انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین توزیع لینوکسی برای مهاجرین ویندوز و مک  (دفعات بازدید: 2378 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه

درود

مطمئنا همهٔ ماها در روزهای اول تصادف ;Dبا لینوکس درگیر این سوال بودیم که : من‌ که تازه به سمت لینوکسینا ;) اومدم باید از چی استفاده کنم ؟ کدوم لینوکس برای من مناسبه ؟ راحت‌ترینش کدومه ؟ در لینک زیر با توجه به نوع سیستم‌عامل xp و vista ... پیشنهادی گفته شده . امیدوارم که برای دوستان مفید باشه :

The Best Linux Distros for First Time Switchers from Windows and Mac : makeuseof.com

فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان

درود

مطمئنا همهٔ ماها در روزهای اول تصادف ;D با لینوکس درگیر این سوال بودیم که : من‌ که تازه به سمت لینوکسینا ;) اومدم باید از چی استفاده کنم ؟ کدوم لینوکس برای من مناسبه ؟ راحت‌ترینش کدومه ؟ در لینک زیر با توجه به نوع سیستم‌عامل xp و vista ... پیشنهادی گفته شده . امیدوارم که برای دوستان مفید باشه :

The Best Linux Distros for First Time Switchers from Windows and Mac : makeuseof.com

مرسی...
ولی فکر کنم راحترین همون اوبونتو باشه بعد یکم بنده خداها اخت پیدا کردن برای ارضای حس کنجگاوی برن سراغ توزیع‌های دیگه گرچه نمک گیر همون میشن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
همیشه شباهت ظاهری همه‌چیز نیست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
من فقط اوبونتو و زوبونتو و مینت و چاکرا رو نصب کردم و با پارسیکس و اپن‌سوزه و فدورا بصورت لایو کار کردم ولی خودم اوبونتو رو اولین توزیع میدونم ;) اون شباهت ظاهری هم فقط برای اینه که کاربر , پنجره‌ها و منوها رو راحت‌تر پیدا کنه
« آخرین ویرایش: 24 اسفند 1393، 10:12 ب‌ظ توسط narayana »
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
 منم با اوبونتو شروع کردم . راستی یه سوال چند روزه بد ب سرم زده برم و کل سیستم و فرمت کنم و آرچ رو نصب کنم و با اون کار کنم . این تصمیم با توجه به اینکه چندماهه از شر ویندوز خلاص شدم درسته یا غلطه؟
http://mskm.ir/
Imagination is more important than science

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
best-programmer عزیز، من سه  ماه هست که روی لبتابم فقط آرچ رو دارم. جدا عالیه. چیزهای خیلی زیادی هم دارم یاد میگیرم. اما یه توزیعی هم باید باشه که حین یاد گرفتن آرچ کارای دیگه رو سریع راه بندازه. چه چیزی بهتر از اوبونتو؟  :)
pacman -Rs ubuntu

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
 ممنون بابت راهنماییت الان ی موضوع جدید تو همین انجمن درست می کنم لطفا کمک کنید

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
best-programmer عزیز، من سه  ماه هست که روی لبتابم فقط آرچ رو دارم. جدا عالیه. چیزهای خیلی زیادی هم دارم یاد میگیرم. اما یه توزیعی هم باید باشه که حین یاد گرفتن آرچ کارای دیگه رو سریع راه بندازه. چه چیزی بهتر از اوبونتو؟  :)

دقیقا. آرچ رو یه چند وقتی فقط باید با آزمون خطا راش بندازی و برای جلوگیری از اختلال توی کارهای شخصی و روزمره، بهتره یه توزیع راحت الحلقوم داشته باشیم.
من هر زمان که سیستم بخرم و هارد حجیم تری بگیرم، حتما کنار اوبونتو یه آرچ نصب می کنم.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
عزیزان من هم میخوام همین کارو کنم اتفاقا ی موضوع هم ایجاد کردم ک بدونم چطوری هر دو رو با هم داشته باشیم لطفا کمک کنید تو اون قسمت .

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
استادامون توضیح کامل رو دادند، بنده هم مثه شما تازکارم و فکر میکنم "مینت" یا اوبونتو خوب باشه.
به عنوان یه یوزر تازه وارد با درگیری کمی برخورد میکنید یا اگر برخورد کنید ، جزئی هستش و میتونید توی همینجا مطرح کنید بچه ها کمک میکنند همیشه. خیلی چیز ها هم پیشفرض نصبه (مخصوصا توی مینت) که از شدن این درگیری کم میکنه.

موفق باشید
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
اوبونتو اگه مخازنش به روز بود و مثل مایکروسافت و اپل خوی انحصارطلبی نداشت توزیع 100% کاملی بود

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
اوبونتو اگه مخازنش به روز بود و مثل مایکروسافت و اپل خوی انحصارطلبی نداشت توزیع 100% کاملی بود
جدی؟!!!!

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
جدی؟!!!!
به حدی از کمال و درجات عرفانی رسیدم که اعضای انجمن بهم تیکه میندازن و کنایه میزنن
شما ببخشین

آفلاین abdoullah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
سلام دوستان من که یه دوری با همه لینوکس ها زدم و الانم برگشتم سر جایه اولم یعنی همون ابونتویه دوست داشتنی میخوام اینو بگم هیچی توش نیست خخخخخخ
زندگی کردن با لینوکس رو دوست دارم

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
این بهترین از لحاظ ظاهری برای کسانی خوبه که از تغییر یک باره میترسند ولی بعد که راه افتادند مسیر درست تر رو پیدا میکنند :D
واسه ویندوز xp خودم لوبونتو رو پیشنهاد میدم ;D
زورین هم برای اونایی که دنبال شبیه ترین به ویندوز از لحاظ ظاهری هستند خوبه!