متاسفانه شما نمی تونید به این سادگی وابستگی ATM ها به ویندوز رو از بین ببرید چون همه ATM ها از استانداردی به اسم XFS پیروی می کنن که بر پایه WOSA بنا شده که خودش یک تکنولوژی مایکروسافتی هست.از طرفی هر ATM متشکل از بیش از 10 دیوایس مختلفه که راهنمای XFS هر کدوم از اونها نزدیک به 200 صفحه است که شامل معرفی توابعی در زبان C هست که کارهای مختلفی بر روی اون دیوایس انجام میدن.نوشتن برنامه ای در ویندوز که از این توابع استفاده کنن و یک ATM کاربردی در اختیار بزارن با یک تیم 4، 5 نفره حداقل حدود 1 سال زمان می بره.از طرف دیگه بیش از 10 شرکت تولید کننده ATM داریم که از چیپهای مختلفی برای تولید استفاده کردن.با این اوصاف در مجموع از نظر من مهندسی معکوس درایورها و پیاده سازی مجدد استاندارد XFS چندین سال زمان نیاز خواهد داشت!تازه بعد از این همه مشقت ممکنه شرکتها قبول نکنن ازش استفاده کنن.یادمه یه جا خوندم یک نفر از یکی از تولید کننده ها پرسیده بود که چرا از لینوکس روی ATM استفاده نمی کنین طرف جواب داده بود برای این که هزینه خرید یک نسخه ویندوز در مقابل هزینه خود دستگاه اینقدر کمه که برای ما خیلی فرقی نمی کنه از کدوم سیستم عامل استفاده کنیم.عین این می مونه که برید به یک بچه مایه دار بگید بیا از لینوکس استفاده کن چون رایگانه که احتمالا اونم جواب میده من راحت می تونم پول یه مک و آیفون رو بدم پس واسه من فرقی نمی کنه!
به هر حال خیلی افتضاحات مثل این استاندارد،در طی زمان بالا اومده به دلیل بنا شدن سایر موارد روی اونها به این راحتی نمیشه از دستشون خلاص شد!
بله درسته.بنده هم انتظار کار راحت رو نداشتم و به پیچیدگی قضیه آگاه بودم(البته تنها هم نیستم).اما میخوام حتی به عنوان یک پروژه هم که شده روی این مسئله کار کنم چون به این مسئله ایمان دارم که معماری لینوکس روی دستگاه های atm بسیار پایدار تر،امن تر و البته سریعتر هست حالا اینکه تا الان این اتفاق نیفتاده معلوم نیست داستان چی هست.
البته این رو هم اشاره کنم که شرکت های تولید کننده مثل ibm,fleet boston ,fujitsu و غیره برای دریافت پشتیبانی و بسته های بروز رسانی از طرف مایکروسافت قرار داده های سالیانه میلیون دلاری میبندن پس از لحاظ اقتصادی برای این شرکت ها میتونه خیلی مهم باشه(اگر 1 درصد فرض کنیم قابل پیاده سازی باشه)
در هر حال ممنون که منطقی قضیه رو برای من بازتر کردید