انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کدام توزیع برای چ کاربردی  (دفعات بازدید: 960 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
کدام توزیع برای چ کاربردی
« : 22 اسفند 1393، 09:19 ب‌ظ »
دوستان من عمر وارد شدنم ب جامعه متن باز بزور ب چند ماه میرسه و واقعا ب این جامعه علاقه مند شدم اما واقعا گنگم . فعلا دارم از اوبونتو با میزکار KDE و  یونیتی کار می کنم . کمی هم با فدورا و گنوم ۳ کار کردم . من عاشق برنامه نویسی هم هستم . حالا با همه این توضیحات برای این ک بتونم هم برنامه نویسی کنم(جاوا و اندروید) و هم بیشتر با این دنیای جدید آشنا شم از کدوم توزیع و چ میزکاری استفاده کنم.((خیلی برام مهمه ک بیشتر و بیشتر با لینوکس و دبیان و ردهت و .... هم خانوادهاشون زیر مجموعه هاشون و.... آشنا بشم و کار کردن با یکی ک با کار برنامه نویسیم یکی بشه کار کنم و روی اون بیشتر تمرکز کنم)) . امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
http://mskm.ir/
Imagination is more important than science

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : کدام توزیع برای چ کاربردی
« پاسخ #1 : 22 اسفند 1393، 09:26 ب‌ظ »
یکی از جاهایی که میتونی با توزیع ها آشنا بشی این سایت هست:
http://distrowatch.com/

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 597
    • سیدعلی حسینی
« پاسخ #2 : 22 اسفند 1393، 11:45 ب‌ظ »
دوستان من عمر وارد شدنم ب جامعه متن باز بزور ب چند ماه میرسه و واقعا ب این جامعه علاقه مند شدم اما واقعا گنگم . فعلا دارم از اوبونتو با میزکار KDE و  یونیتی کار می کنم . کمی هم با فدورا و گنوم ۳ کار کردم . من عاشق برنامه نویسی هم هستم . حالا با همه این توضیحات برای این ک بتونم هم برنامه نویسی کنم(جاوا و اندروید) و هم بیشتر با این دنیای جدید آشنا شم از کدوم توزیع و چ میزکاری استفاده کنم.((خیلی برام مهمه ک بیشتر و بیشتر با لینوکس و دبیان و ردهت و .... هم خانوادهاشون زیر مجموعه هاشون و.... آشنا بشم و کار کردن با یکی ک با کار برنامه نویسیم یکی بشه کار کنم و روی اون بیشتر تمرکز کنم)) . امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
به طور کلی تفاوت زیادی بین توزیع های گنو/لینوکسی وجود نداره . در توزیع های فورک شده (مثلا اوبونتو و مینت و کالی و ... ) حداکثر نرم افزار های پیشفرض ( شامل میزکار و برنامه های پیشفرض) تغییر کرده  و در توزیع های غیرفورک مثل ( دبیان و فدورا و آرچ و ... ) علاوه بر موارد قبلی تفاوت در مدیر بسته و یه سری چیزای دیگه هم هست . در کل بخوام بگم هیچ فرقی نداره :) شما گنو/لینوکسی هستی و با هر توزیعی میتونی کارایی رو بکنی که بقیه با یه توزیع دیگه میکنن . انتخاب توزیع یه چیز شخصیه و من اینطوری : http://maddak.blog.ir/1393/12/08/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%DA%AF%D9%86%D9%88-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3توزیعمو انتخاب کردم . اگه حوصله + وقت + علاقه کانفیگ و نصب کل اجزای سیستم عامل رو داری آرچ یا جنتو رو توصیه  میکنم  چون کلی چیز ازشون یاد میگیری و خودم هم از فدورا استفاده میکنم که توزیع خیلی خوب و نوآوری هست ;)
« آخرین ویرایش: 22 اسفند 1393، 11:47 ب‌ظ توسط مَدَّکْ »

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1350
« پاسخ #3 : 22 اسفند 1393، 11:50 ب‌ظ »
برای برنامه نویسی جاوا و اندروید که مشکلی نداری، intellij idea و android sdk روی همه ی توزیع ها بدون مشکل کار میکنن
اگه آشنایی کافی با گنو/لینوکس داری (که خوب به نظر میاد داری) یه توزیع پایه رو انتخاب کن (دبیان، فدورا، آ‌رچ ...) چند روی وقت بزار و اونطوری که میخوای کانفیگش کن و از گنو/لینوکس لذت ببر :)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها