انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب ابونتو روی فلش  (دفعات بازدید: 1163 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
نصب ابونتو روی فلش
« : 26 اسفند 1393، 12:49 ب‌ظ »
سلام

منظورم از نصب کپی فایل های iso اوبنتو نیست ها

که وقتی بوت میکنیم لایو بیاد بالا  نه نه نه

میخوام ابونتو رو روی فلش نصب کنم

یعنی فلش بزنم بوت شه سیستم و کارام رو توش انجام بدم و تغییرات ذخیره بشه و هرکاری کردم تو بوت بعدی بمونه

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
پاسخ : نصب ابونتو روی فلش
« پاسخ #1 : 26 اسفند 1393، 12:56 ب‌ظ »
سلام داداش گلم
میتونی با مثلا gparted فلشت رو دو تا پارتیشن درست کنی یکیش برای data و یکیش هم برای نصب لینوکس بعد تو مراحل نصب اون پارتیشنت رو انتخاب کنی
مثلا با ی فلش دیگه یا CD نصب که اومدی بالا اون فلشت رو بذاری روش لینوکس نصب کنی فقط برای اینکه bootloader سیستمت بهم نریزه یا هاردت رو جدا کنه یا بهتر اینکه از ماشین مجازی استفاده کنی که این درد سر بهم خوردن لودر سیستمت هم نداشته باشی

البته شاید بتونی ی virtual disk هم بسازی و روی فلش قرارش بدی بعد مثل ی هارد برای نصب لینوکس ازش استفاده کنی

در ضمن هر جا که خواستی از این فلش استفاده کنی و لینوکست رو بالا بیاری باید بوتت رو از بایاس بذاری رو فلش
« آخرین ویرایش: 26 اسفند 1393، 01:00 ب‌ظ توسط v.taghavi68 »
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 26 اسفند 1393، 01:01 ب‌ظ »
سلام داداش گلم
میتونی با مثلا gparted فلشت رو دو تا پارتیشن درست کنی یکیش برای data و یکیش هم برای نصب لینوکس بعد تو مراحل نصب اون پارتیشنت رو انتخاب کنی
مثلا با ی فلش دیگه یا CD نصب که اومدی بالا اون فلشت رو بذاری روش لینوکس نصب کنی فقط برای اینکه bootloader سیستمت بهم نریزه یا هاردت رو جدا کنه یا بهتر اینکه از ماشین مجازی استفاده کنی که این درد سر بهم خوردن لودر سیستمت هم نداشته باشی

البته شاید بتونی ی virtual disk هم بسازی و روی فلش قرارش بدی بعد مثل ی هارد برای نصب لینوکس ازش استفاده کنی
ممنون

روی لبتابم یک هارد دارم که خالیه

بوت لودر رو روی اون بریزم بعد فلش رو بکنم دوباره بزنم مشکلی پیش نمیاد؟

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #3 : 26 اسفند 1393، 01:06 ب‌ظ »
اینجوری احتمالا دیگه فلشت بوت نمیشه روی سیستمی غیر از سیستم خودت..!!!
تا اونجا که من میدونم مهم ایجاد شدن active partition جدا برای فلشت هست برای اینکار ی ماشین مجازی بیار بالا و روش دیسکی ایجاد نکن فقط فلشت رو توش فعال کن بعد همونو برای نصب که بزنی چون اولین primary partition ایی میشه که روش OS نصب میشه بعنوان active partition در نظر گرفته میشه و بوت لودر روش نصب میشه و هر جا که ببری و بوت بایاس رو بذاری رو فلش لینوکست بالا میاد
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 26 اسفند 1393، 01:11 ب‌ظ »
اینجوری احتمالا دیگه فلشت بوت نمیشه روی سیستمی غیر از سیستم خودت..!!!
تا اونجا که من میدونم مهم ایجاد شدن active partition جدا برای فلشت هست برای اینکار ی ماشین مجازی بیار بالا و روش دیسکی ایجاد نکن فقط فلشت رو توش فعال کن بعد همونو برای نصب که بزنی چون اولین primary partition ایی میشه که روش OS نصب میشه بعنوان active partition در نظر گرفته میشه و بوت لودر روش نصب میشه و هر جا که ببری و بوت بایاس رو بذاری رو فلش لینوکست بالا میاد

نمیشه از گراب استفاده نکرد ؟ مثلا unetbootin چجوری فلش مارو بوت میکنه

میخوام فلش رو زدم به هر سیستمی لینوکس خودم ران بشه و باهاش کارکنم

یعنی میخوام یک لینوکس با نرم افزارها و کانفیگ های خودم داشته باشم البته لایو نباشه

یکبار روی فلش ابونتو رو نصب کردم ولی بوت نشد الان دارم دوباره میزنم ولی فکر نکنم بوت بشه

راهی هست گراب رو روی فلش بریزم یا فلش رو پارتیشن بندی کنم روی مستر گراب نصب بشه؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 29 اسفند 1393، 12:53 ق‌ظ »
چرا این همه ادامه پیدا کرده این بحث؟ با starup disk creator بیا بالا و stored in reserved extra space رو انتخاب کن. تمام!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 29 اسفند 1393، 01:01 ق‌ظ »
چرا این همه ادامه پیدا کرده این بحث؟ با starup disk creator بیا بالا و stored in reserved extra space رو انتخاب کن. تمام!
سلام.
این روش (به اصطلاح Persistent) مشکلاتی داره که بهتره به جای اینکار، خود اوبونتو روی فلش نصب بشه  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 29 اسفند 1393، 01:42 ق‌ظ »
چه مشکلی مثلاً. من ی بار دو سال از این روش استفاده می‌کردم به صورت روزانه. مشکل چندانی نداشتم باهاش
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 29 اسفند 1393، 10:13 ق‌ظ »
چه مشکلی مثلاً. من ی بار دو سال از این روش استفاده می‌کردم به صورت روزانه. مشکل چندانی نداشتم باهاش

یکی از مشکلاتش مربوط میشه به apt. چون حافظه ای که خودمون بهش میدیم مربوط میشه به هوم، پس روت همون 1 گیگی هست که خود توزیع هست و برای نصب برنامه ها میزنه تو ذوق آدم. برای نصب یکی دوتا برنامه خوبه ولی بیشتر کارها آدم رو حیرون می کنه. ولی اگه کاربر قرار نباشه خیلی دستکاریش کنه و فقط به همون ذخیره کردن اطلاعات روی حافظه بسنده کنه، میتونه کاربردی باشه براش  ;)