انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالات یک تازه کار...  (دفعات بازدید: 1674 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rostamiani

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
سوالات یک تازه کار...
« : 09 مهر 1388، 06:15 ق‌ظ »
سلام
خیلی وقت بود که می خواستم برم سراغ UBUNTU
ان شاالله وقتی جواب سوالامو بگیرم، کلا کارامو منتقل می کنم اونجا  ;D

1.الآن همه فایل های من روی NTFS هست و  هر دفعه باید پارتیشین Moumt بشه .چطور می تونم اونا رو توی وقتی سیستم بالا میاد Mount کنم؟
1- اینجا رو ببینین:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,7886.0.html

2.می خوام کم کم فایلامو به پارتیشین های لینوکسی ببرم.ولی نمی دونم در صورت خرابی لینوکس به اون فایل ها دسترسی دارم یا نه؟

3. من الآن یک پارتیشین دارم.در صورتی که بخوام یکی دیگه اضافه کنم می تونم Mount Point اونو هر مقداری که خواستم بدم؟ مثلا /MyFiles ? در این صورت اگه چند تا لینوکس نصب باشه همه می تونن ازش استفاده کنن؟

4.چطور باید برنامه هایی که به صورت Source هستند نصب کرد؟یک سری دستور پیدا کردم ولی همیشه این دستورات رو فراموش می کنم چون نمی فهمم چکار می کنن ! :

./configure
make
sudo make install
clean install

اگه ممکنه یکم در مورد کار هر کدوم توضیح بدین.از همه عجیب تر ./configure هست که اصلا ازش سر در نمیارم !  :o  اون ./ چیه ؟وقتی Make شد کجا میره؟ فایل bin درست میشه ؟ install از کجا میاد ؟ ???

5.من یک ADSL  شبانه دارم .توی ویندوز جوری تنظیم کردم که ساعت 1 اینترنت روزانه رو قطع کنه و Getright به اینترنت شبانه وصل بشه و شروع کنه به دانلود.چطوی می تونم یه همچین کاری تو لین.کس بکنم؟ حداقل قطع و وصل شدن به اینترنت  ;)

6.اگه بخوام برنامه ای رو با امکانات root اجرا کنم،از داخل ترمینال می دونم چکار کنم، ولی بعضی وقتا لازمه که توی محیط گنوم  همچین اختیاری داشته باشم.آیا میشه اینجور وقتا به طور موقت root بشم؟ یه چیزی شبیه Run As توی ویندوز !

خیلی متشکرم  :)

(نمیدونم چرا انجمن تازه کار ها اجازه نوشتن پست جدید رو نمی داد ! برای همین مجبور شدم اینجا بنویسم !  ::) )
« آخرین ویرایش: 09 مهر 1388، 04:49 ب‌ظ توسط rostamiani »

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
پاسخ به: سوالات یک تازه کار...
« پاسخ #1 : 09 مهر 1388، 12:37 ب‌ظ »
1- اینجا رو ببینین:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,7886.0.html

۲-شما اگه یه پارتیشن /home جدا داشته باشین... اطلاعاتتون وقتی لینوکس رو دوباره نصب می کنین دست نخورده می مونن. حتی تنظیمات شخصیتون...

۳-پارتیشن home رو اینجوری جدا کنین:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,1147.0.html

۴- این دستورا یک سورس کد رو کامپایل و نصب می کنن...
دستور configure همه ی پیش نیاز ها رو که یک برنامه بهش نیاز داره رو شناسایی می کنه. اگه همه ی اونا نصب باشن یه makefile درست می کنه که دستور make ازش استفاده کنه.
بقیه ی دستورا واضحه که چی کار می کنن...

۵-در این مورد باید کمی گوگل رو بگردین اما فکر کنم با دستور cron بشه... مطمئن نیستم... بهتره دوستان حرفه ای جواب بدن... البته من اینو پیدا کردم اما نمیدونم کار می کنه یا نه!
http://dalbablog.wordpress.com/2009/03/29/isp_auto_connect_sabanet_linux/

۶-شما می تونین موقع لاگین شدن به صورت root بالا بیاین... چیزی مثل administrator ویندوز... اما اصلا توصیه نمیشه. اگه میخواین برنامه ای رو تحت مجوز ریشه استفاده کنین یا از sudo استفاده کنین. یا یک بار در خط فرمان sudo nautilus رو اجرا کنین و تو پنجره ای که باز میشه کارتون رو انجام بدین...
« آخرین ویرایش: 09 مهر 1388، 12:53 ب‌ظ توسط پیام »
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین rostamiani

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 10 مهر 1388، 06:43 ب‌ظ »
وقتی برنامه ای رو با نصاب اوبونتو نصب می کنیم ُ اوبونتو پکیج هایی رو دانلود می کنه.

۱.این پکیج ها کجا میرن؟ میشه اونا رو برای آینده نگه داشت؟
۲.آیا پکیج های یک نسخه اوبونتو با نسخه بعدی اوبونتو سازگاره ؟ مثلا پکیج های 9.04 روی 9.10 نصب میشه ؟

آفلاین rostamiani

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 10 مهر 1388، 06:45 ب‌ظ »
سلام
با تشکر از همگی
من نمی تونم پرینتر HP 1020 رو نصب کنم
پرینتر رو می بینه و میگه باید پلاگین Printing Support رو نصب کنه ولی وقتی دکمه Install Plugin رو می زنم پنجره بسته میشه و هیچ اتفاقی نمی افته !

تصویر پنجره ها :

برای اسکنر باید چکار کرد؟ جایی برای تعریف کردنش پیدا نکردم !

متشکرم

آفلاین آزادنویس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
    • آزادنوشته های گنو/لینوکسی
« پاسخ #4 : 10 مهر 1388، 07:45 ب‌ظ »
وقتی برنامه ای رو با نصاب اوبونتو نصب می کنیم ُ اوبونتو پکیج هایی رو دانلود می کنه.

۱.این پکیج ها کجا میرن؟ میشه اونا رو برای آینده نگه داشت؟
۲.آیا پکیج های یک نسخه اوبونتو با نسخه بعدی اوبونتو سازگاره ؟ مثلا پکیج های 9.04 روی 9.10 نصب میشه ؟
۱. پکیج هایی که در حال دانلود هستند در مسیر زیر قرار می گیرند:
/var/cache/apt/archives/partialو پکیج هایی که کامل دانلود شدن در مسیر زیر قرار می گیرند:
/var/cache/apt/archives۲. بستگی داره. اگر از کتابخانه ها و پیش نیازهایی استفاده بشه که مشترک باشند مشکل خاصی پیش نمیاد. شاید برنامه نیاز به کامپایل مجدد پیدا کنه که اگر از سورس نصب کنید مشکلی نیست ولی اگر از بسته های deb استفاده می کنید باید بسته جدید رو دریافت و نصب کنید. برنامه ای هست به نام aptoncd که پکیج های نصب شده رو می تونه بصورت image ذخیره کنه تا بعد بتونید بدون دریافت مجدد از اونها استفاده کنید. همچنین اوبونتو یک سیستم مدیریت نصب داره که وجود همه پیش نیازها رو بررسی می کنه و در صورت کمبود می تونه موقع نصب اونها رو از اینترنت دریافت و نصب کنه.
زنده باد آزادی
http://azadnevis.wordpress.com

آفلاین rostamiani

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 10 مهر 1388، 09:06 ب‌ظ »
بسیار متشکرم

یک مشکل ظاهرا جدی تر برام ئیش اومده  :(
بعد از نصب کردن درایوی ATI از داخل خود برنامه نصب اوبونتو، وقتی سیستم بالا میآدتوی تصوبر یک سری پیکسل نقطا نثطه رئ نشئت نیسه !

آفلاین milad-hero

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
  • There are solutions: Even to the hardest problems
« پاسخ #6 : 10 مهر 1388، 09:14 ب‌ظ »
نقل‌قول
توی تصوبر یک سری پیکسل نقطا نثطه رئ نشئت نیسه !
:o
مثل اینکه مشکل واقعا جدیه

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #7 : 10 مهر 1388، 10:07 ب‌ظ »
نقل‌قول
برای اسکنر باید چکار کرد؟ جایی برای تعریف کردنش پیدا نکردم !
لازم نیست جایی تعریفش کنی، می‌تونی از نرم‌افزار xsane استفاده کنی

آفلاین rostamiani

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 11 مهر 1388، 05:37 ق‌ظ »
خیلی متشکرم

در مورد کارت گرافیک، درایور رو از سایت ati دانلود کرده بودم، وقتی نصب کردم گفت کارت رو نمیشناسه یا یک همچین چیزی. منم درایور رو با خود UBUNTU نصب کردم
حالا هم دیگه بالا نماد !