من که اون فایل برنامه رو برای افزونه tor browser ننوشتم برای flashgot در firefox نوشتم
میدونم برای Tor Browser ننوشتید، اما شاید کسانی باشند که نیاز داشته باشند در Tor Browser هم از FlashGot استفاده کنند. ( مثلا دریافت از YouTube و... ) برای همین آزمایشش کردم.
ممنون از اینکه وقت گذاشتی کد رو خوندی و برای tor browser هماهنگش کردی
خواهش میکنم
در برابر وقتی که میذارید و زحمتی که شما برای این برنامه می کشید، کاری نکردم.
این میشه لذت برنامه نویسی متن باز که کاربر بر طبق نیاز میتونه کد رو تغییر بده
بله درسته.
نگران نباش کدت احتمالا بدون مشکل برای بقیه توزیع ها هم کار میکنه
والا من فعلا شرایط آزمایش ندارم، احتمالا هفته دیگه. ولی اگر تونستید شما هم آزمایش کنید.
البته توسعه دهنده های tor توصیه نمیکنند که افزونه روی tor browser نصب بشه
https://www.torproject.org/docs/faq.html.en#TBBOtherExtensions
میدونم توصیه نمیشه، اما شاید بعضی مواقعه راه دیگری وجود نداشته باشه و نیاز بشه.
در مورد مشکل Reconnecting هم تشکر میکنم.
شب خیلی خوب و عالی دریافت ها انجام شد.
و چند پیشنهاد:
۱− در صورت امکان این قابلیت را اضافه کنید، که اگر در مرورگر از فندوق شکن استفاده میشه، به صورت خودکار مقدارها IP و PORT فندوق شکن به PDMT ارسال بشه.
۲− در مورد تغییر $HOME هم پیشنهاد میکنم، ازش استفاده کنید. چرا؟ چون ممکنه کاربر از مرورگرهای دیگر هم استفاده کنه ( بخصوص مرورگرهای قابل حمل ) و مثل Tor Browser مشکل ایجاد نکنه.
۳− در صورت امکان لطفا کاری کنید که PDM قابل حمل بشه. در حال حاضر به دلیل نیاز به پیشنیازها ممکنه برنامه کار نکنه.
که اگر بشه پیش نیازها را در خوده Source برنامه قرار داد خیلی بهتر میشه.
میدونم برنامه سنگین تر میشه.
اما شاید افرادی مثل من باشند که نیاز داشته باشند برنامه را در همه جا استفاده کنند. که در این حالت نیاز به نصب پیش نیازها نیست، چون همراه خوده برنامه هست.
مثلا: همانطور که میدانید در مرورگرهایی مثل Tor Browser قابل حمل هستند. حالا می خوام همانطور که از Tor Browser به صورت Portable استفاده میکنم، بتونم PDMT را هم همیشه در کنارش استفاده کنم.