انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Help me please.! »» System program problem detected  (دفعات بازدید: 972 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Joel

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
  • به هم کمک میکنیم چون وجود انسان همینه .
    • Doctor PC
Help me please.! »» System program problem detected
« : 09 اسفند 1393، 04:33 ب‌ظ »
سلام دوستان من به راهنمایی شما نیازمندم خواهش میکنم کمکم کنید  :'( وقتی من وارد اوبونتوی عزیزم میشم این پیغام رو مید و دسکتاپ نیست هر کدوم از گزینه ها رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته البته (من یه مانیتور دیگه دارم که میخواستم به کارت گرافیکم به  فیش دی وی آی ش وصل کنم که ناگهان اینطوری شد یعنی ماله همین میشه خواهش میکنم کمک کنید من نمیخوام دوباره اوبونتو نصب کنم چون همین رو دوست دارم  :'( )

چشم ها را باید شست جوره دیگر باید دید .

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
پاسخ : Help me please.! »» System program problem detected
« پاسخ #1 : 09 اسفند 1393، 05:18 ب‌ظ »
اوبونتو شما یک مشکلی پیدا کرده و می‌خواد برای کمک به حل راحت‌تر مشکلات، گزارش مشکل رو برای سرورهای کنونیکال ارسال کنه. این پیام خیلی غیر منتظره نیست و ممکنه بعدا هم باهاش مواجه بشی.
اگر علاقه و حوصله داری، می‌تونی با فشردن کلید Report problem یک گزارش از مشکل بفرستی.
اگر هم این خطا حوصله‌تو سر برده، ترمینال رو باز کن و با کد زیر فایل مربوط به تنظیمات apport (این پیام رو سرویس apport تولید می‌کنه) رو باز کن:
sudo nano /etc/default/apportحالا توی خط enabled=1 عدد 1 رو پاک کن و به‌جاش 0 وارد کن. با کلیدهای ctrl+o فایل رو ذخیره کن و با کلید ctrl+x ادیتور رو ببند.

آفلاین Joel

• Newbie
  • *
    • Doctor PC
« پاسخ #2 : 09 اسفند 1393، 06:06 ب‌ظ »
اوبونتو شما یک مشکلی پیدا کرده و می‌خواد برای کمک به حل راحت‌تر مشکلات، گزارش مشکل رو برای سرورهای کنونیکال ارسال کنه. این پیام خیلی غیر منتظره نیست و ممکنه بعدا هم باهاش مواجه بشی.
اگر علاقه و حوصله داری، می‌تونی با فشردن کلید Report problem یک گزارش از مشکل بفرستی.
اگر هم این خطا حوصله‌تو سر برده، ترمینال رو باز کن و با کد زیر فایل مربوط به تنظیمات apport (این پیام رو سرویس apport تولید می‌کنه) رو باز کن:
sudo nano /etc/default/apportحالا توی خط enabled=1 عدد 1 رو پاک کن و به‌جاش 0 وارد کن. با کلیدهای ctrl+o فایل رو ذخیره کن و با کلید ctrl+x ادیتور رو ببند.

سلام برادر ممنون از راهنمایی ولی یه سوال که پیش میاد اینکه من گزینه Report problem رو میزنم قبلا" مشکل حل میشد ولی الان سه بار پشت سره هم این رو میده هر بارم که Report problem رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته هیچ دوباره سیتم رو ریست میکنم همرو Cancel میکنم بازم هیچ اتفاقی نمیفته .  :( یعنی با این راه حلی که گفتید اوبونتوی من زنده میشه .؟

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #3 : 09 اسفند 1393، 07:21 ب‌ظ »
همون کاری که گفتم رو بکن.

آفلاین Joel

• Newbie
  • *
    • Doctor PC
« پاسخ #4 : 09 اسفند 1393، 08:19 ب‌ظ »

برادر این کاری که شما گفتی رو اصلا" نمیشه انجام داد سیستم تا لوگین میشه فقط همون ارور رو میده اجازی اینکه ترمینال باز کنم و کاری که گفتین رو انجام بدم نیست .:'(
« آخرین ویرایش: 09 اسفند 1393، 09:21 ب‌ظ توسط Jole »

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
« پاسخ #5 : 10 اسفند 1393، 03:00 ق‌ظ »

برادر این کاری که شما گفتی رو اصلا" نمیشه انجام داد سیستم تا لوگین میشه فقط همون ارور رو میده اجازی اینکه ترمینال باز کنم و کاری که گفتین رو انجام بدم نیست .:'(
فکر کنم بتونید با فشردن دکمه های CTRL + ALT + F2 و وارد شدن با نام کاربری و رمز عبورتون اون دستورات رو بزنید و بعد از اون هم با فشردن دوباره دکمه های :‌CTRL + ALT + F7 به محیط گرافیکی برگردید
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین Joel

• Newbie
  • *
    • Doctor PC
« پاسخ #6 : 10 اسفند 1393، 05:05 ق‌ظ »

فکر کنم بتونید با فشردن دکمه های CTRL + ALT + F2 و وارد شدن با نام کاربری و رمز عبورتون اون دستورات رو بزنید و بعد از اون هم با فشردن دوباره دکمه های :‌CTRL + ALT + F7 به محیط گرافیکی برگردید

ممنون برادر از راهنمایی حتما" امتحان میکنم ببنیم میشه یا نه .

آفلاین Ahok

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
« پاسخ #7 : 10 اسفند 1393، 11:16 ق‌ظ »

من یه چیز رو متوجه نشدم این وسط ctrl + alt + f2 چی رو باز میکنه دقیقا ؟
مگه ترمینال با ctrl+alt+t باز نمیشه ؟

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
« پاسخ #8 : 10 اسفند 1393، 05:50 ب‌ظ »

من یه چیز رو متوجه نشدم این وسط ctrl + alt + f2 چی رو باز میکنه دقیقا ؟
مگه ترمینال با ctrl+alt+t باز نمیشه ؟
این دکمه ها شمارو به محیط غیر گرافیکی میبره دوست عزیز
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین Joel

• Newbie
  • *
    • Doctor PC
« پاسخ #9 : 11 اسفند 1393، 12:13 ق‌ظ »
دوستان اصلا" این دو راه حل مشکلِ من رو بر طرف نکرد :'( و اینجور که پیداست باید از نوع نصب کنم ممنون از همراهیتون .