سلام.
دوست من شما قبل از نصب لینوکس یه مقدار تحقیق اگه می کردی بد نبودا!

چطوری میتونم روی اوبونتو 14.10 آخرین نسخه فتوشاپ و نرم افزار های مورد نظر رو نصب کنم؟
فتوشاپ رو روی همون ویندوز استفاده کن

گنو/لینوکس نرم افزار ویرایش عکس داره که حرفه ای هم هست. اسمشون رو بچه ها گفتن. Gimp و Inkscape
شما اگه هدفت ویرایش عکس هست که با اینا هم می تونی کار کنی. ولی اگه هدفت فتوشاپ هست، پس روی ویندوز ازش استفاده کن (نکته رو فکر کنم گرفتی

)
وای 
چی شد؟؟؟!
سؤال شما با فرهنگ و فلسفه ی گنو/لینوکس در تضاد بود. واسه همین اون شکلک رو Dorf جان گذاشتن

اصلا نرم افزار های لینوکس کجا هستن و چطوری اونا رو پیدا و نصب کنم؟
مسلما کسی که لینوکس نصب می کنه باید بدونه نرم افزاراش کجا هستن

(واسه همین گفتم یه خورده تحقیق میکردی بد نبود)
نرم افزار های لینوکسی:
1) توی استور های رسمی توزیع ها
2) توی مخازن غیر رسمی
3) توی گیت هاب، سورس فورج و لانچپد (که دوستان هم اشاره کردن)
4) به صورت سورس توی سایت های رسمی همون برنامه ها
و ...
وجود داره. اکثر برنامه ها توی استور توزیع ها موجوده. مثلا توی اوبونتو میشه software center که به صورت متنی میشه پکیج منیجر apt.
اگه توی استور رسمی نبود، باید بری سراغ شماره های بعدی.
3 روز گذشته و هنوز کسی نتونست بهم بگه چطوری نرم افزار نصب کنم
گفتن اینکه نتونستی هیچی نصب کنی، نه به خودت و نه به دیگران هیچ کمکی نمی کنه. سؤال رو واضح بگو. چجوریه که نمی تونی نصب کنی؟؟ اررور میده؟ نصب نمیشه؟ و کلی سؤال واضح دیگه. اگه اررور میده، اررورش رو بذار. اگه نصب نمیشه بگو چیکار میکنی که نصب نمیشه و کامل توضیح بده.
ماهی گیری رو بهم یاد بدید
توی انجمن صدتا تاپیک راجب به ماهی گیری نوشته شده.
ویکی دانیال بهزادی
http://wiki.ubuntu.ir/Torاین کد ها رو از کجا آوردید؟
اگه سایت های لینوکسی رو دنبال کنی، به این کدها هم می رسی.
پس از وارد کردن کد ها اجازه وارد کردن پسورد رو ندارم (هر کاری میکنم نمیتونم توی اون چیزی تایپ کنم)
به خاطر امنیت بیشتر، پسورد موقع تایپ نشون داده نمیشه، ولی پشت پرده داره تایپش می کنه. شما رمزت رو بنویس و اینتر بزن تا بری مرحله ی بعد.