انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست نرم افزار برای تفکیک ترافیک شبکه و اینترنت (بسته شد)  (دفعات بازدید: 4868 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام دوستان.
مثلا من در روز طبق برنامه ریزی های خودم 300 مگ باید از اینترنت استفاده کنم. بعد مثلا یهویی میخوام یه چیزی هم با FTP و upnp و ... توی شبکه جابه جا کنم. خب اون ترافیک شبکه هم به این ترافیک نت اضافه میشه و دیگه من نمیتونم تشخیص بدم که چقدرش مال اینترنت بود و چقدرش مال شبکه.
نرم افزاری هست که بتونه حجم تبادل شدن اطلاعات داخل شبکه و اینترنت رو از هم تفکیک کنه و نشون بده؟
مرسی  ;)
« آخرین ویرایش: 27 فروردین 1394، 09:09 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
من از BitMeter OS استفاده میکنم(یه جایگزین توپ برای bandwidth meter میتونه باشه :D)
رابط گرافیکیش تحت وب هست. و از طریق ترمینال هم میشه به اطلاعات دسترسی داشت.
تون نسخه استیبل اون این مورد که گفتی هست ولی اینجور که خوندم تو نسخه آزمایشی فکر کنم این دو ترافیک جدا شده.
یه امتحان کن و خبرش رو بهم بده ;D

نقل‌قول
the main difference between the two is that v0.8.0 can distinguish between Internet and Home Network Traffic, whereas v0.7.6 cannot.

https://codebox.org.uk/pages/bitmeteros

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
سلام. دمت گرم
نسخه ی استیبل برام اصلا لود نشد. ولی ورژن جدیدی ( 0.8 ) رو نصب کردم اومد بالا.
توی ترمینال با چه دستوری کار میکنه؟
بعد این الان 4 تا ترافیک داره. دوتاش ترافیک دانلود و آپلود اینترنت. دوتای بعدی All . یعنی شبکه رو توی کلی نشون میده. اینترنت هم توی کلی. ولی اینترنت رو جدا هم نشون میده که بتونیم تشخیص بدیم. درسته؟
اگه اینجوری باشه میشه دقیقا چیزی که من میخواستم  ;)
« آخرین ویرایش: 20 بهمن 1393، 11:30 ق‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
دو تا سوال؟
1) الان طبق عکس پیوست، من 2 مگ از اینترنت دانلود کردم. ولی خب چیزی هم توی شبکه جا به جا نکردم. چرا زده 4 مگ؟؟ نکنه اون 4 رو به خاطر گوشیم که به نت وصله نشون میده؟؟ یعنی 2 مگ هم از طریق شبکه دانلود کرده. اینجوریه؟  :o

2) یه سوالی تو ذهنم بود راجب به این که چجوری یه کاری کنم که ترافیک ساعت 1 بامداد تا 7 بامداد رو اصلا حساب نکنه. چون اون موقع من رایگان استفاده میکنم و اگه قرار باشه ترافیک اون ساعتارو هم بنویسه که باز خیلی چیزا بهم میریزه از نظر اطلاعاتی. دیدم توی ریبون هاش یه Alert‌داره که میشه زمان مخصوص رو براش در نظر گرفت. ولی اون Alert فقط با تنظیم زمان ثبت نمیشه و باید کل آپشناش رو تنظیم کرد. مشکل اینجاس که مثلا توی گزینه ی اول میگه میخوای کدوم یکی از حالت های زیر رو تنظیم کنی. همه ی دانلود ها. همه ی آپلودها. دانلود های اینترنت و ... نمیشه همه رو با هم انتخاب کرد. حالم گرفته شده اساسی.  ](*,)
راهی به ذهنت میرسه؟

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
مگه نمیخوای ببینی اون روز به غیر از رایگان چقدر دانلود و اینا داشتی؟
برو تو قسمت query اون روز رو بیار بزار برحسب ساعت بهت گزارش میده.
خروجی csv هم بهت میده.
دیگه راحت ساعت ا تا 7 رو حذف کن باقیش رو جمع کن.
برحسب بایت بهت میده. خودت تبدیلش کن. :)
بعد آخر ماه این فایل ها رو باهم ادغام کن و کل ترافیک مصرفی اینترنتت رو مستند داری :D
واسه رایگان ها هم میتونی جدا بایگانی کنی.
اگه isp درست حساب نکرد مدرک داری >:( ;D

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
آهان. یعنی میگی خودم دستی حساب کتاب کنم  ;)
راه دیگه ای نداره؟  >:( ;D

سوال اولم چی؟؟  ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
الان تست کردم. میزان استفاده از وایرلس رو نشون نمیده. فقط LAN رو نشون میده.
نمیشه کاری کرد که ترافیک رد و بدل شده توی شبکه ی وایرلس (برای گوشیم) هم نشون بده؟

بعد جالبه الان توی Summary نوشته 9 مگ دانلود کردم. در صورتی که من از ساعت 11 که اینو نصب کردم تا اینجا 50 مگ دانلود داشتم.  ;D
چجوریه؟ خرابه؟  :D
« آخرین ویرایش: 20 بهمن 1393، 01:41 ب‌ظ توسط Rasubuntu »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
آهان. یعنی میگی خودم دستی حساب کتاب کنم  ;)
راه دیگه ای نداره؟  >:( ;D

سوال اولم چی؟؟  ;)
دستی اون جوری نیست.
اون فایل گزارش رو با LibreOffice Calc باز میکنی و ستون دانلود یا آپلود مورد نظر رو سام میزنی.(3 سوت ;D)
حاصل رو دو بار تقسیم به 1024 کن میشه مگابایت اگه ISP شما برا حسب گیگابایت حساب میکنه یه بار یگه هم تقسیم میکنی.یه ماکرو ساده میشه.
همیشه داریش .
چیزی نمیخواد ذهنی حساب کنی که :P

اون 4 مگ هم حساب کل هست که دانلود اینترنت رو کم کنی ازش میشه 1.19 که احتمالا مال همون گوشی بوده.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نه منظورم از دستی همین تفکیک رایگان از روزانه بود. که مثلا نگاه کنم ببینم چقدر در روز گرفتم بعد 6 ساعت شبانه رو ازش کم کنم تا بفهمم توی روازنه چقدر گرفتم. منظورم از حساب کتاب دستی این بود  ;)
اونو که آره. خودش همه چی نوشته و نیاز نیست من حساب کنم. ولی بازم باید تک تک روزایی که شبانه دانلود کردم رو حساب کنم و ازش کم کنم.
در هر صورت میشه حساب کتاب دستی  ;D
نه مال وایرلس رو نشون نمیده. چک کردم.
اصن نیم ساعته روی 9.84 مگ مونده اصن زیادتر نمیشه. در صورتی که کلی دانلود داشتم و پیج باز کردم  :o
چندبار هم رفرش زدم ولی روی همون 9.84 مگ مونده.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
دیگه نمیدونم چه جوریه ولی به هر جهت این نسخه آزمایشی هست. اگه مشکلی دیدی بهتره گزارش بدی بهشون :)
اون ور آب هم مثل ما نیست که دقدقه رایگان و غیر رایگان داشته باشند برای همین چنین چیزی که میخوای رو نداره ولی راه محاسبش آسونه که گفتم.
شما آخر هر روز یه فایل خروجی بگیر ;D

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
آره راس میگی. حواسم نبود. این نسخه ی آزمایشیه و مطمئنا باگ داره خخخ الان هم که دارم مینویسم بازم روی 9.84 مونده  ;D
آره بخدا. من خودمم قبلا نامحدود داشتم. اصن این چیزا واسم مهم نبود. الان محدود شده و مسخره بازیه همش.
محاسبه ش حالا خیلی مهم نیست. خودم همیشه روزانه بیشتر از 300 مگ نمی گیرم. حواسم به ترافیکم هست همیشه. فقط برای محسابه ی ترافیک شبکه نیاز به برنامه داشتم. اینم که الان باگ داره. نمیشه دقیق فهمید. نسخه ی استیبل هم کلا برای من لود نشد.
حالا ببینم چی میشه. خبری میدم باز.
دمت گرم  ;)

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
آره راس میگی. حواسم نبود. این نسخه ی آزمایشیه و مطمئنا باگ داره خخخ الان هم که دارم مینویسم بازم روی 9.84 مونده  ;D
آره بخدا. من خودمم قبلا نامحدود داشتم. اصن این چیزا واسم مهم نبود. الان محدود شده و مسخره بازیه همش.
محاسبه ش حالا خیلی مهم نیست. خودم همیشه روزانه بیشتر از 300 مگ نمی گیرم. حواسم به ترافیکم هست همیشه. فقط برای محسابه ی ترافیک شبکه نیاز به برنامه داشتم. اینم که الان باگ داره. نمیشه دقیق فهمید. نسخه ی استیبل هم کلا برای من لود نشد.
حالا ببینم چی میشه. خبری میدم باز.
دمت گرم  ;)
استیبل چی میشه که لود نمیشه؟
اینو فکر کنم میشه واسه یه اینترفیس خاص ست کرد. مثلا دو تا کارت شبکه داریم یکیش با کابل به شبکه داخلی وصله و یکیش هم به اینترنت و نسخه استیبل رو روی اونی که مربوط به اینترنت هست ست میکنیم. جدا میشه ;D

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
استیبل رو که نصب کردم، نصب شد بدون مشکل.
ولی وقتی اجراش کردم فایرفاکس رو لود کرد و یه اررور داد و کلا لود نمیشد.
الان دیگه آپگریدش کردم به 0.8 و نمیتونم اررورهاش رو نشون بدم. ولی چندبار تست کردم. 0.7 اررور میداد کلا.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
آره خودش رو اجرا کنی ارور میده ولی با این آدرس میاد:
http://localhost:2605/index.html