چنین چیزی نیست، گاهی افراد رو جو میگیره یا اینکه میخوان خودشون رو با دروغ بالا ببرن ولی خوب کسی که کمی در زمینه امنیت کار کرده باشه، میدونه که چنین چیزی ممکن نیست.
اول از همه اینکه اصلا اشیانه رو قبول ندارم ! دوم اینکه قبل از باگ هارت بلد چون من vip اشیانه رنک 3 داشتم حدودا 3 هفته قبل از اینکه بیاد این اسیب پذیری توسط حاجی تو پرایوت قرار گرفت ! دوم ازهمه اینکه ایشون بزگترین استادامنیت ایران هست برو سمینارهاشون رو تو دانشگاه هایی از جمله شریف ببین ! ممنوع خروج هم هستند توسط Fbi تحت تعقیب ! بزرگترین دیفیس های جهان از 2005 تا 2012 واسه اشیانه بوده ! مساحبه شون هم با شبکه خبر همین چندروز پیش ببینید در مورد امنیت لینوکس !
حالا شما مگه تو زمینه امنیت فعالیت میکنید که انقدر مطمئن صحبت میکنید ؟ چرا انقدر تعصب دارید روی لینوکس؟ اقای کاملیان تمام مدارک امنیت شبکه رو دارند ! ویوک رو که میشناسید عضو بلک هت !
همین ویوک تو فیلم های پریمیومش یک کد اسمبلی یاد داده بود که میومد روی شبکه اتک میداد وقتی من مثلا vlc رو با apt-get دانلود میکردم کد اسمبلی من هم باهاش نصب میشد هم نام با vlc و یک بک دور به من میداد و من میتونستم ارتباط تلنت با یوزر داشته باشم
اخر فیلم هم برای اینکه بگه خیلی شاخ هست یک uname -a گرفت کرنل ابدیت بود و ابونتو 14.04 بعد هم یک کدی که داشت اجرا کرد و روت شده بود ! البته همه اینها از طریق اون تلنت انجام شده بود
حالا من مشکلی با این مسائل ندارم ویندوزد هم بدرتر از لینوکس همه سیستم عامل ها یکی هستند کسی برتری نسبت به اون یکی نداره