انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: انتخاب میزکار برای آرچ لینوکس  (دفعات بازدید: 4162 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین lamantrra

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
انتخاب میزکار برای آرچ لینوکس
« : 29 اسفند 1393، 11:46 ق‌ظ »
سلام به همه
کسی میتونه یه میزکاره سبک و پایدار برای آرچ رو بهم معرفی کنه؟
کاربرپسند بودنش خیلی مهمه ولی مهمتر از اون برای من سبکی میزکار هستش.البته یذره قشنگی هم بد نیست.
از کی دی ای و گنوم خوشم نمیاد چون فکر میکنم زیادی سنگین و کند باشن ولی اگر فکر میکنید که خوب باشه حاضرم از یکدوم استفاده کنم.
« آخرین ویرایش: 29 اسفند 1393، 11:56 ق‌ظ توسط lamantrra »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : انتخاب میزکار برای آرچ لینوکس
« پاسخ #1 : 29 اسفند 1393، 12:18 ب‌ظ »
سلام.
میزکار سبک و خوشگل، Xfce هست. البته موقع نصب خیلی زشته. ولی یکم که دست به سر و روش بکشی خیلی خوشگل و کاربرپسند میشه.
گنوم های جدید خیلی سبک شدن. کی دی ای هم اونقدرها سنگین نیست. هر میزکاری که امکاناتش زیاد بود مطمئنا سنگین میشه. من روی سیستمی با مشخصات CPU:1.8GHz و رم 1.5گیگ دارم از کی دی ای استفاده می کنم و اصلا کندی نداره و سنگین هم نیست. کل مقدار رمی که استفاد می کنه 400 مگ هست. ولی اگه سیستمت ضعیف تر از سیستم من هست، پس همون Xfce رو نصب کن. xfce برای من 200 مگ رم میگرفت و خیلی هم سبک بود. البته سبک تر از Xfce هم هست. LXDE که یکی از سبک ترین هاس و من تست کردم رم رو فقط 90مگ می خواست. ولی خب نمیشه گفت مثل اون توزیع ها کاربرپسند و خوشگل باشه (می تونی تغییرات زیادی توش بدی ولی آخرش باز به اون چیزی که میخوای نزدیک نمیشه)
پیشنهاد من KDE‌و Xfce هست  ;) گنوم هم نسخه های جدیدش خیلی خوب شده
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین saeed ameri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
« پاسخ #2 : 29 اسفند 1393، 01:33 ب‌ظ »
دوستمون آقای علیرضا امیر صمیمی نصب و شخصی سازی xfce رو خیلی عالی توضیح دادن البته واسه اوبونتو توضیح دادن ولی خیلی تفاوتی نمیکنه.پیشنهاد میشه خوب مطالعش کنین.
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=89642.0
« آخرین ویرایش: 29 اسفند 1393، 01:36 ب‌ظ توسط rodentia »
Arch+Gnome

آفلاین lamantrra

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 29 اسفند 1393، 01:55 ب‌ظ »
ممنونم از راهنماییتون.
ولی  روی لپ تاپم مشکلی از لحاظ سخت افزاری ندارم.خدا رو شکر سخت افزارم قویه.
xfc رو روی مانجارو دیدم و قشنگ بود.حدودا 300 مگ رم هم اشغال کرده بود.گفتم شاید بهتر از اونم وجود داشته باشه
راستش دوست ندارم برای باز کردن یه برنامه یا بوت شدن سیستم عامل کلی منتظر بمونم. ](*,) برای همین فکر کنم این کی دی ای و گنوم خیلی کند باشن. ](*,) ](*,)
دنبال میزکاری میگردم که بهترین باشه و در عین قشنگی و خوب بودن سنگین هم نباشه.البته شایدم توقع من زیاد باشه و بهتر از اینا دیگه چیزی وجود خارجی نباشه.
گنوم و کی دی ای رو هم روی اوبونتو امتحان کردم بنظرم یونیتی از همشون بهتر بود.گنوم که خیلی داغون بود

Ram: 8GB
Cpu: 3GH
« آخرین ویرایش: 29 اسفند 1393، 02:05 ب‌ظ توسط lamantrra »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #4 : 29 اسفند 1393، 01:58 ب‌ظ »
سرعت باز کردن برنامه ها توی xfce و کی دی ای و ... فرقی نداره. لینوکس به خاطر ماژولار بودن، هر تیکه اش از تیکه ی بعدی جداس. مثل ویندوز نیست که کل سیستم عامل یک تیکه باشه که اگه روی یه چیزی کلیک کردی سریع باز بشه. (چون کل اون باز شده و در اصل رم شما 1 الی 2 گیگ مصرف داره) ولی اینجا هر برنامه به اندازه ی نیازش مصرف می کنه. پس کل میزکارها توی باز کردن برنامه ها، سرعتشون یکیه.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Boy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #5 : 29 اسفند 1393، 02:18 ب‌ظ »
اگه میزکار خیلی سبک میخوای lxde مناسبه . اگه سبک با قابلیت شخصی سازی بیشتر میخوای xfce مناسبه . اگرم از نظر سخت افزاری مشکلی نداری میزکار های KDEو Gnome از بهترینان  ;)

آفلاین lamantrra

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 29 اسفند 1393، 02:26 ب‌ظ »
مرسی ازهمه
احتمالا یا kde انتخاب میکنم یا xfce
باید جفتشو تست کنم ببینم با کدوم بیشتر حال میکنم.بازم تشکر

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
« پاسخ #7 : 29 اسفند 1393، 06:15 ب‌ظ »
اگه مشکل سخت افزار نداری پیشنهاد میکنم گنوم رو نصب کنی و اگه سخت افزار ضعیفی داری xfce

آفلاین lamantrra

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 01 فروردین 1394، 11:43 ق‌ظ »
مشکل من دقیقا همینه.
کلی تو سایتا گشتم و هر کسی یه چیزیو میگه از بقیه بهتره.آخرشم میدونم که باید همشونو نصب کنم ببینم کدومشون بهتره

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #9 : 02 فروردین 1394، 01:22 ق‌ظ »
یه میزکار هم هست به نام cinnamon
تو شخصی سازی چیزی از kde و xfce من نداره و همیشه این سه رو به عنوان دسکتاپ هایی مطرح میکنن که قابلیت شخصی سازی بالایی دارن
تو زیبایی هم که فوق العادس(البته زیبایی سلیقه ایه)و خیلی فانتزیه و البته کاربردی
توصیه میکنم امتحانش کنی

آفلاین سهراب سپید

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
« پاسخ #10 : 02 فروردین 1394، 02:47 ق‌ظ »
من از kde و openbox استفاده میکنم
kde میزکار اصلیمه و openbox برای زمانی که میخوام حداکثر منابع سیستم رو در اختیار یه برنامه بزارم

یه زمانی هم به جای اپن‌باکس از razor-qt استفاده میکردم چون با کی.دی.ای. هماهنگه و هم ساده و سبکه هست ولی توو مخازن رسمی نیست و باید از aur نصبش کرد.

آفلاین lamantrra

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 02 فروردین 1394، 03:18 ق‌ظ »
من از kde و openbox استفاده میکنم
kde میزکار اصلیمه و openbox برای زمانی که میخوام حداکثر منابع سیستم رو در اختیار یه برنامه بزارم

یه زمانی هم به جای اپن‌باکس از razor-qt استفاده میکردم چون با کی.دی.ای. هماهنگه و هم ساده و سبکه هست ولی توو مخازن رسمی نیست و باید از aur نصبش کرد.

مرسی سهراب جان.
اسم این open box رو زیلد شنیدم.فکر کنم خیلی مفید باشه.میتونی راهنمایی کنی که دقیقا چی هستش یا مرجع بهم معرفی کنی؟

آفلاین lamantrra

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 02 فروردین 1394، 04:11 ق‌ظ »
یه میزکار هم هست به نام cinnamon
تو شخصی سازی چیزی از kde و xfce من نداره و همیشه این سه رو به عنوان دسکتاپ هایی مطرح میکنن که قابلیت شخصی سازی بالایی دارن
تو زیبایی هم که فوق العادس(البته زیبایی سلیقه ایه)و خیلی فانتزیه و البته کاربردی
توصیه میکنم امتحانش کنی
مرسی علیرضا جان.
ایشاا.. حتما امتحانش میکنم.فقط خدا کنه شبیه لینوکس مینت نشه قیافش!!! ](*,)

آفلاین سهراب سپید

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
« پاسخ #13 : 02 فروردین 1394، 05:16 ق‌ظ »
اسم این open box رو زیلد شنیدم.فکر کنم خیلی مفید باشه.میتونی راهنمایی کنی که دقیقا چی هستش یا مرجع بهم معرفی کنی؟
در مورد اپن‌باکس
بارگزاری این میزکار در کمتر از یک ثانیه صورت میگیره
بعد از بالا اومدن میزکار تنها با یک صفحه خاکستری روبرو هستی
با کلیک راست کردن روی صفحه منو ظاهر میشه
در قسمت تنظیمات که اسمش obconf هست امکاناتی برای تغییر تم، تنظیم پنجره،رفتارهای موس و  ... قرار داره
تقریبا ۲۵۰مگ از حافظه رم رو اشغال میکنه

اگه قصد داری امتحانش کنی اینارو نصب کن (فکر نمیکنم حجم بسته ها بیشتر از ۵مگ باشه)
pacman -S openbox oblogout obconf obmenu openbox-themes menumakerبعد اینو بزن تا منو ساخته بشه
mmaker -v OpenBox3
 #-o پنج بار این متن رو ویرایش کردم  :-k غلظ املایی زیاد داشتم
« آخرین ویرایش: 02 فروردین 1394، 05:30 ق‌ظ توسط سهراب سپید »

آفلاین lamantrra

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 02 فروردین 1394، 08:14 ب‌ظ »

#-o پنج بار این متن رو ویرایش کردم  :-k غلظ املایی زیاد داشتم

;D ;D ;D 8)

مرسی.فکر کنم اینکه از دونیزکار سبک و سنگین مناسب با کارایی که میخوای انجام بدی ایده جالبی باشه.ممنوم