انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از پارتیشن های opensuse در زمان نصب ubuntu  (دفعات بازدید: 2594 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rp_exploit

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
من opensuse را قبلا روی سیستم خود نصب کرده ام و برای home و root دو پارتیشن جدا تعریف کرده ام. حال می خواهم opensuse را پاک کنم و از ubuntu استفاده کنم.

آیا کار زیر را در زمان نصب ubuntu می توانم انجام دهم؟

پارتیسن / را پاک کنم و پارتیسن / مربوط به ubuntu را ایجاد کنم. سپس پارتیشن home مربوط به opensuse را به عنوان پارتیشن home در ubuntu معرفی کنم.

دوستان توجه کنند که من / مربوط به opensuse را پاک می کنم. ایا این احتمال وجود دارد که نتوان از پارتیشن home استفاده کرد؟

آیا حتما باید نام کاربری در ubuntu مشابه نام کاربری در opensuse باشد تا بتوان از پارتیسن home استفاده کرد؟
« آخرین ویرایش: 31 شهریور 1388، 04:44 ب‌ظ توسط rp_exploit »

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
من opensuse را قبلا روی سیستم خود نصب کرده ام و برای home و root دو پارتیشن جدا تعریف کرده ام. حال می خواهم opensuse را پاک کنم و از ubuntu استفاده کنم.

آیا کار زیر را در زمان نصب ubuntu می توانم انجام دهم؟

پارتیسن / را پاک کنم و پارتیسن / مربوط به ubuntu را ایجاد کنم. سپس پارتیشن home مربوط به opensuse را به عنوان پارتیشن home در ubuntu معرفی کنم.

دوستان توجه کنند که من / مربوط به opensuse را پاک می کنم. ایا این احتمال وجود دارد که نتوان از پارتیشن home استفاده کرد؟

آیا حتما باید نام کاربری در ubuntu مشابه نام کاربری در opensuse باشد تا بتوان از پارتیسن home استفاده کرد؟

سلام

میتونی از پارتیشن home بدون پاک شدن اطلاعاتت استفاده کنی

البته بهتره یوزر رو به اسم قبلی نسازی چون ممکنه فایلهای مربوط تو هم مخلوط بشن

اوبنتو رو نصب کن پارتیشن home رو انتخاب کن ( البتهدقت کن  تیک فرمت رو نزنی ) بعد با یه یوزر جدید نصب کن

وقتی نصب شد اطلاعات رو از دایرکتوری قبلی به دایرکتوری یوزر جدید کپی کن

موفق باشی

آفلاین rp_exploit

• Newbie
  • *
آیا می توان از swap یا سایر پارتیشن ها نظیر var و etc که مربوط به opensuse هستند، در ubuntu استفاده کرد؟

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
آیا می توان از swap یا سایر پارتیشن ها نظیر var و etc که مربوط به opensuse هستند، در ubuntu استفاده کرد؟

Swap که می‌شه. اما بقیه فکر نکنم بشه و اگر هم بشه اوبونتو خوب کار نمی‌کنه. چون ساختار Ubuntu و openSuSE کمی با هم متفاوته، اوبونتو Debian-Based ه و openSuSE از RPM استفاده می‌کنه.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
این کار حماقت محضه! حتی اگه هر دو یک توزیع و یک ورژن (مثلاً اوبونتو 9.04) باشن!
فقط Swap ... اونم فکر می‌کنم اگه بخواید از توی یکیش hibernate کنید، برای بوت شدن اون یکی مشکل پیش میاد.

آفلاین rp_exploit

• Newbie
  • *
نقل‌قول
اگه بخواید از توی یکیش hibernate کنید، برای بوت شدن اون یکی مشکل پیش میاد.

در صورتی که شما hibernate کنید، وقتی سیستم را دوباره روشن کنید، مستقیما وارد سیستم عاملی می شوید که از داخل آن hibernate کرده اید. بنابراین تا آن را reboot نکنید، نمی توانید وارد سیستم عامل دیگری شوید. پس با swap مشترک مشکل نخواهد داشت.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
من پارتیشن usr/ ‌ام جدا بود خاستم همون نسخه ابونتو رو نصب کنم و از همون پارتیشن قبلی استفاده کنم ولی این اجازه رو نداد گفت باید فرمت بشه.
و منطقی هم نیست چون برنامه‌ها فقط یه جا نصب نمی‌شن و هر نرم‌افزاری بسته‌های پیش نیازی لازم داره که بدون اونها کار نمی‌کنه

آفلاین rp_exploit

• Newbie
  • *
من پارتیشن usr/ ‌ام جدا بود...
... کار نمی‌کنه.

شما یکبار این پست را در http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=11073 داده اید. این پست را دیگر در این جا نباید می دادید. زیرا موضوع در این جا مربوط به دو لینوکس که یکی rpm-based و دیگری debian-based است، می باشد.
در حالی که در مورد کار شما هر دو توزیع debian-based هستند.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
من اول پستم رو اینجا گذاشتم. ولی چون دوستمون جادی عزیز تو اون لینکی که گذاشتید نوشته بودن اگه می‌تونستن امتحانش می‌کردن من پستم رو اونجا هم زدم تا واسه دونستنش مجبور نباشن امتحانش کنن.
و به موضوع هم مربوطه، وقتی حتی نشه یه نسخه لینوکس رو که دقیقا همون مشخصات لینوکس نصب شده قبلی رو داشته باشه رو پارتیشن‌های قبلی مثل usr نصب کرد (با همون سی‌دی نصب)، به نظر شما می‌شه یکی رو که debian-base و دیگری rpm-base باشند، رو هم نصب کرد؟

آفلاین rp_exploit

• Newbie
  • *
دلیل این که نمی توان از usr استفاده کرد، این است که این پارتیشن شامل کتابخانه ها می شود. کتابخانه های مشابه باید با تنظیمات یکسان کامپایل شده باشند تا بتوان از آن ها استفاده کرد.

من جواب سوال خود را در http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=11073 داده ام.