انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اخطار هنگام نصب لینوک در VirtualBox در سیستم عامل ویندوز سون  (دفعات بازدید: 3231 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mesgari

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
سلام امیدوارم حال یکایک دوستان بزرگوار خوب باشید
با عرض پوزش خدمت دوستان بنده متاسفانه با مشکل cpu مواجه شده ام، لازم به ذکر است بنده نیاز مبرم به نصب سیستم عامل فوق دارم، متاسفانه به دلیل نیاز مبرم به نرم افزارهای spss و matlab و ... نمیتوانم سیستم عامل خود را به لینوکس تغییر دهم
لذا تصمیم گرفتک که با VirtualBox سیستم عامل لینوکس اوبونتو را نصب کنم تا از بعضی نرم افزارتخصصی خود در این محیط بهره ببرم/
فقط دوستان راهنمایی کنید چطور میتوان مشکل زیر را حل کرد.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
موقع ساخت ماشین مجازی، نسخه سیستم عامل رو 64 بیتی انتخاب کردید؟

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
از نسخه x86-64 اوبونتو استفاده کنید + در تنظیمات موقع ساخت ماشین مجازی نوع سیستم عامل  را 64 بیتی انتخاب کنید
« آخرین ویرایش: 28 اسفند 1393، 06:27 ب‌ظ توسط مَدَّکْ »

آفلاین mesgari

• Newbie
  • *
این گزینه یعنی نوع 64 بیتی یا 32 بیتی ظاهر نگردید!
فقط operating system  را گزینه لیونکس و ورژن را گزینه اوبونتو انتخاب کردم
و رم را 512 و هارد را 20 گیگابایت انتخاب کردم

آفلاین mesgari

• Newbie
  • *
دوستان آیا لازم است که سیستم عامل اصلی خودم 64 بیتی باشد؟ سیستم عامل بنده در حال حاضر ویندوز سون 32 بیتی است؟

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
نه. فقط باید سخت افزار شما 64 بیتی باشه و گزینه مربوطه برای مجازی سازی 64 بیتی رو از بایوس فعال کرده باشید. مثلا برای اینتل میشه VT یا Virtualization Tech

نسخه سیستم عامل هم حتما داره.
اسکرول احتمالا نکردید.
جلوش نوشه اسم سیستم عامل (64bit)

آفلاین mesgari

• Newbie
  • *
باور بفرمایید مجدد بررسی کردم این گزینه 32 یا 64 بیتی هنگام ساخت new Virtual disk  موجود نیست اسکرول هم ندارد، در ضمن متاسفانه مادر برد بنده از نوع گیگابایت می باشد در تنظیمات بایوس این گزینه VT موجود نیست بنده بر روی مادربردهای دیگه مشاهده کردم ولی بر روی مادر بورد خودم که از نوع گیگابایت هست موجود نبود. لطفا اطلاع دهید در مادر برد های گیگابات باید چه گزینه ای را فعال کرد

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
به نظر میرسه فقط در صورتی میشه روی سیستم عامل ۳۲ بیتی یه سیستم عامل ۶۴ بیتی رو اجرا کرد که cpu از مجازی سازی پشتیبانی کنه.اگه لینوکس سیستم عامل اصلی تون بود میشد با تایپ egrep ‘(vmx|svm)’ /proc/cpuinfoدر ترمینال این قضیه رو چک کرد ولی در ویندوز احتمالا یا باید از برنامهcpuz استفاده کنید یا از مواردی که مثلا در این لینک توضیح داده شده.اگه cpu از مجازی سازی پشتیبانی نکنه اونوقت باید از یک سیستم عامل ۶۴ بیتی به عنوان host استفاده کنید که البته احتمالا ماشین مجازی خیلی کندتر اجرا بشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب چرا محازی‌سازی؟ اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کن دیگه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
باور بفرمایید مجدد بررسی کردم این گزینه 32 یا 64 بیتی هنگام ساخت new Virtual disk  موجود نیست اسکرول هم ندارد، در ضمن متاسفانه مادر برد بنده از نوع گیگابایت می باشد در تنظیمات بایوس این گزینه VT موجود نیست بنده بر روی مادربردهای دیگه مشاهده کردم ولی بر روی مادر بورد خودم که از نوع گیگابایت هست موجود نبود. لطفا اطلاع دهید در مادر برد های گیگابات باید چه گزینه ای را فعال کرد
منظورم CPU بود که اینتل هست یا AMD. مشخصات دقیق سیستمتون رو بگید :)
درضمن اون قسمت همون مرحله اول مشخص میشه و به قسمت دیسک مجازی نمیرسه ;)

« آخرین ویرایش: 29 اسفند 1393، 12:59 ق‌ظ توسط Ghost Shadow »

آفلاین mesgari

• Newbie
  • *
سلام
CPU سیستم بنده Intel Pentium E5200

واسم عجیب بود یکی از دوستان ازش سوال پرسیدم گفتند بر روی سیستم عامل ویندوز سون 32 بیتی قابل نصب نیست، بنده به ناچار کلا سیستم عاملم رو به 64 بیتی ویندوز سون تغییر دادم. ولی باز مشکل باقی است.
بنده خیلی دوست دارم برای اینکه به به سیستمم فشار وارد نشود، دو سیستم عامل را کنار همدیگر نصب کنم و از مجازی ساز استفاده نکنم. ولی متاسفانه چند بار تست کردم و با توجه به اینکه لینوکس را در درایوری متفاوت از درایو ویندوز سونم نصب میکنم ویندوز سونم پاک خواهد شد (نه اینکه محتویات ویندوز در درایو پاک شود، بلکه وقتی کامپیوتر روشن میشود مستقیم لینوکس بارگزاری می گردد)/
دوستان راهنمایی کنید واقعا شدیدا نیاز مندم
اگر دوستان حاضر باشند از طریق تیم ویور به سیستم بنده نگاه کنند.

آفلاین mesgari

• Newbie
  • *
برای بنده عجیب هست حتی ورژن جدید ورتال باکس را نصب کردم ولی طبق عکس شما نوع سیستم عامل مشخص نشد!

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
بنده خیلی دوست دارم برای اینکه به به سیستمم فشار وارد نشود، دو سیستم عامل را کنار همدیگر نصب کنم و از مجازی ساز استفاده نکنم. ولی متاسفانه چند بار تست کردم و با توجه به اینکه لینوکس را در درایوری متفاوت از درایو ویندوز سونم نصب میکنم ویندوز سونم پاک خواهد شد (نه اینکه محتویات ویندوز در درایو پاک شود، بلکه وقتی کامپیوتر روشن میشود مستقیم لینوکس بارگزاری می گردد)/

mesgariی عزیز، درواقع ویندوز سون پاک نمیشه. بلکه grub که بوت لودر اوبونتو هست، نیاز به آپدیت داره تا بتونه ویندوز رو هم بشناسه و موقع بوت قابلیت تصمیم گیری بین انتخاب اوبونتو و ویندوز رو داشته باشه. بدون نگرانی، اوبونتو رو مستقیما در کنار ویندوز نصب کنید و اگه به مشکلی که اشاره کردید، دچار شدید، grub رو آپدیت کنید. البته موقع نصب اوبونتو، این فرض وجود داره که شما دقیقا میدونید دارید چیکار می کنید و به صورت سهوی پارتیشن های ویندوز رو از دست نمیدید. یه سرچ کوچیک توی انجمن بزنید و با دانش کامل اقدام به نصب کنید.  :)
pacman -Rs ubuntu

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
در تکمیل حرفای عیسی جان باید بگم که با نرم افزار EasyBCD ویندوز میشه مشکل دوال بوت رو حل کرد. فقط یه نکته داره که باید حتما بهش توجه داشت.
پیشنهاد می کنم پست اول و دوم (از آخر) وبلاگ من رو بخونین
http://oklinux.ir
یعنی آموزش نصب اوبونتو و آموزش دوال بوت کردن (آخه بهم ربط دارن. بهتره هر دو خونده بشه)
 ;)
و البته نکته ای که عیسی جان گفتن مربوط میشه به پیشفرض بودن گراب توی MBR و آموزش من مربوط میشه به پیشفرض بودن بوتلودر ویندوز توی MBR
انتخاب با خودتون  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
برای بنده عجیب هست حتی ورژن جدید ورتال باکس را نصب کردم ولی طبق عکس شما نوع سیستم عامل مشخص نشد!

CPU شما 64 بیتی هست و میتونید سیستم عامل 64 بیتی نصب کنید که همین کار رو انجام دادید ولی VT ساپورت نمیکنه و نمیتونید سیستم عامل 64 بیتی مجازی نصب کنید:
http://ark.intel.com/products/37212/Intel-Pentium-Processor-E5200-2M-Cache-2_50-GHz-800-MHz-FSB

اگه مجازی میخواین همون 32 بیتی باید نصب کنید ولی به صورت فیزیکی 64 بیتی ساپورت میشه ;)
« آخرین ویرایش: 29 اسفند 1393، 04:17 ب‌ظ توسط Ghost Shadow »