انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: (حل شد) دستور tail با استفاده از PID  (دفعات بازدید: 1791 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
(حل شد) دستور tail با استفاده از PID
« : 12 اسفند 1393، 07:37 ب‌ظ »
سلام دوستان.
توی راهنمای tail‌داشتم نگاه می کردم که یهو چشمم خورد به آپشن pid--

دیدین که خیلی از دستورات رو میشه با این tail (با آپشن f-) به صورت آنلاین نگاه کرد. مثل لوگ تور و باقی چیزا.
ولی فرض کنین یه پروسه توی ترمینال داره انجام میشه که لوگ نداره. میخواهیم همون چیزی که توی ترمینال اجرا میشده رو دوباره توی یه ترمینال دیگه ببینیم. فکر کردم با آپشن pid-- بشه pid اون پروسه رو وارد کرد و خروجی رو نگاه کرد (مثلا pid آریا2 که توی تسک منیجر هست وقتی که داره دانلود می کنه) ولی هر کار می کنم جواب نمیده. اینو میگه
به عنوان مثال:
tail -f --pid 4157
tail: warning: following standard input indefinitely is ineffective

فرض کنین مثلا با آریا2 دارین دانلود می کنین. بعد یه تب دیگه میخواین باز کنین و توی تب بعدی هم خروجی آریا رو نگاه کنین. چکار می کنین؟  ;)

« آخرین ویرایش: 19 فروردین 1394، 02:14 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
پاسخ : دستور tail با استفاده از PID
« پاسخ #1 : 12 اسفند 1393، 11:26 ب‌ظ »
 - ظاهرا داستان متفاوته با چیزی که شما فکر میکنی.
نقل‌قول
You can tell tail -f to terminate after a specific process id terminates with the –pid= flag:

tail -f –pid=2357 /var/log/http/host.log

When the process with the process id of 2357 terminates the tail command will also terminate. You can delay pid checks with the -s option and instead of controlling the output interval -s will control how often the process check is made:
  - لینک
 - من اگه بخوام از دو تا ترمینال ی چیزی رو نگاه کنم میریزم توی یک فایل تمام خروجی ها رو و از توی ترمینال هام tail -f میکنم.
« آخرین ویرایش: 12 اسفند 1393، 11:28 ب‌ظ توسط elyas74 »
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 12 اسفند 1393، 11:31 ب‌ظ »
یعنی این pid به کار من نمیاد؟
نقل‌قول
- من اگه بخوام از دو تا ترمینال ی چیزی رو نگاه کنم میریزم توی یک فایل تمام خروجی ها رو و از توی ترمینال هام tail -f میکنم.
آره اینم میشه. ولی من بدون این کار میخواستم استفاده کنم  ;)
بعد یه سوال.
مثلا ببینین اگه توی لوگ تور tail بزنین به صورت لایو خروجی رو نشون میده.
ولی همین کار رو واسه لوگ های دیگه انجام میدم، نمیشه. مثلا اگه دستور آریا رو خروجی بگیرم توی یه لوگ و بعد بخوام نگاش کنم حتی با آپشن f- هم لایو نشون نمیده خروجی رو. هی باید دستور رو تکرار کنم تا خط های جدید رو نشونم بده.
« آخرین ویرایش: 12 اسفند 1393، 11:33 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 13 اسفند 1393، 11:47 ق‌ظ »
سلام دوباره.

قضیه ی آریا رو فهمیدم که چرا توی لوگ با آپشن f- لایو نشون نمیده.
در اصل نشون میده. چون آریا خط های جدید رو هر 1 دقیقه (تقریبا) اضافه می کنه، باید برای دیدن متن های جدید 1 دقیقه صبر کنیم. اینجور که فهمیدم tail‌ میاد خط به خط رو به صورت زنده نشون میده. من فکر میکردم کلا محتوی فایل رو زنده نشون میده. مثلا نمی تونه درصد و ثانیه و سرعت دانلود رو از تو فایل به صورت زنده نشون بده. فقط هر زمان که خطی جدید به لوگ اضافه شد، اینم همون موقع نشون میده.  ;)
خب حالا سوال من:
توی آپشن های tail آپشن retry-- رو دیدم. این آپشن برای حل مشکل من ساخته شده احیانا؟  ;D
ولی خب این آپشن هم به کار بردم. بازم دستور خط به خط سر همون 1 دقیقه اضافه میشد. چجوری باید از retry استفاده کنم؟ اصن برای همین کار هست یا یه چیز دیگه؟  ;)

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
« پاسخ #4 : 13 اسفند 1393، 10:48 ب‌ظ »
توی آپشن های tail آپشن retry-- رو دیدم. این آپشن برای حل مشکل من ساخته شده احیانا؟  ;D

- نه.
ubuntu16.04/unity/JavaScript