انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: SSH زدن به اوبونتو از طریق اندروید برای اجرای برنامه های گرافیکی (حل شد)  (دفعات بازدید: 3555 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام دوستان.
چند وقتی بود میخواستم با SSH کار کنم. امروز قسمت شد
اول بگم که کاملا این قضیه راه افتاده. به راحتی میتونم از طریق اندروید به اوبونتو SSH بزنم و وارد شم و هر کاری میخوام انجام بدم. ولی؟؟ برنامه هایی که نیاز به Display دارن از این طریق لود نمیشه. مثلا میخوام با گوشیم Kodi رو اجرا کنم وقتی پای سیستم نیستم. ولی اررور میده
آرمان جان گفت از VNC Viewer و Tightvncserver استفاده کنم ولی مشکلاتی برام داشت و نتونستم ازش استفاده کنم.
راه دیگه ای هست که من بتونم با گوشیم یه برنامه ی گرافیکی رو توی اوبونتو اجرا کنم؟
مرسی  ;)
« آخرین ویرایش: 21 بهمن 1393، 01:08 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خود اوبونتو Desktop Sharing داره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
خود اوبونتو Desktop Sharing داره

من کوبونتو دارم. چیزی به اسم دسکتاپ شیرینگ نداره.
باید نصب کنم؟
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین سهراب سپید

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
نقل‌قول
من کوبونتو دارم. چیزی به اسم دسکتاپ شیرینگ نداره.
تو kde اسمش krfb
اگه نداری این بسته رو نسب کن kdenetwork-krfb
« آخرین ویرایش: 20 بهمن 1393، 11:05 ب‌ظ توسط سهراب سپید »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
مرسی سهراب جان.
تست میکنم و خبر میدم  ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
تست کردم.
جواب داد. توی گوشی هم با VNC بهش وصل شدم.
ولی؟
چندتا عیب داره:
1) با اینکه پورت و رمز رو یه چیز ثابت میذارم بازم خودش عوضش میکنه با هر بار لود شدن
2) برای وصل شدن نیاز به تایید PC هست. با اینکه تیکش رو بر میدارم
3) VNC گوشی عملا هیچ کاری نمیکنه. فقط داره نشون میده چیزایی که توی دسکتاپ رخ میدن. مثلا من نمیتونم از توی گوشی روی دسکتاپ کلیک کنم یا چیزی رو لود کنم.

خب من اگه قرار باشه با PC تایید کنم خو دیگه چکاریه بخوام از این روش ها استفاده کنم؟؟
فرض کنین من با PC ده متر فاصله دارم. میخوام یه برنامه رو روی PC اجرا کنم. با ssh میشه برنامه های متنی رو اجرا کرد. برای برنامه ی گرافیکی چیزی اجرا نمیشه. حالا من میخوام تو همون فاصله ی 10 متری، یه برنامه ی گرافیکی رو با گوشی اندرویدیم روی PC اجرا کنم.
چجوری اینکارو انجام بدم؟
« آخرین ویرایش: 21 بهمن 1393، 12:03 ق‌ظ توسط Rasubuntu »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
^ یه سری باگ داره دیگه هر توزیعی. اصلا مزه‌ی لینوکس به این باگ‌های مسخره‌شه (:
اتفاقا این باگ‌ها لازمه که باشه. چون اگه هیچ باگی نباشه دیگه کسی اشتیاق ریلیز شدن ورژن جدید رو نداره!
===========================

در هر صورت من حتی روی کوبی‌بورد tightvnc نصب کرده‌م و مشکلی نداشته. کانفیگش چیز خاصی نمی‌خواد. 4 تا خط ویرایش می‌کنی و تموم. به نظرم همونو کانفیگش کن تنبلی هم نکن :D خودش هم با بوت سیستم، استارت می‌شه که خیلی قابلیت لازمیه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
اتفاقا این باگ‌ها لازمه که باشه. چون اگه هیچ باگی نباشه دیگه کسی اشتیاق ریلیز شدن ورژن جدید رو نداره!
قبول.

نقل‌قول
کانفیگش چیز خاصی نمی‌خواد. 4 تا خط ویرایش می‌کنی و تموم. به نظرم همونو کانفیگش کن تنبلی هم نکن :D
نمیگم کانفیگش سخته. فقط واسه سیستم من سنگین بود. با فعال کردنش عملکرد کل سیستمم مختل میشد.
چند بار ریست کردم و تست کردم. دقیقا بعد از فعال کردنش اینجوری میشه سیستمم.
بعد این هم مگه با VNC نیست؟؟
خب من با VNC Viewer اصلا نتونستم چیزی رو کنترل کنم. فقط میتونستم نگاه کنم. به قول شما مثل یه فیلم.

یعنی با ssh هیچ جوری نمیشه یه برنامه ی گرافیکی رو توی سیستم لود کرد؟ ترفندی؟؟‌دور زدنی چیزی؟؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
خب اگه درست کانفیگش می‌کردی که هنگی نمی‌شد سیستم! سیستمت از کوبی‌بورد ضعیف‌تره؟!
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
خب اگه درست کانفیگش می‌کردی که هنگی نمی‌شد سیستم! سیستمت از کوبی‌بورد ضعیف‌تره؟!

آره  ;D
1.8 single core
1.5 ram
 ;)

لینک آموزش کانفیگش رو میشه بدین؟
توی خود برنامه که میزدم یه X میداد مثلا به شماره ی 1. من نمیدونم باید چکارش کنم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
بازم تست کردم.
ولی سیستمم هنگ میکنه و از کار می افته. همش هم برنامه ی پیجین (با اینکه لود شده هست از قبل) رو لود میکنه و میگه رمز بده زود باش. یک دو سه یک دو سه. رمز زوری بزن  ;D
krfb هم که تایید میخواد برای وصل شدن. اینم برای نوع نیاز من کاربرد نداره.

روش دیگه ای نبود؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نه بابا آخرش نشد  ](*,)
مجبور شدم صورت مسئله رو پاک کنم  ;D :-X
مگه برنامه های گرافیکی با این دستور لود نمیشن؟
export DISPLAY=:0.0; /usr/bin/application
؟؟  8)
خب این دستور توی tty (مثل همون SSH اندروید) هم باعث لود شدن برنامه به صورت گرافیکی میشه.
خب حالا کافیه ما این دستور رو براش یه Alias تنظیم کنیم و موقع SSH زدن، Alias رو وارد کنیم و تمام  ;)
alias kodissh='export DISPLAY=:0.0; /usr/bin/kodi'

\\:D/

-----------------

توی کرون هم میشه گذاشت البته.
ولی گوشی من چون پنلش خیلی کوچکه و ترمینال اندروید هم شورت کات هاش سر راست نیست، واسه همین دنگ و فنگش بیشتر میشه. ;D
« آخرین ویرایش: 21 بهمن 1393، 01:02 ب‌ظ توسط Rasubuntu »

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
نقل‌قول
خب من با VNC Viewer اصلا نتونستم چیزی رو کنترل کنم. فقط میتونستم نگاه کنم. به قول شما مثل یه فیلم.
با پروتکل های remote شما هم میتونی اجازه بدی کسی که ریموت زده فقط صفحه رو ببینه و هم می تونی اجازه بدی علاوه بر دیدن بتونه کنترل برنامه و دسکتاپ رو هم به دست بگیره و هیچ ربطی به داشتن باگ و یا کانفیگ بد نداره
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
بله دوست عزیز.
من قبلا عملکرد vnc رو دیده بودم. میشد به راحتی کنترل کرد.
ولی توی تنظیمات krfb آپشنی برای دسترسی دادن محدود یا تمام نداشت.
توی vnc viewer هم باز چیز خاصی نبود.
tightvnc هم برای سیستم من سنگینه و با فعال کردنش یه Plasmaی دیگه میسازه و کلی از رم و پردازنده ی من استفاده میکنه.  ;)
نیاز من در حد همین
export DISPLAY=:0.0; /usr/bin/applicationبود فقط.  ;)