انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین و بدترین برندهای لپ تاپ 2015  (دفعات بازدید: 8912 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
بهترین و بدترین برندهای لپ تاپ 2015
« : 24 اسفند 1393، 08:56 ب‌ظ »

سلام و صد سلام به همهٔ عزیزان

بطور اتفاقی از این موضوع خبردار شدم گفتم که بقیه هم درجریان باشند شاید مفید باشه البته شاید خبر صحت کامل نداشته باشه ولی میتونه کمک کنه ;) :

بهترین و بدترین برندهای لپ تاپ 2015 : شهر سخت‌افزار

فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
پاسخ : بهترین و بدترین برندهای لپ تاپ 2015
« پاسخ #1 : 24 اسفند 1393، 09:17 ب‌ظ »
قابل قبول نیست آماری ک داده ‌. حداقل چیزی ک ما تو این مدت از نزدیک دیدیم ک خلاف این آمار و نشون میده . lenovo جایگاه ۶ ؟ نه اصلا راه نداره این یکی . شوخیشم زشته !!!
« آخرین ویرایش: 24 اسفند 1393، 09:19 ب‌ظ توسط Best_Programmer »
http://mskm.ir/
Imagination is more important than science

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 24 اسفند 1393، 09:34 ب‌ظ »
واقعاً شوخیشم زشته! D:
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #3 : 24 اسفند 1393، 09:37 ب‌ظ »

بعله ممکنه که آمار دقیق نباشه بنده هم گفتم ولی اساس آمارشون رو نمیدونیم . خودم lenovo z510 دارم که فکر کنم برای سال ۲۰۱۴ باشه و من ازش رضایت دارم و در زمان جستجو برای خرید از dell خیلی بد شنیدم هرچند که خودم قبلا inspiron 1545 داشتم و واقعا عالی بود ! به هر حال فقط در حد یک راهنماست و شاید خیلی چیزها عوض شده و مدلهای اخیر تغییرات زیادی داشتن که مذاق بین‌المللی براشون خوشایند بوده و نبوده ! در انجمن همون برندها باید گشت‌وگذار داشت که ببینیم فلان مدل از فلان برند چه خوبیها و چه بدیهایی داشته ؟
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #4 : 24 اسفند 1393، 10:30 ب‌ظ »
کلا مقایسه‌ی شرکت‌ها هیشکی رو راضی نمی‌کنه! توقع نداشته باشین همه بیان بگن به به چقدر دقیق و درست رتبه‌بندی کردن !

اون جدول آخر رو اگه نگاه کنین به نظرم بیشترش منطقی می‌رسه ! حالا ممکنه دو سه امتیاز بالا پایین باشه ! مثلا قسمت design رو نگاه کنین، از ۱۵ نمره، HP و ‌DELL و ASUS و Lenovo نمره‌های بالا گرفتن که کاملا درسته به نظرم! یا ارزش خرید که به اپل ۲ داده از ۵ و lenovo داده ۴ از ۵.  مثلا lenovo که شده رتبه ۶ فقط ۳ امتیاز با رتبه ۳ فاصله داره یعنی همچین فرقی هم نمی‌کنن !!

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #5 : 24 اسفند 1393، 10:34 ب‌ظ »
کلا مقایسه‌ی شرکت‌ها هیشکی رو راضی نمی‌کنه! توقع نداشته باشین همه بیان بگن به به چقدر دقیق و درست رتبه‌بندی کردن !

اون جدول آخر رو اگه نگاه کنین به نظرم بیشترش منطقی می‌رسه ! حالا ممکنه دو سه امتیاز بالا پایین باشه ! مثلا قسمت design رو نگاه کنین، از ۱۵ نمره، HP و ‌DELL و ASUS و Lenovo نمره‌های بالا گرفتن که کاملا درسته به نظرم! یا ارزش خرید که به اپل ۲ داده از ۵ و lenovo داده ۴ از ۵.  مثلا lenovo که شده رتبه ۶ فقط ۳ امتیاز با رتبه ۳ فاصله داره یعنی همچین فرقی هم نمی‌کنن !!

آی قوربون پسر ... فقط یه راهنما ... نزدیک بود من و اون سایت رو فیلتر کنن ;D ;)

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
« پاسخ #6 : 24 اسفند 1393، 10:47 ب‌ظ »
آقا بنده قصد جسارت نداشتم اما بنظرم در حق lenovo عزیز  ;) ظلم شده بود ! Lenovo فوق العادست آخه از نظر کارایی حتی بهتر از اپل

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #7 : 25 اسفند 1393، 01:16 ق‌ظ »
آقا بنده قصد جسارت نداشتم اما بنظرم در حق lenovo عزیز  ;) ظلم شده بود ! Lenovo فوق العادست آخه از نظر کارایی حتی بهتر از اپل

حقیقتا اینطور نیست عزیز.
lenovo خوبه ولی در حد همون جایگاه ششم.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 25 اسفند 1393، 03:04 ق‌ظ »
سری ثینک‌پد لنوو مخصوصاُ سری X و بعد از اون T، حقیقتاً همیشه بهترین دستگاه‌های موجود در بازار در زمان ارائه‌ی خودشون و حتا یکی دو سال بعدش هستند
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 561
« پاسخ #9 : 25 اسفند 1393، 04:47 ق‌ظ »
سلام
گران ترین لپ تاپ های دنیا
http://www.jazzaab.ir/news_detail_22743.html

10- Acer Ferrari 1100

« آخرین ویرایش: 25 اسفند 1393، 05:18 ق‌ظ توسط faramarz42 »

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
« پاسخ #10 : 25 اسفند 1393، 08:49 ق‌ظ »

حقیقتا اینطور نیست عزیز.

عزیز labtop های apple ک الکی گرونند بیشتر دارن پول مارکشون رو میخورن تا کارایی، باز زمانی ک آقای جابز مدیر عامل اصلش شرکت زنده بودن بله میشود گفت apple لایق جایگاه اول هست چون واقعا کیفیت محصولات بالا بود اما حالا آقای کوک چی کار کرده ؟ من خودم عاشق محصولات apple هستم اما بنظرم بعد از فوت آقای جابز  apple هم هر روز افت داشته . از این بحث ک بگذریم labtop های Asus هم ک در این دو سه سال اخیر آمار ارجاع و خرابیشون خیلی رفته بالا . HP جایگاه سوم حقشه اما dell نه انصافا جایگاه دوم اونم !!! اما شما بیا با think pad های lenovo رو با محصولات برتر سایر labtop ها مقایسه کن !!!! تنها ایرادی ک میشه بهشون گرفت  وزن زیادشون و مصرف باطری بالاشون هست ک با اون کارایی ک میدن میشه از این ها هم تا حدی چشم پوشی کرد .

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #11 : 26 اسفند 1393، 02:40 ب‌ظ »

حقیقتا اینطور نیست عزیز.

عزیز labtop های apple ک الکی گرونند بیشتر دارن پول مارکشون رو میخورن تا کارایی، باز زمانی ک آقای جابز مدیر عامل اصلش شرکت زنده بودن بله میشود گفت apple لایق جایگاه اول هست چون واقعا کیفیت محصولات بالا بود اما حالا آقای کوک چی کار کرده ؟ من خودم عاشق محصولات apple هستم اما بنظرم بعد از فوت آقای جابز  apple هم هر روز افت داشته . از این بحث ک بگذریم labtop های Asus هم ک در این دو سه سال اخیر آمار ارجاع و خرابیشون خیلی رفته بالا . HP جایگاه سوم حقشه اما dell نه انصافا جایگاه دوم اونم !!! اما شما بیا با think pad های lenovo رو با محصولات برتر سایر labtop ها مقایسه کن !!!! تنها ایرادی ک میشه بهشون گرفت  وزن زیادشون و مصرف باطری بالاشون هست ک با اون کارایی ک میدن میشه از این ها هم تا حدی چشم پوشی کرد .

من منکر اینکه lenovo خوبه نشدم ولی از نظر بعضی دوستان اینجور دستگیر شد که انگار lenovo تاپ ترین بوده و از اپل هم بالا تر بوده و به ناحق رتبه 6 اورده کما اینکه دیدم دوستانی که lenovo مخصوصا مدل های (G510-G500) داشتن و اصلا راضی نبودند و از ایرادات سیستم مینالیدند.
به هر حال فکر کنم اینکه چه برندی به نظر ما بهتره بیشتر به علاقمون برمیگرده. :D

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 26 اسفند 1393، 02:57 ب‌ظ »
سری X ثینک‌پد لنوو خیلی از اپل سرتره و اصلاً قابل مقایسه نیستن. سری T اون هم یه مقدار از اپل بهتره که با کمی دستکاری مثل افزایش رم و اضافه کردن SSD می‌شه خیلی عالی‌ترش کرد.
مثلاً شما اول به چنین چیزی نگاه کن: http://thisisthinkpad.com/thinkpad-x1-carbon.html
بعد با چنین مزخرفی مقایسه‌اش کن: http://www.apple.com/macbook

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
« پاسخ #13 : 26 اسفند 1393، 03:01 ب‌ظ »
امارش الکیه بابا اه اه

ام اس ای که تو ایران ساخته میشه رتبه سوم شده ؟ تو جهان ؟ بخندیم ؟ امریکایی میاد جنس ایرانی میخره ؟؟؟؟؟؟

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #14 : 26 اسفند 1393، 03:50 ب‌ظ »
MSI کارخونش کجای ایران هست؟ :D

http://blog.laptopmag.com/laptop-brand-ratings
« آخرین ویرایش: 26 اسفند 1393، 03:53 ب‌ظ توسط Ghost Shadow »