آقا علیرضا بهتره به کیفیت این برنامه افزوده بشه تا به مسائل حاشیه ای پرداخته بشه.(هنوز هم هستند کسانیکه آزمایش نکرده بدون آگاهی از امکانات و ماهیت این برنامه آنرا فقط یه پوسته برای آریا2 میدونن و اونرو بی ارزش میبینن )
من این برنامه رو روی انواع توزیعها تست کردم از قبیل اوبونتو با میزکارهای موجود,دبیان استیبل وتستینگ,آرچ(مانجارو),جنتو(سابایون و calculate) و فدورا و اگه بتونم اپن سوزه روهم تست کنم دیگه کامل میشه.از اینجا به این نتیجه رسیدم که این برنامه در میزکارهای مختلف حتی اپن باکس که من ازش استفاده میکنم بخوبی و راحتی کار میکند.
فقط نمیدونم چرا بعضیها در هر پستی که میبینن باید یه نظری بزارن در صورتی که اصلا نمیدونن در مورد چی داره بحث میشه.یه چیزی پیدا میکنن و میگن که بگن ما هم هستیم....
اگرم یکی بخواد یه نکته که بنظرش میرسه بگه کلا پشیمون میشه...
یک باگ رو میخواستم گزارش بدم:وقتی دوستان یک لینک از عکس داخل پستشان میگذارن با downthemall براحتی دانلود میشه ولی با pdmt (دانلودر محبوب من)اون لینک دانلود نمیشه!برای تست این موضوع http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,117141.15.html عکس داخل پست را دانلود کنید.
البته فکر کنم ایراد از آریا2 باشه که یه فکری باید براش کرد.در uget هم این مورد حل نشده است.در صورتی که از آریا2 استفاده نکند مشکل حل میشود!
این قضیه دلیل فنی دیگه ای داره و مشکل از هیچکدوم از دانلود منجرها نیست
شما از انجمن خارج شو(یا داخل مرورگر دیگه ای این کار رو بکن) ، تا وقتی دوباره لاگین نکنی نمیتونی هیچ عکسی رو به شکل بزرگ ببینی . اگر لینک همون عکس رو کپی کنی داخل مرورگرت با این پیغام مواجه میشی که باید وارد انجمن بشی
نمونش اسکرین شاتی هست که میذارم.
به همین دلیل دانلود نمیشه
به عبارتی مشکل authentication هست
downloadthemall و دانلود منجر خود فایرفاکس در محیط داخل فایرفاکس عمل میکنند ، برای همین مشکلی پیش نمیاد
لوگو درست کردنم حرف نداره شما فقط بگید چی میخواید
دستت درد نکنه ،بسیار هم خوب، ولی این رو که نمیشه گذاشت داخل ترمینال
لوگو باید با همون کاراکترهای معمولی تولید بشه و قابلیت نمایش در هر ترمینالی رو داشته باشه
احتمالا برنامه در آینده یه تغییر نام خواهد داشت
چنتا از دوستان یه نکته ای رو گفتند که به نظرم درست اومد و گفتند شاید انتخاب اسم ملیت چیز معمولی برای اسم یه برنامه نباشه ، مخصوصا اگر قرار جای دیگه ای به غیر از ایران منتشر بشه