انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: معایب لینوکس  (دفعات بازدید: 6901 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین dante00700

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
معایب لینوکس
« : 29 اسفند 1393، 02:41 ب‌ظ »
سلام

من و minion و آقا سعید نژاد یه عالمه بحث سر معایب لینوکس کردیم.
تو این تاپیک سر معایب و ویندوز بحث می کنیم.

شما قبول دارید هر چیزی مشکل داره و لینوکس نیز داره؟ویندوز هم داره؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : معایب لینوکس
« پاسخ #1 : 29 اسفند 1393، 02:51 ب‌ظ »
نکته ی اول: اینجا کسی قرار نیست راجب به معایب ویندوز حرف بزنه. فروم مال اوبونتو هست. پس فقط معایب لینوکس باید گفته بشه. (ولی وسط توضیحات میتونیم از معایب ویندوز هم بگیم اونم برای لینک دادن به معایب لینوکس)
نکته ی دوم:‌ مطلب لینوکس ویندوز نیست جادی Jadi.net رو خوندی یا نه؟‌اول برو اونو کامل بخون بعد بیا بحث رو شروع کنیم.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
« پاسخ #2 : 29 اسفند 1393، 02:56 ب‌ظ »
طبیعتا هر چیزی که ساخته ی بشر هست ایرادایی داره ٫ حتی چیزایی که ساخت بشر نیست هم ایراد و باگ هایی داره
یکی از مشکلاتی که من توی لینوکس دیدم برای لپتاپ خودم از طرف شرکت NVIDIA و راه اندازهاش بوده که خیلی هم سرو کله زدم باهاش ولی هنوز نتونستم درستش کنم ٫ یه روز کار میکنه یه روز کار نمیکنه ٫ دیگه هم بیخیالش شدم و کامل خاموشش کردم دیگه
و البته الان که اوبونتو استفاده میکنم از دست ویروس و ویروس کش و دوباره ویندوز زدن راحت شدم حداقل

به نظر من استفاده کردن از ویندوز یا اوبونتو سلیقه ای هست ٫ یکی دوست داره ویندوز استفاده کنه یکی دوست داره اوبونتو (‌البته اونایی که ویندوز کرک شده استفاده میکنن جزو این دسته حساب نمیشن  ;D )
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین dante00700

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 29 اسفند 1393، 02:57 ب‌ظ »
jadi.net فیلتره :o :o :o >:( >:( >:( >:(

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 29 اسفند 1393، 02:58 ب‌ظ »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Boy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #5 : 29 اسفند 1393، 03:00 ب‌ظ »
طبیعتا لینوکس م مشکل داره :)

مشکل لینوکس برای من در گیمینگ خلاصه میشه , همین و بس .

و لازم به ذکره که همون اوپن سورس بودن برای عشق به لینوکس و دل کندن از ویندوز کافیه  ;D ;)

آفلاین dante00700

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 29 اسفند 1393، 03:01 ب‌ظ »
برای منی که تازه اومدم زیاد مشکلات تفاوتی نداره ولی اینقدر می دونم که ما یه سری برنامه احتیاج داریم که کار برنامه های ویندوز را بکنن برای مثال شما ایجا rocket dock دارید؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 29 اسفند 1393، 03:04 ب‌ظ »
طبیعتا هر چیزی که ساخته ی بشر هست ایرادایی داره ٫ حتی چیزایی که ساخت بشر نیست هم ایراد و باگ هایی داره
یکی از مشکلاتی که من توی لینوکس دیدم برای لپتاپ خودم از طرف شرکت NVIDIA و راه اندازهاش بوده که خیلی هم سرو کله زدم باهاش ولی هنوز نتونستم درستش کنم ٫ یه روز کار میکنه یه روز کار نمیکنه ٫ دیگه هم بیخیالش شدم و کامل خاموشش کردم دیگه
و البته الان که اوبونتو استفاده میکنم از دست ویروس و ویروس کش و دوباره ویندوز زدن راحت شدم حداقل

به نظر من استفاده کردن از ویندوز یا اوبونتو سلیقه ای هست ٫ یکی دوست داره ویندوز استفاده کنه یکی دوست داره اوبونتو (‌البته اونایی که ویندوز کرک شده استفاده میکنن جزو این دسته حساب نمیشن  ;D )

درسته. غیر از خدا هیچ چیز کامل نیست و نقض داره.
ولی باید بدونیم که واقعا چه چیزایی نقض حساب میشن و چه چیزایی ویژگی حساب میشن.
همون طور که گفتی مشکل گرافیک رو با nVidia داری که خب به لینوکس مربوط نمیشه. و الان با خاموش کردنش و استفاده از درایورهای موجود در کرنل، مشکلی نداری. داری؟
این وسط یه بحث ممکنه پیش بیاد که بگن آقا خو لینوکس چون همه چیزش باید آزاد باشه واسه همین شرکت های انحصاری محصولاتشون رو ارائه نمیدن. ولی خب باید دید آزادی یه جور عیبه؟ نقضه؟
باید متوجه بشیم که آیا آزادی بهتره یا انحصار؟ آیا لینوکس باید خودشو درست کنه یا انویدیا؟
جمله ی آخرت هم موافقم. هر کسی بر اساس نیازش استفاده می کنه.  ;)

آفلاین Boy

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 29 اسفند 1393، 03:05 ب‌ظ »
برای منی که تازه اومدم زیاد مشکلات تفاوتی نداره ولی اینقدر می دونم که ما یه سری برنامه احتیاج داریم که کار برنامه های ویندوز را بکنن برای مثال شما ایجا rocket dock دارید؟

دوست عزیز لینوکس , ویندوز نیست . قرار نیست شما هرکاری توی ویندوز میکنید اینجا بکنید .

۹۹٪ مشکل شما به این برمیگرده که لینوکسی فکر نمیکنید .

آفلاین dante00700

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 29 اسفند 1393، 03:08 ب‌ظ »
این را می دونم لطفا مشکلات واقعی لینوکس را بگید

آفلاین dante00700

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 29 اسفند 1393، 03:10 ب‌ظ »

چطوری می شه این مشکل برنامه های انحصاری را حل کرد؟مشکل لینوکس هم که نیست پس چی کار کنیم؟
« آخرین ویرایش: 29 اسفند 1393، 03:13 ب‌ظ توسط dante00700 »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 29 اسفند 1393، 03:10 ب‌ظ »

از یه کاربر لینوکسی توقع میره که قبل از نصب کردن یه توزیع لینوکسی، بفهمه پاشو کجا گذاشته. از قبل همه چیز رو سبک سنگین کرده باشه. تحقیق کرده باشه. برای نیازهاش برنامه پیدا کرده باشه و ...
اینکه بیایی تو لینوکس و بعد بگی حالا ببینیم چی به چیه، دووم نمیاری. این یعنی حتی نیاز خودت رو هم هنوز نتونستی پیدا و درک کنی.

برنامه هایی که کار راکت داک رو انجام میدن اینان:
http://alternativeto.net/software/rocketdock/?platform=linux

هر برنامه ای که توی ویندوز داری، ممکنه توی لینوکس هم دقیقا همون برنامه باشه. اگه نبود باید توی گوگل از کلمه ی alternative استفاده کنی و معادل ها رو پیدا کنی. البته دقت کن. این برنامه ها معادل اون برنامه های ویندوزی نیستن. این برنامه ها همون کاری رو انجام میدن که برنامه های ویندوزی انجام میدن.
یعنی قبل از اینکه یه برنامه ساخته بشه، یک نیاز بوده که براش برنامه ساختن. اون نیاز توی ویندوز با فلان برنامه و توی لینوکس با فلان برنامه تامین میشه. پس یعنی آیه نیومده برنامه های ویندوزی استانداردن و باقی پلفترم ها باید معادل برنامه های ویندوزی برنامه بنویسین. اون موقعی که یونیکس بود (و لینوکس هم شبه یونیکس هست) ویندوز وجود خارجی نداشت اصلا.

آفلاین dante00700

• Full Member
  • *
« پاسخ #12 : 29 اسفند 1393، 03:11 ب‌ظ »
لینک خوبی بود حالا لطفا مشکلات واقعی لینوکس را بگید
« آخرین ویرایش: 29 اسفند 1393، 03:16 ب‌ظ توسط dante00700 »

آفلاین Boy

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 29 اسفند 1393، 03:14 ب‌ظ »
همه ی برنامه هم معادل دارن و شما میتونید استفاده کنید ازشون  \\:D/ :D ;)

و اینکه اگه معادل نداشت میتونید با wine و crossover اجراشون کنید

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 29 اسفند 1393، 03:18 ب‌ظ »
چطوری می شه این مشکل برنامه های انحصاری را حل کرد؟مشکل لینوکس هم که نیست پس چی کار کنیم؟

خب ببین شما برای استفاده از برنامه های انحصاری باید بری از سیستم عامل انحصاری استفاده کنی.
قرار نیست لینوکس این مشکل رو حل کنه.
شما یا طرفدار انحصار هستی و با برنامه های انحصاری توی پلتفرم انحصاری کار میکنی
یا طرفدار آزادی هستی و با برنامه های آزاد و پلتفرم آزاد کار می کنی.

طبق طرزفکر شما ما باید سه کار انجام بدیم:
1) یا بریم شرکت های انحصاری رو التماس کنیم که برنامه هاشون رو برای لینوکس هم بدن. که خب آدم مجبور نیست خودشو اسیر یه مشت شرکت انحصاری خبیث کنه که هیچ حرکتی برای منافع کاربری انجام نمیدن و فقط پوله که براشون مهمه
2) یا بریم بهشون پیشنهاد بدیم که برنامه هاشون رو از انحصار دربیارن و اپن سورس کنن و برای لینوکس پورت کنن که خب اون شرکت اگه پول پرست نباشه حاضره این کار رو انجام بده (مثل لینوس توروالدز که حاضر شد لینوکس رو به صورت GPL منتشر کنه) و اگه پول پرست باشه و شمای کاربر براش هیچ ارزشی نداشته باشی عمرا همچین چیزی رو قبول کنه.
3) به توروالدز و استالمن بری بگی لینوکس رو انحصاری کنن تا شرکت های خبیث مثل ادوبی، مایکروسافت، اتودسک و ... برای لینوکس هم برنامه بدن که خب چرا آزادی میلیون ها آدم رو بگیری؟؟ خب برو ویندوز نصب کن راحت  ;)