سلام
آقا ما يك كاري كرديم(از روي عصبانيت يك چيز گفتيم!!!)
اول كوبونتو داشتم كه خوب و روان كار مي كرد
بعدش اومديم دبيان نصب كنيم ديديم كه نسخه ي جديده گفتم حتما" ext4 رو مي شناسه با همين خيال باطل زدم پارتيشن home م رو فرمت كردم كلي ضد حال خوردم (مثلا" پارتيشن home درست كردم كه بعد از نصب 9.10 اطلاعاتم نره كه...!)اونم دبيان تا نصفه نصب شد بعدش گفتسي دي خرابه و... اومدم دوباره نصب كردم (كوبونتو)تا سه شب پيش كه بيدار خوابي به سرم ديدم چكار كنم يكمي به خودم اومدم ديدم كه دارم دبيان نصب مي كنم صبر كرديم كه تموم بشه تموم شد خب معلومه چون از ext4 پشتيباني نمي كنه پس گراب هم نبايد كوبونتو رو بشناسه خب تا اينجا كه همه چيز قابل پيشبيني بود حالا ما امديم از توي حالت زنده گراب كوبونتو ودبيان رو با هم مخلوط كرديم كه بشه كوبونتو رو بالا اورد خب از دبيان بنا به دلايلي خوشم نيومد گفتم گراب رو روي mbr نصب كنم نصب شد بعد گفتم محض احتياط روي فلاپي هم بريزم ريخته شد حالا با خيال راحت پارتيشن دبيان رو پاك كردم (فرمت)بعد ري استارت كردم كه ديدم كه گراب نه روي mbr نصب شده نه روي فلاپي!!! حالا من با ديسك زنده ي كوبونتو و سابايون4.2 تست كردم اصلا" نشناختن جي پارتد هم نشناخت ولي تو ويندوز مي نويسه سالم وختي يكي از نرم افزارها نوشت ليننوكس!!حالا من چكار كنم ؟اطلاعاتم مهم بود