آقا علیرضا خسته نباشی.من از طرفداران برنامه شما هستم.
شاید چیزی که میخوام بگم درست نباشه ولی برای من اتفاق میفته.اونم اینه که اگر دانلودی داشته باشی با 16 قسمت حداکثر سرعت رو داری.حالا اگه سایتی اجازه نده این تعداد تکه رو داشته باشی به ازای هر قسمت کمتر سرعت هم کم میشه!!!
اینو وقتی همون فایل رو با یک منیجر دیگه دانلود کنی نمود پیدا میکنه.
آیا برنامه شما پهنای باند رو تقسیم به 16 میکنه که همچین اتفاقی میفته؟اینم بگم که قبلا این مشکل رو نداشتم که بهش توجه کنم و همیشه با حداکثر سرعت دنلود میکردم.به هرکس هم معرفی کردم کاملا راضی بوده.آیا این تغییرات پی در پی باعث این مشکل شده یا من اشتباه میکنم؟
دقت کن که PDMT از aria2 برای دانلود استفاده میکنه و اون رو تنظیم میکنه و بحث بهینه کردن پهنای باند و ... با aria هست و باید manual اون رو بخونی و تغییرات برنامه تو این قضیه تاثیری نداشته
میشه این برنامه رو روی axel هم بنویسی تا نتیجه رو روی یک accelerator ببینیم؟
تصمیم داشتم روی axel کار کنم ولی axel خیلی محدوده امکاناتش
برای پروکسی و یوزر و پسوورد و ... هیچ امکاناتی نداره و خیلی وقت هم هست که دیگه توسعه داده نمیشه و کلا نسبت به آریا ۲ خیلی محدود هست
مثلا شما اگر بخوای با flashgot از یوتیوب ویدیو دانلود کنی با PDMT و تنظیم پروکسی راحت این کار رو انجام میدی(بدون اینکه پروکسی کل سیستم تغییر کنه) ولی با axel نمیتونی مگر اینکه پروکسی کل سیستم رو تغییر بدی!یا مثلا اگر یه سایت برای دانلود یوزر و پسوورد داشته باشه شما نمیتونی از axel استفاده کنی و خیلی موارد دیگه