انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با کالی لینوکس wifi  (دفعات بازدید: 5296 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saeed220m30m

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
مشکل با کالی لینوکس wifi
« : 26 اسفند 1393، 05:45 ب‌ظ »
سلام, من کالی رو رو گوشی سونی z1 نصب کردم کار میکنه linux deplo اما Wi-Fi کار نمیکنه دستوراتlspci ya
iwconfig ya airmon-ng ترمینال میزنم میزنهه no file اما, دستور ifconfig میزنم این پیغامو مزنه لینک فیلمش دوستان کسی مینونه راهنمای کنه مرسی wlano  مشخصات میده که تو فیلم مشخصه     http://upload7.ir/preview.php?user=&file=4bf5ac3b5483074434d7bfaec81b2a1356dab9df

آفلاین dhm_blogger

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
  • FTS :-r
پاسخ : مشکل با کالی لینوکس wifi
« پاسخ #1 : 24 اردیبهشت 1394، 02:18 ب‌ظ »
لینک خرابه ها...
ولی تو فرومش بپرسی بگردی چیزای خوبی هست.
FTS :-r

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #2 : 24 اردیبهشت 1394، 02:26 ب‌ظ »
قبلا مطلبی خوندم ( نتونستم الان پیدا کنم ) در رابطه با نصب Kali Linux در Mobile و Hack کردن Wireless
یکی از نکاتی که خوندم به صورت خلاص این بود:
در Mobile امکان Hack کردن Wireless نیست. چون سخت افزار Wireless موجود جوابگوی این کار نیست. برای انجام Wireless Hacking باید یک دستگاه Wireless را از طریق OTG وصل کردن و استفاده کرد.

من خودم دنبالش نرفتم و درست یا غلط بودن این موضوع را نمی دونم. اما شما اگر براتون مقدور هست یه دستگاه Wireless وصل کنید و ببینید آیا می تونید کار کنید یا نه؟!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19725
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 25 اردیبهشت 1394، 08:02 ب‌ظ »
قبلا مطلبی خوندم ( نتونستم الان پیدا کنم ) در رابطه با نصب Kali Linux در Mobile و Hack کردن Wireless
یکی از نکاتی که خوندم به صورت خلاص این بود:
در Mobile امکان Hack کردن Wireless نیست. چون سخت افزار Wireless موجود جوابگوی این کار نیست. برای انجام Wireless Hacking باید یک دستگاه Wireless را از طریق OTG وصل کردن و استفاده کرد.

من خودم دنبالش نرفتم و درست یا غلط بودن این موضوع را نمی دونم. اما شما اگر براتون مقدور هست یه دستگاه Wireless وصل کنید و ببینید آیا می تونید کار کنید یا نه؟!
درسته. هر کارت شبکه‌ای نمی‌تونه این کار رو انجام بده. باید قابلیت packet injection داشته باشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن