انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مدیریت کافی نت با ubuntu  (دفعات بازدید: 10524 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین torab

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
مدیریت کافی نت با ubuntu
« : 18 مهر 1388، 07:05 ب‌ظ »
 ???

آفلاین torab

• Newbie
  • *
پاسخ به: مدیریت کافی نت با ubuntu
« پاسخ #1 : 18 مهر 1388، 07:10 ب‌ظ »
سلام
من یک کافی نت دارم و از بس که ویروس و خرابکاری تو xp  زیاده خسته شدم . می خوام بدونم آیا در ubuntu  یا ورژن ها ی دیگه برنامه ای هست که بتونه تو مدیریت کافی نت کمک کنه .
سوال دیگه اینکه بیشتر سایت های ایرانی با explorer  کار می کنن ( مثل سایت دانشگاه پیام نور ، و خیلی از ادارات ) . و بیشتر مردم هم با برنامه های xp آشنا هستن . می شه کاری کرد که برنامه های xp  توی ubonto  هم کار کنن .
اصلا آیا می شه که هسته ubuntu  باشه و پوسته یا همون رابط کاربری شبیه به xp  ؟ نه واقعا می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین torab

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 18 مهر 1388، 07:11 ب‌ظ »
راستی تشکر یادم رفت .
از همه ی دوستان که کمک می کنن و یا دلشون می خواد کمک کنن ولی خودشون هم کمک می خوان ممنونم .

آفلاین aysabzevar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
« پاسخ #3 : 18 مهر 1388، 08:51 ب‌ظ »
راستش آقای تراب باید ملت عادت کنن.
متأسفانه ما ملت با تغییرات هر چند به نفعمون باشه مخالفیم .خیلی از کاربران اینترنت هنوز تو همون ویندوز نمی‌دونن فایرفاکس چیه و اگه آیکون اینترنت اکسپلورر رو صفحه نباشه نمی‌تونن برن صفحه باز کنن.
به نظر من شما از یه سیستم شروع کنید ببینید کاربرا چه طوری برخورد می‌کنن باهاش؟ سطح سواد و اطلاعاتشون چطوریه ،چقدر زمان می‌بره و..  و یواش یواش تمام سیستم‌ها رو با اوبونتو و فایرفاکس بیارید. (کاری که بنده هم می‌خوام روی سیستم‌های کافی‌نت دانشگاه انجام بدم)
هر تغییری ( حتی از نوع مثبت و مفیدش ) مخصوصاً مخصوصاً مخصوصاً تو مملکت ما خیلی خیلی خیلی زمان‌بر و طاقت‌فرسا است.

آفلاین the-light

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #4 : 18 مهر 1388، 11:00 ب‌ظ »
سلام

خیلی کار خوبی دارید میکنید دوستان که فرهنگ اوپن سورس و نرم افزار رایگان رو در میان مردم جا بندازید.

من به عنوان مثال اطلاعات کنکور رو که قید شده بود فقط با اینترنت اکسپلورر میشه وارد کرد رو با فایرفاکس وارد کردم و مشکلی پیش نیومده برای بقیه هم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.

پیشنهادم برای محیط هایی که مردم کمتر اطلاعات نسبت به کامپیوتر دارن، استفاده از محیط های فارسی هست که خودم کارامد رو امتحان کردم برای چند بار و فکر نمیکنم هیچ شخصی مشکل خاصی باهاش پیدا کنه. پارسیکس هم بقیه دوستان توصیه میکنن برای تازه کارها که به شخصه امتحانش نکردم.

اگرم با اوبونتو می خواین کار کنین آیکون هارو در صفحه بگذارید فکر نمیکنم مشکل دیگه ای باشه.(حتی میتونین اسم آیکون رو برای راحتی کار فارسی کنین مثلا: مرورگر اینترنت، یا مسنجر و ...) در ضمن محیط گرافیکی اوبونتو (gnome)تا جایی که یادمه در تنظیمات قابلیت فارسی کردن رو داره.

برای برنامه هم اطلاع خاصی ندارم ولی در گوگل  یا سیناپتیک سرچ کنین به نتیجه میرسین
« آخرین ویرایش: 18 مهر 1388، 11:04 ب‌ظ توسط the-light »
داستان نویس مباش، آنچنان باش کز تو داستان‌ها خلق کنند!

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #5 : 18 مهر 1388، 11:31 ب‌ظ »
ببخشید. میشه بگین توی ویندوز از چه برنامه‌هایی استفاده می‌کردین؟ ینی کلا برای مدیریت کافی نت به چه چیزایی احتیاجه ??? خوب من تا الان خودم فک می کردم سیستم عامل رو روی هر کدوم از پی‌سی‌ها نصب می‌کنی و دیگه یه اینترنت می‌مونه که باید بین سیستمای مختلف شیر کرد :o

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #6 : 19 مهر 1388، 01:34 ب‌ظ »
واسه سایت‌های مخصوص IE مثل سایت پیام نور یا هر سایت دیگه با نصب ies4linux میشه مشکل رو کاملا حل کرد.
می‌تونی از اینجا دانلودش کنی
موفق باشی

آفلاین parsbin

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 58
« پاسخ #7 : 20 مهر 1388، 01:17 ق‌ظ »
برای دانشگاه جواب میده
ولی برای کافی نت فکر نمیکنم
بعضی ها مثلا میخوان چت کنن.بلد هم نمیشن با مثلا pidgin  کار کنن.
امکان داره مشتری ها بپرن.با همه که نمیشه سر و کله زد یا بهشون یاد داد.
نمیدونم برنامه مدیریت کافی نت برای اوبنتو هست یا نه.ولی اگر با این یکی دو تا مشکل بشه کنار اومد واقعا عالی میشه با توجه به پایداری و امنیتش که با ویروس و این چیزا هم بهم نمیریزه.
همچنین خوبی دیگش اینه که معمولاا سیستم های کافی نت سیستم های ضعیفی هستن و لینوکس هم از ویندوز بسیار سبک تره و بهتر جواب میده.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #8 : 20 مهر 1388، 12:41 ب‌ظ »
برای دانشگاه جواب میده
ولی برای کافی نت فکر نمیکنم
بعضی ها مثلا میخوان چت کنن.بلد هم نمیشن با مثلا pidgin  کار کنن.
امکان داره مشتری ها بپرن.با همه که نمیشه سر و کله زد یا بهشون یاد داد.
نمیدونم برنامه مدیریت کافی نت برای اوبنتو هست یا نه.ولی اگر با این یکی دو تا مشکل بشه کنار اومد واقعا عالی میشه با توجه به پایداری و امنیتش که با ویروس و این چیزا هم بهم نمیریزه.
همچنین خوبی دیگش اینه که معمولاا سیستم های کافی نت سیستم های ضعیفی هستن و لینوکس هم از ویندوز بسیار سبک تره و بهتر جواب میده.

آره برا دانشگاه جواب میده.مثلا الان تو سایت دانشگاه علوم پایه دامغان تمام سیستمهایی که به نت وصلن روشون اوبونتو نصبه.بچه ها هم یاد گرفتن که ازش استفاده کنن.ولی به امتحانش تو کاف نت هم می ارزه.مثلا شما میتونی همین استفاده از لینوکس روی سیستمهاتو به عنوان تبلیغ استفاده کنی و از مزیتهای واقعا چشیرش در برابر xp
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین torab

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 20 مهر 1388، 06:21 ب‌ظ »
ببخشید. میشه بگین توی ویندوز از چه برنامه‌هایی استفاده می‌کردین؟ ینی کلا برای مدیریت کافی نت به چه چیزایی احتیاجه ??? خوب من تا الان خودم فک می کردم سیستم عامل رو روی هر کدوم از پی‌سی‌ها نصب می‌کنی و دیگه یه اینترنت می‌مونه که باید بین سیستمای مختلف شیر کرد :o

خب دوست من ما به یه برنامه نیاز داریم که مدت زمان کارکرد هر نفر رو با دستگاه حساب کنه . قابلیت حاسبه قیمت مدت زمان کارکرد رو هم داشته باشه و اگر لازم بود قیمت تعداد پرینت رو هم در بیاره .
در ضمن توی xp  لازم بود یه سری محدودیت هایی ایجاد بشه . حالا نمودونم اگه تو ubuntu  یا توسعه های دیگه هم اگه لازم بود محدودیت ایجاد کنه .

آفلاین torab

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 20 مهر 1388، 06:29 ب‌ظ »

آره برا دانشگاه جواب میده.مثلا الان تو سایت دانشگاه علوم پایه دامغان تمام سیستمهایی که به نت وصلن روشون اوبونتو نصبه.بچه ها هم یاد گرفتن که ازش استفاده کنن.ولی به امتحانش تو کاف نت هم می ارزه.مثلا شما میتونی همین استفاده از لینوکس روی سیستمهاتو به عنوان تبلیغ استفاده کنی و از مزیتهای واقعا چشیرش در برابر xp

خب دوست من اونجا دانشگا س و یه سری افراد آشنا با هم سر می زنن و معمولا کارها یه درصد بالایی یکسان . ولی اینجا هم مشتری ها از نظر سنی متفاوتن . هم از نظر انتظارات متفاوتن و هم از نظر سطح سواد خیلی ها تو سطح پایینی هستن . در ضمن خیلی ها ساعتشون به هم نمی خوره . باید یه مدلی ظاهر تا جایی که امکان داره بشه شبیه xp

آفلاین mimook

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
    • mimook
« پاسخ #11 : 23 مهر 1388، 09:41 ب‌ظ »
والا من روی یکی از سیستم های کافی نت اوبونتو نصب کردم ولی کسی سر در نمیاورد با اینکه معادل بیشتر برنامه های مورد نیاز رو مشخص کرده بودم اما کسی میلی برای کمی حوصله و وقت گذاشتن و فکر کردن و حتی خوندن ایتم ها و منو ها از خودش نشون نمیداد! و همه طالب همون XP و میکروسفت ورد  :P!و.. بودن و بس.

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #12 : 24 مهر 1388، 08:51 ق‌ظ »
والا من روی یکی از سیستم های کافی نت اوبونتو نصب کردم ولی کسی سر در نمیاورد با اینکه معادل بیشتر برنامه های مورد نیاز رو مشخص کرده بودم اما کسی میلی برای کمی حوصله و وقت گذاشتن و فکر کردن و حتی خوندن ایتم ها و منو ها از خودش نشون نمیداد! و همه طالب همون XP و میکروسفت ورد  :P!و.. بودن و بس.

این مسئله کاملا طبیعیه ، چون شخصی که وارد کافی نت میشه برای زمان بایستی پول پرداخت کنه

شما خودتون را بگذارید به جای اون شخص ، اومدید یه کار ضروری انجام بدبد و برید ریسک میکنید مثلا سیستم bsd باشه ؟

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 123
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
« پاسخ #13 : 24 مهر 1388، 01:55 ب‌ظ »
من چند سال پیش اینکار رو روی یک کافی نت عمومی انجام دادم و اصلاْ جواب نداد!!!
مشکلات زیاد بود که اغلب براحتی حل می شد ولی قر و لند مشتری‌ها هم کم نبود و حوصله زیادی باید صرف می‌کردی!!! ولی مورد یاهو مسنجر واقعاْ جدیه! اونا اصلاْ با pidgin کنار نیومدن (محیط گنوم بود) و مجبور شدم تغییر ایجاد کنم! یعنی بازگشت به XP

البته وضعیت الان خیلی فرق کرده. هم ملت روشن‌ترن و مشتری چت کمتر شده و هم لینوکس و برنامه‌هاش پیشرفتای زیادی داشتن!!! به هر حال کار پر دردسریه!!! موفق باشی...

آفلاین parsibox

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 777
  • آچار فرانسه
    • سایت شخصی محسن داوری
« پاسخ #14 : 24 مهر 1388، 07:32 ب‌ظ »
سلام
یه برنامه ی مدیریتی کافی نت چیا نیاز داره؟
مشخصات سیستم را بنویس.
اگه آسون بود من برات مینویسم.
البته خیلی خیلی تازه کار هستم
ولی شاید دوستان دیگه ای هم باشند که بتونند کمک کنند.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12830.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12928.new.htm
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12151.0.html
توجه : کلیه ی کاربران لینوکس در اصفهان که متقاضی شارژ یا راه اندازی ADSL پیشگامان یا صبانت هستند میتوانند از طریق ما 5% تخفیف بگیرند