اوه معلوم میشه اوضاع خیلی خیط شده
من یه سال از تور+ویدالیا (که آخرین نسخه ش مال عهد بوقه) استفاده می کردم. همین الان هم اون تور کار می کنه ولی چون قدیمیه ریسک داره استفاده ش. واسه همین میخواستم سوییچ کنم روی تور های جدید که یه تاپیک هم براش باز کردم و به این نتیجه رسیدم که تور توی مخازن خیلی خوبه و یه چند وقتی از همون استفاده می کردم. پل هم نمیگرفتم. تا اینکه تور توی مخازن ترکید. پل هم بهش دادم ولی جواب نمیده. تور براوزر سایت وب آپدیت هم جواب نمیده. ولی آخرین نسخه ی تور (4.0.4) جواب میده. (اون ویدالیا هم جواب میده با این قدیمیه و خطرناکه و ممکنه باگ ماگی چیزی داشته باشه)
فعلا کارم با همین نسخه ی 4.0.4 راه افتاده (کسی خواست توی پ.خ بگه تا بهش لینک بدم)
ولی؟
برای منم سواله این قضیه ی پل دادن چجوریه. چون خودمو کشتم ولی جواب نمیدن. دانیال جان توی ویکی تور نوشته obfs2 و یه کامند هم توی خط بعدش گذاشته. من هر کاری کردم اینا جواب نداد. obfs3 میذارم بازم جواب نمیده. (obfsproxy نصبه)
اینم torrc: (البته روش هام رو یه جا گذاشتم و لینک دادم. در کل هیچ کدومشون جواب نمیدن)
http://paste.ubuntu.com/10573432/یه روشی گیکیزادی بگین ما بتونیم از این پل ها استفاده کنیم.
یا اینکه دانیال جان اگه ویکی تور قدیمی شده لطف کن آخرین دستورات برای گرفتن پل رو بذار تا دیگران هم بتونن استفاده کنن (دیده بودم که تاریخ آخرین ویرایشش مال همین چند روز پیشه ولی خب اون کامند ها واسه من یکی که کار نکرد)
یعنی اینا:
UseBridges 1
Bridge obfs2 xx.xxx.xxx.xxx:xxxx
ClientTransportPlugin obfs2 exec /usr/bin/obfsproxy --managed
مرسی