انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در شناخت پارتیشن های هارد توسط ubuntu 9.04 هنگام نصب  (دفعات بازدید: 3326 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Domrul

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
من سعی کردم ubuntu رو روی لپ تاپم که ویندوز 7 داره کنار ویندوز نصب کنم، ولی تو پروسه نصب که manual رو انتخاب می کنم هیچکدوم از پارتیشن های هاردمو نمیشناسه! ویندوز روی C نصبه، یه پارتیشن هم برای لینوکس ساختم ولی هیچکدومو نمیشناسه که لینوکسو بتونم نصب کنم و فقط هارد اصلی رو نشون می ده! لطفا راهنمائی کنید، ممنون! ;) راستی لپ تاپ Acer 5738zg و هارد هم هیتاچی هست.

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
منم همین مشکلو دارم لطفا کمک کنید حتی زدم هاردم کلا پاک شد الان چطوری recoveresh کنم کمک کنید

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
من سعی کردم ubuntu رو روی لپ تاپم که ویندوز 7 داره کنار ویندوز نصب کنم، ولی تو پروسه نصب که manual رو انتخاب می کنم هیچکدوم از پارتیشن های هاردمو نمیشناسه! ویندوز روی C نصبه، یه پارتیشن هم برای لینوکس ساختم ولی هیچکدومو نمیشناسه که لینوکسو بتونم نصب کنم و فقط هارد اصلی رو نشون می ده! لطفا راهنمائی کنید، ممنون! ;) راستی لپ تاپ Acer 5738zg و هارد هم هیتاچی هست.

از bios تنظیمات هارد دیسک رو به AHCI تغییر بدید.

آفلاین Domrul

• Newbie
  • *

از bios تنظیمات هارد دیسک رو به AHCI تغییر بدید.
تنظیمات از اول روی AHCI بود! برای اطمینان به IDE و بعد دوباره به AHCI تغییر دادم ولی باز هم تغییری نکرد. :(
« آخرین ویرایش: 16 مهر 1388، 02:52 ب‌ظ توسط Domrul »

آفلاین Domrul

• Newbie
  • *
مشکل کماکان پابرجاست! کسی کمک نمی کنه؟ :(

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
شما جی پارتد رو باز کن. ببین با اون یه پالرتیشن ext4 یا ۳  بساز . بعد برو برای نصب اقدام کن . احتمالا باید مشکلت حل بشه.

آفلاین Domrul

• Newbie
  • *
شما جی پارتد رو باز کن. ببین با اون یه پالرتیشن ext4 یا ۳  بساز . بعد برو برای نصب اقدام کن . احتمالا باید مشکلت حل بشه.
ممنون از جوابتون. اگه اینکارو بکنم بقیه هاردم فرمت نمی شه؟ ??? چون جی پارتد کل هاردو به شکل فرمت نشده و بدون پارتیشن نشون می ده! ](*,) یکی از دوستان بالا گفته کل هاردش فرمت شده! ???

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
ظاهرا ساختار پارتیشن های شما مشکل داره و باید تعمیر بشه ! اگه میتونی بیا کانال irc تا بهتر مشکلت رو بررسی کنیم.

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
من تو قسمت بایوس نتونستم گزینه ای که دوستمون گفتنو پیدا کنم
من فقط با نصب ubuntu 9.4 مشکل دارم در حلیکه ubuntu 8.10 موقع نصب به خوبی پارتیشنمو میشناسه لطفا کمک کنید
من موقع آپدیت 8.10 به 9.4 هم مشکل دارم واسه این مشکلم هم یه راه حلی بگید

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
salam dostan lotfan komakam konid ta ubuntu ro dobare ro systemam nasb konam moge nasb ubuntu gparted partition haie hard disk mano shenasaie nemikone va minevise unallocated dar hali ke gablan be rahati shenasaie mikard va ino begam ke man hengam nasb zadam ro hard 1 jadval dige ijad kardam ke baes shod ke etelaatam az bein bere va dobare ba abzare testdisk etelaato recover kardam va 1 nokte dige inke to cd live ubuntu nautilus be khobi partition ha ro shenasaie va baz mikone
bebakhshid ke fingilish type kardam chon ro systemam farsi faal nashod bood
age komakam konid kheili mamnon misham