۴ بعدی یعنی چی!؟ من هنوز نمیدونم و شک دارم که آیا این چیزی که من الان دارم توی مانیتور دو بعدی میبینم سه بعدیه یا نه!؟
حالا ۴ بعدی رو میخوام چطوری ببینم خدا میدونه
ای کاش توضیح بیشتری می دادی یعنی چی!؟
جل الخالق! یعنی ممکنه با انجام این بازی بعد ۴ زمان جابجا شه؟
چون ما تو دنیای 3 بُعدی زندگی می کنیم وقتی دنیای 3 بعدی رو تو کامپیوتر شبیه سازی می کنند کاملا برای ما قابل قبوله و ذهن ما ۳ بعد رو درک می کنه و هیچ مشکلی نداریم ولی دنیای 4 بعدی قابل درک برای انسان نیست.
تا وقتی که من مدار منطقی نخونده بودم نتونستم دنیای ۴ بعدی رو متصور بشم ولی بعد از خوندن مدار منطقی یه جورایی متوجه شدم حالا هم این بازی رو انجام میدم کاملا درک میکنم. در مدار منطقی برای ساده سازی متغیرها از جدول کارنو استفاده می کردیم معمولا استادا تا ۴ متغیر درس میدن بعضی هاشون هم ۵ متغیره رو هم میگن. اگه ۵ متغیره رو متوجه بشی دنیای ۴ بعدی رو به راحتی درک می کنی. در ۵ متغیره مثلا متغیرهای ABCDE رو داریم برای ساده سازی ۲ تا مربع 4*4 داریم که مثلا سطرها رو متغیرهای BC تشکیل میدن و ستون ها رو متغیرهای DE. موقعی که در جدول اول هستی بعد چهارم که میشه A برابر صفر است و وقتی در جدول دوم هستی A برابر ۱ است. در این جا بعد چهارم ما ۲ مقداری است حالا اگه بعد چهارم مقداری پیوسته بگیرند دنیای 4 بعدی ساخته می شود. امیدوارم متوجه شده باشی. اگه فیلم مکعب(Cube) رو دیده باشید کاملا این موضوع رو درک می کنید (البته هر سه قسمتشو
)
به همین ترتیب میشه دنیای n بعدی رو متصور شد