انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در مورد سرعت و استفاده از برنامه Android Studio  (دفعات بازدید: 2198 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iivii

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
سلام . بنده دلیل اصلی که میخوام لینوکس نصب کنم همین هست . میخوام بدونم که سرعت اجرای برنامه ها در لینوکس بیشتره یا فرقی نداره با ویندوز . همچنین اینکه میخوام بدونم وقتی برنامه Android Studio از سایت گوگل گرفتم باید از طریق ترمینال اجراش میکردی میخوام بدونم همیشه این اتفاق باید بیوفته ؟ و هیچراه اجرای ساده ی برنامه ها مثل فایل اجرایی ویندوز وجود نداره ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سلام. سرعت اجرای نرم‌افزارها بستگی به عوامل مختلفی داره که سیستم‌عامل فقط یکی از اون‌هاست. ولی در کل سرعت اجرای برنامه‌ها در سیستم‌عامل «گنو/لینوکس» (لینوکس نه، لینوکس سیستم‌عامل نیست، بلکه کرنل سیستم‌عامل گنو/لینوکس هست) معمولاً از سرعت اجرای اون‌ها در شرایط مشابه توی ویندوز بیش‌تره.
برنامه‌های مختلف هم قابلیت اجرا هم از ترمینال و هم از محیط گرافیکی رو دارن. ساده‌ترین کار برای اجرای برنامه‌ای که داخل دش نیست اینه که یک بار با ترمینال اجراش کنی و بعد و با کلیک راست کردن روی شمایلش در اجراگر، اون رو به اجراگر قفل کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین iivii

• Newbie
  • *
سلام. سرعت اجرای نرم‌افزارها بستگی به عوامل مختلفی داره که سیستم‌عامل فقط یکی از اون‌هاست. ولی در کل سرعت اجرای برنامه‌ها در سیستم‌عامل «گنو/لینوکس» (لینوکس نه، لینوکس سیستم‌عامل نیست، بلکه کرنل سیستم‌عامل گنو/لینوکس هست) معمولاً از سرعت اجرای اون‌ها در شرایط مشابه توی ویندوز بیش‌تره.
برنامه‌های مختلف هم قابلیت اجرا هم از ترمینال و هم از محیط گرافیکی رو دارن. ساده‌ترین کار برای اجرای برنامه‌ای که داخل دش نیست اینه که یک بار با ترمینال اجراش کنی و بعد و با کلیک راست کردن روی شمایلش در اجراگر، اون رو به اجراگر قفل کنی.

یعنی روی فایل sh. راست کلیک باید کرد بعد از اینکه در ترمینال اجراش کرد درسته ؟!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نه، بعد از این که اجرا شد، شمایلش می‌آد توی اجراگر، روی همون کلیک راست می‌کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
Android Studio پایش intellij idea هست، مثل تمام ide های دیگه jetbrains بعد از اجرا از طریق ترمینال، از گزینه ی tools گزینه create desktop entry رو بزن به لیست برنامه ها اضافه میشه .
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین iivii

• Newbie
  • *
وقتی توی ترمینال میزنم

[left],/studio.sh[/left]

مینویسه Permission Denide

یک سرچ زدم و دیدم توی سایت های خارجی نوشته بود این کد بزنید بعد اجرا کنید اما نشد

[left]chmod +x studio.sh[/left]

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
روی فایل راست کلیک کنین و از propeties به تب permission برین و تیک گزینه
allow executting file as program رو بزنین

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
دوست عزیز iivii , در مورد اندروید استادیو باید بهت یگم که بدلیل این که هسته خود اندروید هم هسته لینوکس هست , سرعت اجرای اندروید استادیو و avd  بسیار بالا تر هستش در توزیع های گنو/لینوکس تا اجرای اون در ویندوز . و در مورد اجرای studio.sh ابتدا باید بوسیله ترمینال بری  به مسیر ~/androidstudio/bin و بعدش در اونجا با زدن ./studio اندروید استادیو رو اجرا کنی .
بعد از انجام اینکارا اگر باز مشکلتون حل نشد  به http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,111482.0.html برید . تو این قسمت میتونی آموزش های مربوط به اندروید استادیو رو ببینی
« آخرین ویرایش: 23 اسفند 1393، 08:04 ب‌ظ توسط Best_Programmer »
http://mskm.ir/
Imagination is more important than science