انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نویز تصویر در هنگام پخش فیلم بعد آپدیت به گنوم ۳.۱۲  (دفعات بازدید: 595 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
سلام دوستان من اوبونتو گنوم رو استفاده میکنم امروز گنوم ۳.۱۲ رو نصب کردم خیلی روون و خوبه و به جز مشکلی که گفتم مشکل دیگه ای نداره هم با vlc هم با smplayer امتحان کردم موقع پخش فیلم یه کم تصویر نویز داره ...چند روز پیش هم تو پوشه usr/share/font فونتای مایکروسافت رو ریختم که همین مشکل ایجاد شد پاکشون که کردم درست شد....آلان چرا اینجوری شده؟؟؟ در ضمن درایور گرافیک هم نصب نکردم یعنی همونی که خود اوبونتو نصب کرده رو تغییر ندادم
تو قسمت details گرافیک رو زده Intel® Haswell Mobile ...میشه بگین این چیه؟؟؟و آیا این مشکلات ربطی به گرافیک داره؟؟؟مدل گرافیک من amd hd 8750m هست ...درایور این گرافیک واسه اوبونتو هست؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین..ممنون
این جهان زندان و ما زندانیان....
حفره کن زندان و خود را وارهان...

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام. شما توی additional drivers نگاه کن ببین درایور برای گرافیکت هست یا نه. اگه بود اونی که نوشته تست شده یا پیشنهاد شده، نصب کن ببین درست میشه یا نه ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
سلام. شما توی additional drivers نگاه کن ببین درایور برای گرافیکت هست یا نه. اگه بود اونی که نوشته تست شده یا پیشنهاد شده، نصب کن ببین درست میشه یا نه ;)

سلام آقا رسول تو قسمت additional drivers درایور پیشنهادی نصبه شما این عکس ببینین چندروز پیش دومی انتخاب کردم واسه امتحان. اوبونتو دیگه بالا نیومد دوباره نصبش کردم...!!
http://s4.picofile.com/file/8173759050/53.png

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
خب اینی که انتخاب کردی، بعد از نصب توزیع بوده؟؟ یا خودش انتخاب کرده؟؟ AMD Catalyst نصبه؟ اگه نیست نصبش کن. توی گوگل سرچ کنی آموزش نصبش برای لینوکس هست. فکر کنم سایت لینوکس ریویو یه مطلب راجبش گذاشته باشه.
طبق عکس الان داره از xorg استفاده می کنه که درایور آزاد هست.
اوبونتو رو آپدیت کردی کامل؟؟
$ sudo apt-get dist-upgradeسیستم اگه آپدیت نیست، کاملا آپدیتش کن. اون AMD Catalyst هم برو دنبالش ببین چی میشه  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
خب اینی که انتخاب کردی، بعد از نصب توزیع بوده؟؟ یا خودش انتخاب کرده؟؟ AMD Catalyst نصبه؟ اگه نیست نصبش کن. توی گوگل سرچ کنی آموزش نصبش برای لینوکس هست. فکر کنم سایت لینوکس ریویو یه مطلب راجبش گذاشته باشه.
طبق عکس الان داره از xorg استفاده می کنه که درایور آزاد هست.
اوبونتو رو آپدیت کردی کامل؟؟
$ sudo apt-get dist-upgradeسیستم اگه آپدیت نیست، کاملا آپدیتش کن. اون AMD Catalyst هم برو دنبالش ببین چی میشه  ;)

آره آپدیته درایورشم آزاده و انتخاب خودشه حالا سعی میکنم amd catalyst نصب کنم ولی یکم میترسم :D میترسم باز بپره :D