انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فارسی کردن GNUcash  (دفعات بازدید: 1120 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamed_ubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 251
  • linuxforlife.ir
    • لینوکس برای زندگی
فارسی کردن GNUcash
« : 25 بهمن 1393، 02:02 ب‌ظ »
سلام دوستان
من یه جایی دیدم در خصوص فارسی شدن GNUcash که اینو نوشته بود:
نقل‌قول
زبان‌هاي قابل پشتيباني: تعداد زيادي از زبان‌هاي مختلف در GnuCash پياده سازي شده‌اند. البته هنوز امكان استفاده از زبان فارسي در آن وجود ندارد. البته به محض استفاده از GTK 2.0 به طور خودكار مي‌توان از زبان فارسي در آن استفاده كرد. ( نسخه جاري به نظر فارسي است )
میخواستم بدونم آیا این برنامه تنظیماتی برا فارسی شدن داره یا قراره بشه!و در ضمن آیا برای انبار داری نرم افزاری در لینوکس هست؟
الان رو اوبونتو ۱۴.۰۴ هستم.
ورژن گنوکش هم ۲.۶.۴ هست.
سیستم هم ۶۴ بیتی هست.
ممنون

« آخرین ویرایش: 25 بهمن 1393، 02:20 ب‌ظ توسط hamed_ubuntu »
تا میتونم باید تلاش کنم.همین

آفلاین Godfather_MK

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
پاسخ : فارسی کردن GNUcash
« پاسخ #1 : 25 بهمن 1393، 09:19 ب‌ظ »
من در خصوص فارسی سازیش اطلاعاتی ندارم، اما اگه یه شیر پاک خورده‌ای پیدا بشه و تاریخ شمسی رو به این نرم‌افزار اضافه کنه عالیه،‌ وگرنه فارسی هم بشه باز قابل استفاده نیست!
اصلاً هر اپلکیشنی که به عنوان ابزار مدیریت ازش استفاده بشه بدون تاریخ شمسی بلا‌استفاده می‌مونه.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
« پاسخ #2 : 25 بهمن 1393، 11:08 ب‌ظ »
من خودم یه مدت می‌خواستم واسه فروشگاه ازش استفاده کنم ولی متاسفانه امکانات مورد نیاز من از قبیل وارد کردن قیمت خرید و فروش کالا و چاپ فاکتور و خیلی از امکانات مورد نیاز من رو نداشت.
اگه امکانات مورد نیاز من رو داشت حاضر بودم تو قیمت اضافه کردن تقویم خورشیدی همکاری کنم.

آفلاین hamed_ubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 251
  • linuxforlife.ir
    • لینوکس برای زندگی
« پاسخ #3 : 26 بهمن 1393، 11:01 ق‌ظ »
نقل‌قول
من خودم یه مدت می‌خواستم واسه فروشگاه ازش استفاده کنم ولی متاسفانه امکانات مورد نیاز من از قبیل وارد کردن قیمت خرید و فروش کالا و چاپ فاکتور و خیلی از امکانات مورد نیاز من رو نداشت.
اگه امکانات مورد نیاز من رو داشت حاضر بودم تو قیمت اضافه کردن تقویم خورشیدی همکاری کنم.
خوب دوست عزیز حق با شماست و کسی پیدا نمیشه ولی وقتی سورس هست بگیر و تغییراتش رو بده واقعا اگه مشتاقی؟
در ضمن جایگزینی براش پیدا نکردی؟؟
تا میتونم باید تلاش کنم.همین