انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند سوال بعد از فرایند نصب اوبونتو 14.10  (دفعات بازدید: 1083 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mehditayebi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
    • آموزش طراحی سایت
سلام به همگی . راستش من تازه رفتم سمت اوبونتو اونم به دلیل اینکه احساس کردم چون یک برنامه نویس تحت وب هستم و بشتر کارم با php هستش یه جورایی شاید یک امتیاز باشه که لینوکس هم دنبال کنم .
برای همین بروی لب تاپ خودم یک اوبونتو 14.10 نصب کردم . یه چند مورد سوال داشتم که ممنون میشم بهش جواب بدید .

1 - من معمولا از رایتل موبایلم برای استفاده از اینترنت  لب تاپم استفاده میکنم . میخواستم ببینم بروی این نسخه از اوبونتو چطوری می تونم به hotspot مربوط به سیستم عاملم دسترسی پیدا کنم ( همانند ویندوز ) که بتونم از طریق گوشی اینترنت به لبتاپم هم برسونم .

2 - میخواستم ببینم لینوکس همانند ویندوز فونت هایی مثل یکان و هما و سری B رو نداره ؟ و اگر جواب مثبت هستش نحوه نصب اینگونه فونت ها چطوری هستش ؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : چند سوال بعد از فرایند نصب اوبونتو 14.10
« پاسخ #1 : 27 بهمن 1393، 12:26 ق‌ظ »
سلام دوست من.
به دنیای آزاد خوش اومدی  ;)

نقل‌قول
1 - من معمولا از رایتل موبایلم برای استفاده از اینترنت  لب تاپم استفاده میکنم . میخواستم ببینم بروی این نسخه از اوبونتو چطوری می تونم به hotspot مربوط به سیستم عاملم دسترسی پیدا کنم ( همانند ویندوز ) که بتونم از طریق گوشی اینترنت به لبتاپم هم برسونم .
شما وای فای لپ تاپ رو که روشن کنی،  SSID های اطراف رو اسکن میکنه و با دادن رمز بهشون وصل میشه.
همون آیکن سیگنال (توی اوبونتو یونیتی فکر کنم شکل دوتا فلش هست که برعکس همن) رو اگه کلیک کنی SSID گوشیت رو می بینی و میتونی بهش کانکت بشی.

نقل‌قول
2 - میخواستم ببینم لینوکس همانند ویندوز فونت هایی مثل یکان و هما و سری B رو نداره ؟ و اگر جواب مثبت هستش نحوه نصب اینگونه فونت ها چطوری هستش ؟

پیشفرض نداره. چون توی ویندوز هم پیشفرض نیست و شما خودت اضافه شون میکنی  ;)
برای نصبشون هم کافیه فونت ها رو از اینترنت (یا از پوشه ی فونت ویندوز) بگیری و توی پوشه ی fonts. (توی دایرکتوری هوم هست، به صورت مخفی) بریزی. اگه پوشه ی fonts. نبود میتونی اونو دستی بسازی و فونت هاتو داخلش بذاری. خود سیستم و برنامه ها، اون فونت ها رو تشخیص میدن  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین mehditayebi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
    • آموزش طراحی سایت
« پاسخ #2 : 27 بهمن 1393، 09:04 ق‌ظ »
یعنی دقیقا همون فونت های فارسی ویندوز هم بروی لینوکس قابل نصب و استفاده هستش ؟؟؟؟؟؟

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
« پاسخ #3 : 27 بهمن 1393، 09:24 ق‌ظ »
یعنی دقیقا همون فونت های فارسی ویندوز هم بروی لینوکس قابل نصب و استفاده هستش ؟؟؟؟؟؟

بله. همونطور که رسول جان گفتن، عمل کنید. 
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1393، 10:02 ق‌ظ توسط Arcush »
pacman -Rs ubuntu