انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب فایل .tar  (دفعات بازدید: 2273 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 8702073

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
نصب فایل .tar
« : 03 اسفند 1393، 11:00 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان
من میخواستم یک فایل دات تر رو نصب کنم دستوراشو تو اینترنت دیدم. کسی یک فایل دات تر داره که نصب ساده ای هم داشته باشه یا بهم بگین از کجا میتونم که مخزن مورد اعتماد دسترسی داشته باشم.
خیلی خیلی ممنون

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : نصب فایل .tar
« پاسخ #1 : 03 اسفند 1393، 11:14 ب‌ظ »
تر پرونده‌ی نصبی نیست. یه پرونده‌ی بایگانیه. تنها کاری که می‌تونی باهاش بکنی اینه که محتویاتش رو از حالت بایگانی خارج کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین 8702073

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
« پاسخ #2 : 03 اسفند 1393، 11:26 ب‌ظ »
اینو میدونم شاید بد پرسیدم
منظورم این بود که فایل دات تر برای نصب در انجمن وجود داره که من دانلود کنم از کجا باید دانلود کنم یک فایل مورد اطمینان؟؟؟؟/

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
« پاسخ #3 : 03 اسفند 1393، 11:28 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان
من میخواستم یک فایل دات تر رو نصب کنم دستوراشو تو اینترنت دیدم. کسی یک فایل دات تر داره که نصب ساده ای هم داشته باشه یا بهم بگین از کجا میتونم که مخزن مورد اعتماد دسترسی داشته باشم.
خیلی خیلی ممنون
- موضوع اینه که فایل های tar. صرفا یک فولدر فشرده شده است که معلوم نیست داخلش چه خبره، از حالت فشرده خارجش کنید و لیست چیز هایی که داخلش هست رو اینجا بفرستید و یا بگید که چی میخواید نصب کنید که بشه روی روش های دیگه هم اگه موجود بود بحث کرد.
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین ُSaeidR

• Full Member
  • *
  • ارسال: 152
« پاسخ #4 : 19 اسفند 1393، 10:27 ب‌ظ »
فکر کنم چون تازه واردم بهتر منظورشون رو فهمیدم  ;)

یا اینکه کسی نخواست کمکش کنه!!!

احتمالا چیزی شبیه نصب این منظورشون هست

http://graymind.ir/post/vmware-tools-installation

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #5 : 20 اسفند 1393، 08:22 ب‌ظ »
نقل‌قول
یا اینکه کسی نخواست کمکش کنه!!!

>:( >:( >:(
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 21 اسفند 1393، 01:40 ق‌ظ »
والا ما سادیسم نداریم… دلیل این که کسی جواب نداد این بود که پرسش ایشون (فایل دات تر برای نصب در انجمن وجود داره که من دانلود کنم از کجا باید دانلود کنم یک فایل مورد اطمینان؟) از نظر دستوری در زبان فارسی معنی نداره و هیچ‌کس نتونست بفهمه ایشون چی می‌گه
« آخرین ویرایش: 21 اسفند 1393، 01:41 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ُSaeidR

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 21 اسفند 1393، 12:02 ب‌ظ »
والا ما سادیسم نداریم… دلیل این که کسی جواب نداد این بود که پرسش ایشون (فایل دات تر برای نصب در انجمن وجود داره که من دانلود کنم از کجا باید دانلود کنم یک فایل مورد اطمینان؟) از نظر دستوری در زبان فارسی معنی نداره و هیچ‌کس نتونست بفهمه ایشون چی می‌گه

شرمنده که اینجا پیامم مربوط به بحث نیست
نمیدونم چرا نمیتونم پست جدید بزارم  :( لطفا راهنمایی بفرمایید.

در ضمن درسته خیلی چیزها ممکنه برای شما بدیهی باشه ولی برای کسی که میپرسه حتما مشکله و یا اینکه جستجو کرده و چیزی پیدا نکرده و یا اینکه ندونسته چیه.

ی جایی شنیدم که توی بعضی انجمن های خارجی حتی مثلا وقتی میپرسی آی پی چیه کسی مسخره نمیکنه و راحت توضیح میدن برات.

« آخرین ویرایش: 21 اسفند 1393، 12:05 ب‌ظ توسط ُSaeidR »

آفلاین bleu.web9

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
« پاسخ #8 : 21 اسفند 1393، 01:23 ب‌ظ »
منم تازه به به لینوکس اومدو و این مشکل داشتم.
از حالت فشرده خارج کنید ، داخل فایل readme یا install نحوه نصب توضیح داده شده...
موفق باشید

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #9 : 21 اسفند 1393، 01:36 ب‌ظ »
ی جایی شنیدم که توی بعضی انجمن های خارجی حتی مثلا وقتی میپرسی آی پی چیه کسی مسخره نمیکنه و راحت توضیح میدن برات.
یا کیک میشی
یا بن میشی
یا به عنوان ترول میشناسنت
تعریف آی پی وووو چیزی نیست که بیای تو انجمن بپرسی. باید بری ویکیپدیا رو باز کنی.

آفلاین ُSaeidR

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 21 اسفند 1393، 06:21 ب‌ظ »
یا کیک میشی
یا بن میشی
یا به عنوان ترول میشناسنت
تعریف آی پی وووو چیزی نیست که بیای تو انجمن بپرسی. باید بری ویکیپدیا رو باز کنی.

نمیخام اصلا بحث رو ادامه بدم
اما مطلب و نوشته ها کاملا گویا و واضح هست که نیازی به تفسیر نباشه
شما اصلا خوندید که من چی نوشتم!!!!!
اولا اون یک مثال بود نه چیز دیگه و اصلا شاید مربوط به این انجمن نباشه
بعدش من نوشتم درج مطلب جدید به چه صورت هست و قبلش هم عذرخواهی کردم
در ضمن به نظرم اگه حوصله ندارید مطلب رو بخونید لطفا پاسخ ندین

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #11 : 21 اسفند 1393، 06:35 ب‌ظ »
در ضمن به نظرم اگه حوصله ندارید مطلب رو بخونید لطفا پاسخ ندین

بازم >:( >:( >:( و البته به اضافهٔ :-X ](*,)
اینجا هیچکس نمیتونه طلبکار و یا بدهکار باشه حضور در تاپیکها خودجوش هست ولی اینجور برخوردها دلسردکننده است که باعث میشه دوباره انجمن به رخوت چند وقت پیش برگرده لطفا حواستون رو بیشتر جمع کنین که اگه دانیال و نیکسوئین و کیان و آرمان و سایر کاربلدها نباشن همگی هاج‌وواج :-\"باید کاسهٔ چه‌کنم‌چه‌کنم بگیریم :popcorn:بخوریم.

به امید موفقیت همگان ;)

فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 22 اسفند 1393، 12:15 ق‌ظ »
جون دیگه تازه‌کار نیستی که در انجمن تازه‌کارها بتونی ارسال کنی. الآن دیگه باید تشخیص بدی پرسشت مربوط به کدوم انجمن می‌شه و همون‌جا بپرسیش.

در ضمن درسته خیلی چیزها ممکنه برای شما بدیهی باشه ولی برای کسی که میپرسه حتما مشکله و یا اینکه جستجو کرده و چیزی پیدا نکرده و یا اینکه ندونسته چیه.
بله، ولی باید حداقل درست بپرسه. من جداً متوجّه نمی‌شم این پرسش ایشون یعنی چی! تا ندونم سوالش چیه که نمی‌تونم جواب بدم بهش

این خارجیا همه‌چیشون خوبه لامصّب! :D

آفلاین ُSaeidR

• Full Member
  • *
« پاسخ #13 : 22 اسفند 1393، 01:33 ق‌ظ »
جون دیگه تازه‌کار نیستی که در انجمن تازه‌کارها بتونی ارسال کنی. الآن دیگه باید تشخیص بدی پرسشت مربوط به کدوم انجمن می‌شه و همون‌جا بپرسیش.

بله، ولی باید حداقل درست بپرسه. من جداً متوجّه نمی‌شم این پرسش ایشون یعنی چی! تا ندونم سوالش چیه که نمی‌تونم جواب بدم بهش

این خارجیا همه‌چیشون خوبه لامصّب! :D