انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: گنو یا لینوکس ! مسئله این است ...  (دفعات بازدید: 23297 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین su

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
    • Weblog
پاسخ : گنو یا لینوکس ! مسئله این است ...
« پاسخ #45 : 04 آذر 1395، 12:24 ب‌ظ »

اتفاقا من الان اوبونتوم هیچ فرقی با تریسکل نداره!
اوبونتو الان برای من یه توزیع کاملا آزاد و گنولینوکسی هست که سیستم عامل (گنو) کاملا آزاد و کرنل (لینوکس) هم کاملا آزاد!
برو بخون دلیل اینکه
http://www.gnu.org/distros/common-distros.html
اومده اوبونتو و دبیان و ... رو لیست کرده چیه! عکس همونو انجام بده! میشه Free-Distros!
به هر حال به دلایلی حضرت استالمن اوبونتو رو مشکوک شاید فراماسونی می داند
اگه تا هفده مهر ۱۳۹۶ یعنی روز اول ۳۱ سالگیم  به جایی خواستم نرسیدم . شروع میکنم به روزمرگی

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #46 : 04 آذر 1395، 01:01 ب‌ظ »
به هر حال به دلایلی حضرت استالمن اوبونتو رو مشکوک شاید فراماسونی می داند

خب گفتم که همون دلایل رو بخون! دلیلش دو چیزه!
۱) مخازن Multiverse و Restricted رو داره اوبونتو و داخل این مخازن نرم افزار غیرآزاد وجود داره و حرف استالمن این بوده که چون چنین مخازنی وجود دارند، پس اوبونتو داره تبلیغ نرم افزار غیرآزاد هم میکنه! خب خیلی ساده‌س! توی اوبونتو، این دو مخزن رو از لیست برداریم، هر برنامه‌ای که نصب میشه، آزاده!
۲) لینوکسی که اوبونتو ازش استفاده میکنه، شامل برخی حباب های غیرآزاد برای درایور و ... هست که همین باعث میشه اوبونتو مثلا وایرلس لپ تاپ هارو بشناسه! اینم راه ساده‌ای داره! حذف لینوکسی که اوبونتو استفاده میکنه و نصب لینوکس‌-لیبره که دیگه این حباب هارو هم نداره!
پس دلایلی که استالمن برای غیرآزاد بودن اوبونتو گفته، به دلیل وجودشون به صورت پیشفرضه! کافیه اونارو برداریم تا توزیعمون آزاد بشه!
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #47 : 15 امرداد 1396، 07:54 ق‌ظ »
البته خیلی وقته از این موضوع می‌گذره، ولی چون دیدم تو نتایج جست‌وجو خیلی بالا می‌آد و جمع‌بندی دقیقی نداره، پیوند این مقاله رو که به بررسی این موضوع پرداخته این‌جا می‌ذارم:
https://gnu.rocks/2017/gnu-or-linux
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن