انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آموزش پیشرفته و کاربردی با ++C  (دفعات بازدید: 4074 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول بابادی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
آموزش پیشرفته و کاربردی با ++C
« : 15 اسفند 1393، 03:05 ب‌ظ »
درود به تمام دوستان من مدت زیادی نیست که اوبونتو رو نصب کردم اما توی این مدت کم واقعا از کار کردن با اون لذت بردم راستش من به برنامه نویسی علاقه دارم البته نرد نیستم من از زبان برنامه نویسی ++C خیلی خوشم میاد درست کار کردن با اون یکیم برای تازه کارای مثل من سخته ولی لذت بخش .
هدفم از ایجاد این موضوع یادگیری بهتر این زبان برنامه نویسی است. اخه اکثر مطالب آموزشی که تو اینترنت و کتاب های که تو ایران هست بیشتر سینتکس برنامه و یکسری دستورات تکراری رو معرفی می کنند. می خوام توی این قسمت به کمک شما ایده بدیم و برنامه بسازیم تا بتونیم هم خودمون توی برنامه نویسی قوی بشیم هم اگر کسی به مشکل خورد بتونه اینجا مشکلش رو حل کنه.مثلا.
-پروژه کتابخانه از ابتدا تا انتها: توی محیط ویژوال با کشیدن دکمه ها و تکس باکس ها و کد نویسی مختصری میشه یک کتابخانه درست کرد. امااین کار توی محیطی مثل turbo ++C و Code Blocks شاید سختر باشه البته تو این محیط هام بیشتر به انگلیسی است.!...
- برای شروع من سه پیشنهاد رو مطرح می کنم و از دوستان می خواهم که راه حل ها و نظراتشون رو درباره نحوه ایجاد و تولید پروژ مطرح کنند.
 ۱- ساخت پروژه صندوق مالی کوچک.
  - ثبت کاربر با امکان دسترسی
  - ثبت سند جدید
  - بلوک کردن یک سند
  - ویرایش سند
  - نمایش لیست سند های ثبت شده توسط کابر جاری
  - جستجو بر حسب تاریخ
  - و ...
 ۲- ساخت پروژ یک سیستم اداری دبیرخانه کوچک
  - ثبت مشخصات کارکنان
  - ثبت ماموریت ها
  - ثبت مرخصی ها
  - ثبت ساعت کارکرد
  - ثبت قرار داد
  - و...
 ۳- ساخت پروژه کتابخانه
  - ثبت کتاب جدید
  - ویرایش مشصات کتاب
  - حذف کتاب ها
  - جستجو بر اساس نام و کد کتاب

دوستان عزیز توی محیط های ویژوال میشه تمام این ها به صورت فارسی باشه و کاربر با اون راحت کار کنه امام توی محیط های توربو سی++ و کد بلاکدس شاید سخت باشه.
 خواستن توانست است...

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
پاسخ : آموزش پیشرفته و کاربردی با ++C
« پاسخ #1 : 15 اسفند 1393، 04:02 ب‌ظ »
فریم‌ورک کیوت رو جستجو کنید!

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #2 : 15 اسفند 1393، 04:10 ب‌ظ »
سلام
اگر می‌شه برنامه‌نویسی یونیکد در سی پلاس پلاس رو هم یاد بگیریم به نظرم خیلی خوبه. :)
آموزش‌ها هم بهتره برحسب کامپایلر g++ باشه.
از gtkmm هم برای گرافیک سی پلاس پلاس می‌شه استفاده کرد.
اگر می‌خواهید از خط فرمانی استفاده کنید که قابلیت راست به چپ نویسی و به هم چسباندن حروف فارسی را پشتیبانی کند من به شما mlterm را پیشنهاد می‌کنم.
« آخرین ویرایش: 15 اسفند 1393، 04:19 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 16 اسفند 1393، 02:22 ق‌ظ »
کیوت رو ببین. عاشقش می‌شی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
« پاسخ #4 : 24 اسفند 1393، 12:06 ق‌ظ »
با QT میشه واسه موبایل هم برنامه نویسی کرد ! یعنی یه برنامه بنویسیم که رو اندروید و ios و ویندوز فون بیاد . اما خب یه مشکلی باید باشه دیگه ؟! چون اگه واقعا اینطور باشه دیگه برنامه نویسی با android studio یا برنامه نویسی با محیط های windows phone و ios  یه کار بیهودست !!! کسی میدونه اون مشکل چیه ؟!‌ اصلا مشکلی هست یا نه ؟!‌
http://mskm.ir/
Imagination is more important than science

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 24 اسفند 1393، 12:39 ق‌ظ »
چه مشکلی باید وجود داشته باشه؟ مشکلی نیست!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #6 : 24 اسفند 1393، 01:04 ق‌ظ »
با QT میشه واسه موبایل هم برنامه نویسی کرد ! یعنی یه برنامه بنویسیم که رو اندروید و ios و ویندوز فون بیاد . اما خب یه مشکلی باید باشه دیگه ؟! چون اگه واقعا اینطور باشه دیگه برنامه نویسی با android studio یا برنامه نویسی با محیط های windows phone و ios  یه کار بیهودست !!! کسی میدونه اون مشکل چیه ؟!‌ اصلا مشکلی هست یا نه ؟!‌
چه مشکلی باید وجود داشته باشه؟ مشکلی نیست!
مشکلی هست.خیلی هم مشکل هست.برنامه نویسی برای اندروید تو کیوت هنوز ناقصه و از خیلی چیزا پشتیبانی نمیکنه
مثل سرویس ها که یه برنامه تو پس زمینه کارککنه مثل وایبر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 24 اسفند 1393، 01:09 ق‌ظ »
من چنین مشکلی رو ندیدم تا حالا. اگر هم باشه، فقط توی اندروید وجود داره. توی اوبونتو چنین مشکلی نیست و می‌شه با SDK خود اوبونتو که با کیوت هست، هربرنامه‌ای باهاش نوشت

آفلاین tohidfla

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 98
  • MamadPetro
« پاسخ #8 : 15 خرداد 1394، 12:33 ب‌ظ »
درود به تمام دوستان من مدت زیادی نیست که اوبونتو رو نصب کردم اما توی این مدت کم واقعا از کار کردن با اون لذت بردم راستش من به برنامه نویسی علاقه دارم البته نرد نیستم من از زبان برنامه نویسی ++C خیلی خوشم میاد درست کار کردن با اون یکیم برای تازه کارای مثل من سخته ولی لذت بخش .
هدفم از ایجاد این موضوع یادگیری بهتر این زبان برنامه نویسی است. اخه اکثر مطالب آموزشی که تو اینترنت و کتاب های که تو ایران هست بیشتر سینتکس برنامه و یکسری دستورات تکراری رو معرفی می کنند. می خوام توی این قسمت به کمک شما ایده بدیم و برنامه بسازیم تا بتونیم هم خودمون توی برنامه نویسی قوی بشیم هم اگر کسی به مشکل خورد بتونه اینجا مشکلش رو حل کنه.مثلا.
-پروژه کتابخانه از ابتدا تا انتها: توی محیط ویژوال با کشیدن دکمه ها و تکس باکس ها و کد نویسی مختصری میشه یک کتابخانه درست کرد. امااین کار توی محیطی مثل turbo ++C و Code Blocks شاید سختر باشه البته تو این محیط هام بیشتر به انگلیسی است.!...
- برای شروع من سه پیشنهاد رو مطرح می کنم و از دوستان می خواهم که راه حل ها و نظراتشون رو درباره نحوه ایجاد و تولید پروژ مطرح کنند.
 ۱- ساخت پروژه صندوق مالی کوچک.
  - ثبت کاربر با امکان دسترسی
  - ثبت سند جدید
  - بلوک کردن یک سند
  - ویرایش سند
  - نمایش لیست سند های ثبت شده توسط کابر جاری
  - جستجو بر حسب تاریخ
  - و ...
 ۲- ساخت پروژ یک سیستم اداری دبیرخانه کوچک
  - ثبت مشخصات کارکنان
  - ثبت ماموریت ها
  - ثبت مرخصی ها
  - ثبت ساعت کارکرد
  - ثبت قرار داد
  - و...
 ۳- ساخت پروژه کتابخانه
  - ثبت کتاب جدید
  - ویرایش مشصات کتاب
  - حذف کتاب ها
  - جستجو بر اساس نام و کد کتاب

دوستان عزیز توی محیط های ویژوال میشه تمام این ها به صورت فارسی باشه و کاربر با اون راحت کار کنه امام توی محیط های توربو سی++ و کد بلاکدس شاید سخت باشه.
 خواستن توانست است...
من نظرم اینکه که از سومین پروژه شروع کنیم.
منم پایتم.
اگه این پست بهت کمک کرد، دنبال دکمه‌ی تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعه‌ی آزادت کمک کن

آفلاین hossein_1995

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
« پاسخ #9 : 15 خرداد 1394، 07:34 ب‌ظ »
مشکل هست تو کیوت خیلی هم مشکل هست .
یکی از مشکلات اینه که حجم نرم افزار تهیه شده مثلا برای اندروید با کیوت بهه مراتب بیشتر از همون نرم افزار تهیه شده با اندروید استادیو .

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #10 : 15 خرداد 1394، 08:15 ب‌ظ »
یکی از مشکلات اینه که حجم نرم افزار تهیه شده مثلا برای اندروید با کیوت بهه مراتب بیشتر از همون نرم افزار تهیه شده با اندروید استادیو .
آخه تا اون جایی که من می‌دونم اندروید به صورت پیش‌فرض از جاوا پشتیبانی می‌کنه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 16 خرداد 1394، 01:47 ق‌ظ »
خب این چیزی که گفتی که مشکل محسوب نمی‌شه. بدیهیه بیش‌تر باشه

آفلاین حامد مصافی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
« پاسخ #12 : 16 خرداد 1394، 09:30 ق‌ظ »
کیوت روی اندروید چندین کمبود داره. از این جمله:
  • نمیتونید در برنامه خودتون از سرویس استفاده کنید
  • نمیتونید BroadcasrReciver رو پیاده‌سازی کنید
  • نمی‌تونید به بسیاری از سرویس‌های سیستم دسترسی داشته باشید
  • حجم خروجی شما بالاست
برخی از این کمبود‌ها قابل حل هستند. برای مثال سرویس ministro اگر روی دستگاه نصب باشد برنامه شما نیاز به ارائه تمام کتابخانه کیوت ندارد و حجم خروجی شما کاهش می‌یابد
یا شما می‌‌توانید قسمتی از کد‌های خودتان را سمت جاوا بنویسید تا به امکانات اندروید دست پیدا کنید.
اما برنامه‌های جالبی نیز با کیوت برای اندروید نوشته شده‌اند (مثال پاپیروس)
عمده تاکید کیوت برای نوشتن بازی برای اندروید است، گوگل با تولید بازی VoltAir برنامه‌نویسان را تشویق به استفاده از کیوت برای بازی‌سازی کرده است.

برای اطلاعات بیشتر سلسله پست‌های Qt on android بوسیله بوگدان واترا (سازنده کیوت برای اندروید) را بخوانید

اما روی دسکتاپ کیوت قدرت بی‌رقیب در کراس‌پلت‌فرم هست.

جالبه بدونید کیوت هفته پیش ۲۰ ساله شد.
هیچ زبانی، یا فریم‌ورکی یا تکنولوژی وجود نداره امکاناتی رو که کیوت ارائه می‌کنه عرضه کنه.