انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خروجی گرفتن فایل pdf از نرم افزار لیبره طوری که در evince قابل ویرایش باشه؟  (دفعات بازدید: 881 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
به فایلی که پیوست کردم دقت کنید. اگر در نرم افزار pdf خوان evince بازش کنید، می تونید فیلدهاش رو پر کنید و save as ازش بگیرید.
می خوام یک اینطور چیزی در writer بسازم.
آیا میشه  در لینوکس این کار رو کرد یا نه؟ چطوری؟

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
به فایلی که پیوست کردم دقت کنید. اگر در نرم افزار pdf خوان evince بازش کنید، می تونید فیلدهاش رو پر کنید و save as ازش بگیرید.
می خوام یک اینطور چیزی در writer بسازم.
آیا میشه  در لینوکس این کار رو کرد یا نه؟ چطوری؟
بله . من هر خروجی پی‌دی‌اف‌ی که از اوپن‌آفیس ‌رایتر میگیرم همینطوری هست و میشه ادیتش کرد .

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
 ::) ???
بله . من هر خروجی پی‌دی‌اف‌ی که از اوپن‌آفیس ‌رایتر میگیرم همینطوری هست و میشه ادیتش کرد .
اما به قسمت اصل کاری جوابی ندادید:
چطوری؟

آخه من که خروجی می گیرم، در evince نمیشه کاری روش انجام داد! شما چه تنظیماتی اعمال می کنید؟
توجه کنید که منظورم embed کردن فایل odt در فایل pdf نیست که لیبره به راحتی انجام میده. می خوام فایلی بگیرم که حتما در نرم افزار evince (و در ویندوز از طریق adobe reader) بتونم ویرایش ها رو اعمال کنم

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
    • سیدعلی حسینی
من روی ویندوز و برنامه های ویندوزی اینو تست نکردم اما بدون هیچ تنظیمی و با تنظیمات دیفالت وقتی خروجی Pdf میگیرم متن ها با Evince قابل ویرایشه

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
 :-k
میشه لطف کنید و یک فایل pdf که روی سیستم خودتون ویرایش میشه، به اشتراک بذارید که من اینجا با evince خودم تست کنم.

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
    • سیدعلی حسینی