انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: معایب لینوکس  (دفعات بازدید: 6902 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : معایب لینوکس
« پاسخ #45 : 29 اسفند 1393، 09:39 ب‌ظ »
دو تا مشکل در لینوکس به نظرم می‌رسه.
یکی اش اینه که بعد از نصب نسخه جدید باید راه‌اندازی مجدد بشه که اون هم اعلام شده در لینوکس ۴ درست شده..
دومی هم اینه که به سری حباب‌های دودویی غیرآزاد توسط لینوکس بار می‌شن که ایده آزادی رو خدشه دار می‌کنه.. برای این مورد هم کافیه از لینوکس-لیبره که توسط گنو و بر مبنای لینوکس اصلی توسعه داده می‌شه استفاده کرد..
دیگه مشکلی به ذهنم نمی‌رسه الآن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین abdoullah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
« پاسخ #46 : 29 اسفند 1393، 10:36 ب‌ظ »
یه جمله خیلی معروفی هست که میگه به ترول ها غذا ندهید  ;)

من که از بس باهاشون بحث کردم دیگه برام عادت شده  :D
حالا باز خوبه تیکه می پرونه. اون زومیتیا که اول فحش بودن بعد دست و پا در آوردن  ;D

رسول اصلا به این زومیتی ها بحث کردند نیومده کاملا مخالف دنیایه ازادن فقط مایکروسافت مایکروسافت میکنن دقت کردی ... اصلا یه چیزی میگی که بر وقف مرادشون نیست سریع ضربالعجلی  shut down میکننت جدیدا من اومدم از ترفندی که گفتی استفاده کردم همه چی ارومه من چقدر خوشحالم  ;D 8)
زندگی کردن با لینوکس رو دوست دارم

آفلاین abdoullah

• Full Member
  • *
« پاسخ #47 : 29 اسفند 1393، 10:42 ب‌ظ »
به نظره من یکی از دلایلی که نمیشه گفت لینوکس بلکه اوبونتو تو نسخه دستکاپش داره اینه که یسری کاربرایه تازه وارد که میان سمتش و دلسرد میشن یه چیزایه که به طور پیش فرض نداره مثلا پخش کردن ویدیو های رایج یا همون دانلود منیجر و .... چون وقتی میاد اینجا (چون با محیط ..... کار کرده) تا بگرده مثلا برنامه ها رو پیدا کنه با محیط اشنا بشه دمشو گذاشته رو کولش رفته خونه قبلیه

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #48 : 29 اسفند 1393، 10:48 ب‌ظ »
به نظره من یکی از دلایلی که نمیشه گفت لینوکس بلکه اوبونتو تو نسخه دستکاپش داره اینه که یسری کاربرایه تازه وارد که میان سمتش و دلسرد میشن یه چیزایه که به طور پیش فرض نداره مثلا پخش کردن ویدیو های رایج یا همون دانلود منیجر و .... چون وقتی میاد اینجا (چون با محیط ..... کار کرده) تا بگرده مثلا برنامه ها رو پیدا کنه با محیط اشنا بشه دمشو گذاشته رو کولش رفته خونه قبلیه

خب توی این قضیه باید به این فکر کنیم که آیا یه تازه کار لینوکسی، باید بوق بوق باشه بیاد توی لینوکس یا قبلش یه خورده تحقیق کردن لازمه؟
کسی که با تحقیق بیاد توی لینوکس باید متوجه بشه که اوبونتو کدک های صوتی و تصویری رو به خاطر  نقض نکردن کپی رایت و پتنت بازی کثیف، به طور پیشفرض قرار نمیده و میذاره به عهده ی کاربر که اونم اگه شما فایل تایپ های ogg یا ogv و ... داشته باشی خیلی راحت بدون نصب هیچ کدکی پلی میشن.
دانلود منیجر هم به صورت پیشفرض توی هیچ سیستم عاملی نیست و همه جا باید نصب کرد.
حرفات درسته ولی من میگم یه کاربر تازه کار نباید وقتی لینوکس نصب میکنه بوق بوق باشه. باید از تازه کار بودن کمی فاصله گرفته باشه. یعنی اول تحقیق کنه لایو کار کنه و هزار جور روش دیگه که آماده ش کنه واسه بعد از نصب و باقی ماجراها. من توی جواب24 همیشه به کاربرایی که میخواستن بیان سمت لینوکس میگفتم اول برن راجبش اطلاعات زیادی کسب کنن (مثلا من خودم وقتی لینوکس نصب کردم دیگه اپدیت کردن و مخزن اضافه کردن و کدک نصب کردن و دانلود کردن و این جور مسائل رو دیگه میدونستم از قبل و دیگه لازم نبود توی انجمن ها و باقی جاها راهمو گم کنم و اوچ پیز بشم و ...  ;D ) پس بهتره کاربرای تازه کار قبل از اینکه اون ماوس لامصبشون رو کلیک کنن روی اون دکمه ی لامصب install now یه چند ماهی توی دنیای گنو/لینوکس بچرخن بعد جفت پا بپرن داخلش  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #49 : 29 اسفند 1393، 11:21 ب‌ظ »

خب توی این قضیه باید به این فکر کنیم که آیا یه تازه کار لینوکسی، باید بوق بوق باشه بیاد توی لینوکس یا قبلش یه خورده تحقیق کردن لازمه؟
کسی که با تحقیق بیاد توی لینوکس باید متوجه بشه که اوبونتو کدک های صوتی و تصویری رو به خاطر  نقض نکردن کپی رایت و پتنت بازی کثیف، به طور پیشفرض قرار نمیده و میذاره به عهده ی کاربر که اونم اگه شما فایل تایپ های ogg یا ogv و ... داشته باشی خیلی راحت بدون نصب هیچ کدکی پلی میشن.
حرفات درسته ولی من میگم یه کاربر تازه کار نباید وقتی لینوکس نصب میکنه بوق بوق باشه. باید از تازه کار بودن کمی فاصله گرفته باشه. یعنی اول تحقیق کنه لایو کار کنه و هزار جور روش دیگه که آماده ش کنه واسه بعد از نصب و باقی ماجراها. من توی جواب24 همیشه به کاربرایی که میخواستن بیان سمت لینوکس میگفتم اول برن راجبش اطلاعات زیادی کسب کنن (مثلا من خودم وقتی لینوکس نصب کردم دیگه اپدیت کردن و مخزن اضافه کردن و کدک نصب کردن و دانلود کردن و این جور مسائل رو دیگه میدونستم از قبل و دیگه لازم نبود توی انجمن ها و باقی جاها راهمو گم کنم و اوچ پیز بشم و ...  ;D ) پس بهتره کاربرای تازه کار قبل از اینکه اون ماوس لامصبشون رو کلیک کنن روی اون دکمه ی لامصب install now یه چند ماهی توی دنیای گنو/لینوکس بچرخن بعد جفت پا بپرن داخلش  ;D
من اینطوری نیومدم تنها چیزیکه قبلش کلی تحقیق کردم طریقه نصبش بود...بعدم کلی توی انجمن گشتم و خوندم و خوندم و ...

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #50 : 29 اسفند 1393، 11:27 ب‌ظ »
 :D
شما بعد از نصب، خوندی و خوندی و ... من قبل از نصب خوندم و خوندم و ...  ;D
باعث شد وقتی وارد لینوکس شدم، تا حدودی بفهمم دارم چکار می کنم اصن  ;) در حدی بود که نیازهای ساده مو بتونم با انگولک کردن، تامین کنم  ;D و گذشت و گذشت و گذشت که الان می بینم تقریبا دو سال دارم کار میکنم ولی هنوز یه تازه کارم و کلی چیزای جدید باید یاد بگیرم. حساب کن دوره ی آموزشی LPIC جادی خودش به اندازه ی 2-3 سال کار با لینوکس، میتونه باعث پیشرفتت بشه  ;)
« آخرین ویرایش: 01 فروردین 1394، 05:00 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #51 : 29 اسفند 1393، 11:34 ب‌ظ »
:D
شما قبل از نصب، خوندی و خوندی و ... من قبل از نصب خوندم و خوندم و ...  ;D
باعث شد وقتی وارد لینوکس شدم، تا حدودی بفهمم دارم چکار می کنم اصن  ;) در حدی بود که نیازهای ساده مو بتونم با انگولک کردن، تامین کنم  ;D و گذشت و گذشت و گذشت که الان می بینم تقریبا دو سال دارم کار میکنم ولی هنوز یه تازه کارم و کلی چیزای جدید باید یاد بگیرم. حساب کن دوره ی آموزشی LPIC جادی خودش به اندازه ی 2-3 سال کار با لینوکس، میتونه باعث پیشرفتت بشه  ;)
با ۱۳.۰۴ اومدم توش...
دقیقا این ویدئو رو دیدم کف کردم اینقدر مطلب مفید توش داشت کلی کیف کردم... دون‌دون تستش کردم البته بفنا دادن ماژول وایرلس نه... ;D

آفلاین abdoullah

• Full Member
  • *
« پاسخ #52 : 01 فروردین 1394، 01:48 ق‌ظ »

قبول دارم ولی خیلی کمه کاربر که از قبل با این موضوع اشنا باشه و این باعث میشه خیلیا از لینوکس فرار کنن ویدیوهای جادی حرف نداره مرسی جادی جان بابت ویدیوهای فوق العاده جاش نبود این حرفو بزنم ولی حتما ببینید ویدیوها رو بخصوص قسمته اولش که خیلی من حال میکنم باهاش نزدیک به بیست باره فکر کنم دیدیم بازم ممنون

آفلاین dante00700

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
« پاسخ #53 : 01 فروردین 1394، 07:21 ق‌ظ »

رسول جون نزن این حرف یعنی می گی من اومدم همین طوری الکی نصبش کردم نه از قبل هم یه چیز هایی می دوستم الان هم هیچ مشکلی با هاش ندارم اگه مشکل بود پستش را می ذارم
« آخرین ویرایش: 01 فروردین 1394، 07:35 ق‌ظ توسط dante00700 »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #54 : 01 فروردین 1394، 12:16 ب‌ظ »
رسول جون نزن این حرف یعنی می گی من اومدم همین طوری الکی نصبش کردم نه از قبل هم یه چیز هایی می دوستم الان هم هیچ مشکلی با هاش ندارم اگه مشکل بود پستش را می ذارم

من حرفم رو کلی زدم. شخص خاصی اصلا مد نظرم نبود. ولی با این حال میواس یه تحقیقی بکنی  ;D
ولی خب الان دیگه کار از کار گذشته. حالا که جفت پا پریدی توش، پس با حوصله بشین مطالب رو بخون. سایت های لینوکسی رو برو بچرخ توشون ببین چی به چیه. هر سوالی میخوای بپرسی قبلش گوگل کن اگه به جواب نرسیدی بیا اینجا بپرس.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #55 : 01 فروردین 1394، 04:26 ب‌ظ »
برای من بزرگترین مشکل لینوکس اینکه میلیون ها کد رو با کامپیوتر من (که من پولش رو دادم!) اجرا می کنه که من هیچی ازش نمی دونم
عیب بعدی اش اینکه لینوکس، یونیکس نیست!
مشکل دیگه اینکه روز به روز حجم لینوکس داره بیشتر می شه ولی همه چیز مثل همون سابق هستند و من هنوز نفهمیدم که فرق لینوکس ۲.۲۸ با ۳.۱۸ دقیقا چیه! یا اینکه این همه آپدیت دقیقا به چه کار من می یاد!
عیب دیگه اش اینکه با BASH و ابزارهسته می شه همه کار کرد ! ونمی زاره سعی و خطا بکنیم !
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین dante00700

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
« پاسخ #56 : 01 فروردین 1394، 04:45 ب‌ظ »
خوب عزیز جون این ها که مشکل نیست شما به خود نگاه نکن که اوبونتو را هک کردی !!!

سعی و تلاش هان!! :o :o :o

به فکر منی که نمی دونم لینوکس اصلا چیه هم باش!!! ;D ;D >:( >:(

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #57 : 01 فروردین 1394، 10:12 ب‌ظ »
خوب عزیز جون این ها که مشکل نیست شما به خود نگاه نکن که اوبونتو را هک کردی !!!

سعی و تلاش هان!! :o :o :o

به فکر منی که نمی دونم لینوکس اصلا چیه هم باش!!! ;D ;D >:( >:(
اینجا سعی بر اینه که ماهیگیری یادت بدند تا اینکه ماهی دستت بدند. ;)
پس اگه گفتند فلان مطلب رو بخون یا جست و جو کن به فال نیک بگیر :D

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 201
    • متن های عاشقانه وزیبا
« پاسخ #58 : 02 فروردین 1394، 01:00 ق‌ظ »
خداییش یکی از عیب های ابونتو همین میز کار یونیتیشه نیست ؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
« پاسخ #59 : 02 فروردین 1394، 01:46 ق‌ظ »
خداییش یکی از عیب های ابونتو همین میز کار یونیتیشه نیست ؟
یکی از دلایل استفاده من از اوبونتو همین میزکار Unity هستش :)