انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: لطفا يك كمك كنه !(نصب ++g)  (دفعات بازدید: 2089 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sir Achilles

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
لطفا يك كمك كنه !(نصب ++g)
« : 08 مهر 1388، 11:21 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان . من براي كار خاصي نياز دارم پكيج ++g رو روي لينكسم كه ubuntu 9.04  نصب كنم اما به مشكلي بر مي خورم . مشكل اينه كه وقتي ميخوام ++g رو نصب كنم errorي ميده كه ميگه g++-4.3  رو ندارم . وقتي ميخوام g++-4.3  رو نصب كنم libstdc++6-4.3-dev  رو ندارم . بعد كه ميخوام libstdc++6-4.3-dev  رو نصب كنم  g++-4.3  رو ندارم و كلا گيج شدم ديگه . چه جوري  g++-4.3 پيش نياز (dependency) پكيج libstdc++6-4.3-dev  هست و  libstdc++6-4.3-dev  پيش نياز    g++-4.3 ؟! و اگر اينا رو نصب نكنم هم كه كلا ++g نصب نميشه وكارم گيره اين دوتا پكيج هست . ميشه لطفا يكي راهنماييم كنه . در ضمن ميدونم ميشه به كمك package manager و يا حتي بدون اون و از طريق terminal پكيج ++g از طريق اينترنت نصب كرد ولي ميخوام بدونم يعني يكي كه اين امكان رو نداشته باشه نميتونه ++g رو نصب كنه ؟!
l
l

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
پاسخ به: لطفا يك كمك كنه !(نصب ++g)
« پاسخ #1 : 08 مهر 1388، 11:34 ب‌ظ »
شما تو سیناپتیک می‌خوای اینا رو نصب کنی؟ اگه باز از این طریق مشکل داری برو ترمینال و دستور aptitude رو تست کن. احتمالا مشکلت باید حل شه

آفلاین Sir Achilles

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #2 : 09 مهر 1388، 12:37 ق‌ظ »
شما تو سیناپتیک می‌خوای اینا رو نصب کنی؟ اگه باز از این طریق مشکل داری برو ترمینال و دستور aptitude رو تست کن. احتمالا مشکلت باید حل شه

همون طور كه گفتم نميخوام از طريق آنلاين اين كار رو بكنم . يعني نميخوام از سينپتيك استفاده كنم . من پكيجها رو از packages.ubuntu.com  دانلود كردم ولي همون كه در پست توضيح دادم در نصبش مشكل دارم . در ضمن منظورتون از aptitude رو تست كنم چيه . ميشه درباه ي اين دستور بيشتر توضيح بديد ؟  (چه جوري تستش كنم ؟ چه كار ميكنم ؟) ممنون .
l
l

آفلاین aliva

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 363
    • http://vakilzade.ir
« پاسخ #3 : 09 مهر 1388، 09:42 ق‌ظ »

آفلاین novid

• Hero Member
  • *