http://praytimes.org/wiki/Code
من یک پروژه دارم مشابه پروژه شما در سطح خیلی بزرگتر یعنی کپی برداری کردم و برای یکی مسجد های خیلی بزرگ دارم اوکی میکنم
با رزبری هم اینکارو میکنم مدل قدیمی
این لینک هم کتابخونه مورد استفادم هست
با c++ برنامه رو دارم مینویسم
خوب چرا از همون python که هست استفاده نکردی!!!چون که بردت raspberry هستش و توانایی اجرای کد python رو هم داره!!!
برای AVR باید با ++C نوشت.چون AVR فقط C و Visual Basic رو میفهمه
پایتون حجم زیادی میگیره و کامپایل هم نمیشه
من کد رو کامپایل میکنم و فایل های صوتی هم میارم داخل نرم افزارم بعد باینری رو میبرم درلایه های پایین هنگام بوت اجرا بشه
برداشت من از این حرف شما : "حجم پایتون(پای
ثون درست تره) زیاده و کامپایل نمیشه و ..." این است که علت بازنویسی کد صرفا افزایش سرعت اجرایی بوده.ولی افزایش سرعت اجرایی به تنهایی دلیل مناسبی برای وقت گذاشتن برای بازنویسی کد نیست.چرا؟
چونکه پخش اذان یه رویداد بلادرنگ سخت(Hard Real-Time) نیست!
درسته پایثون مفسری هستش و کند تره.ولی الزامی برای استفاده از سی هم نیست! چون که در این پروژه deadline یا ضرب العجل معنا نداره!
درسته پخش اذان نباید یک دقیقه جلو عقب بشه.کد پایثون در بدترین حالت(Worst Case) شاید اختلاف چند ثانیه ای داشته باشه ولی چند ثانیه اختلاف باعث اعتراض روحانی های سخت گیر هم نمیشه
خوب زمانی استفاده از زبان کامپایلری و سیستمی و سریعی مثل سی الزامی هستش که اختلاف میلی ثانیه ای هم باعث بروز مشکل حاد و نارضایتی بشه.
به نظر من این پروژه حتی Soft Real-Time هم نیست.چون تاخییر تا چندین ثانیه هم پذیرفتنی است.چون که real-time computing معمولا به میلی ثانیه و حتی میکروثانیه حساسه.