انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ویندوز , گنو/لینوکس و ی سوال..!!!  (دفعات بازدید: 2123 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
ویندوز , گنو/لینوکس و ی سوال..!!!
« : 01 فروردین 1394، 08:20 ب‌ظ »
من خیلی به ویندوز اهمیت نمیدم و نسخه ۱۰ اش که قراره بیاد رو خیلی دنبال نکرده بودم ولی ی چند روزی با ی سری سیاست های جالب ساتیا نادلا برخورد کردم
اینکه قراره ویندوز سرویس بیس شه و دیگه پولی هم برای خود ویندوز از کاربراش نمیگیره و بجاش بابت ی سری سرویس هایی که میده پول میگیره و store اش هم با چیزی در حدود ۴۰۰ هزار برنامه اونم رایگان راه افتاده از طرفی ی سری از کاربرای لینوکسی دلیلشون از بودن در لینوکس اینکه به قولی دزدی نمیخوان بکنن و دارن از ابزارهای رایگان بهره می برند (البته تعداد این کاربرا خیلی نیست!) حالا مایکروسافت با این کار افرادی که به نحوی دارن جذب گنو/لینوکس میشن و در واقع از ویندوز مهاجرت میکنن رو دوباره جذب میکنه این از یک طرف و باز کردن سورس NET.  و تبلیغ ارائه دادن مجموعه آفیس برای گنو/لینوکس از طرف دیگه میتونه خیلی از کاربرایی که دلایلشون از رفتن از مایکروسافت هست رو دوباره هدف بگیره و برگردن (البته اون کاربرایی که دنبال واقعا گنو/لینوکس هستند و لینوکس رو برای اونچه که هست میخوان نمیشه) و روند افزایش استفاده عمومی و سیستم های دسکتاپ از گنو/لینوکس رو کند کنه و باز لینوکس رو دوباره برای امور خاص خودش محدود کنه و نذاره وارد بازار دسکتاپ که در دست مایکروسافت هست بشه
حالا موندم این سیاست ها میتونه زنگ خطری برای گنو/لینوکس باشه یا نه؟
بماند که ی سری ویژگی های جالب دیگه هم داره میده بیرون مثل hololens یا cortana و یا مهمتر از همه اینا شاید universal app ها باشه که شما ی برنامه رو برای ویندوز مینویسی و روی تمام تجهیزات دارای سیستم عامل های مایکروسافتی از xbox,PC گرفته تا mobile ها قابلیت اجرا به ی شکل رو داشته باشه (حالا نمیدونم چنین سیاستی رو کنونیکال در ubuntu phone قرار داده یا نه)
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین saeed_e00

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
پاسخ : ویندوز , گنو/لینوکس و ی سوال..!!!
« پاسخ #1 : 01 فروردین 1394، 08:23 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز

فرض کنیم که ویندوز و مایکروسافت داره پیشرفت میکنه  ;D آیا اوبونتو و کنونیکال ساکن میمونه ؟

هی ما میریم جلو اونام پشت سرمون میان  \\:D/

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #2 : 01 فروردین 1394، 08:32 ب‌ظ »
تمام این کارا نمی‌تونه جلوی فلسفه ازادی بگیره و مایکروسافت کماکان همونه که هست.
کاربر لینوکس درمقابل بازار مایکروسافت مقدار خاصی نیست و هدفش فکرنکنم لینوکسی‌ها باشن، یه لینوکسی اینجا رو با اگاهی قبلی انتخاب کرده و این سیاست‌ها برای جامعه لینوکسی تاثیرش کمه...
ممکنه دلیلش چیز دیگه باشه

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #3 : 01 فروردین 1394، 08:37 ب‌ظ »
سلام.
نقل‌قول
اینکه قراره ویندوز سرویس بیس شه
این میدونی یعنی چی؟ یعنی کل زندگیت تو سرورای مایکروسافته. یه تقویم میخوای باز کنی باید اکانت داشته باشی
نقل‌قول
پولی هم برای خود ویندوز از کاربراش نمیگیره
کی گفته؟ برای کاربرانی که قانونی از 7 و 8 استفاده می کنن تا یک سال رایگانه و برای کسانی که غیرقانونی استفاده می کنن با محدودیت های زیاد تا یک سال رایگانه. ویندوز هیچ وخ رایگان نمیشه. چون درآمد مایکروسافت از این راهه. این یک سال هم برای دهن پرکنیه. چشم به هم بزنی تموم شده و موعد پرداخت لایسنس فرا میرسه و اونوخته که مجبوری پول بدی استفاده کنی (چون عادت کردی توی این یک سال به 10)  ;) مایکی سیاست های خیلی جالبی داره. جایی نمیخوابه آب زیرش بره.
نقل‌قول
جاش بابت ی سری سرویس هایی که میده پول میگیره
کاربر رو اسیر خودش می کنه با قیمت های استثنائی که طرف دیگه نتونه از جاش جم بخوره  ;)
نقل‌قول
و store اش هم با چیزی در حدود ۴۰۰ هزار برنامه اونم رایگان راه افتاده
اون 400 هزارتاش روی هم بریزی اندازه ی 10 تا برنامه ی دسکتاپ، قدرت ندارن. همه شون تحت مترو هستن با کاشی کاشی و دکمه های گنده و تنظیمات خیلی خیلی کم. اصلا نمیشه حرفه ای حسابشون کرد. مثل این می مونه اندروید یه نسخه ی دسکتاپ براش بیاد و همه ی اپ های گوشی اونجا نصب بشه. خب به این دیگه نمیگن دسکتاپ و تا صدسال دیگه هم قدرتش زیاد نمیشه. ویندوز هم همین طوره. اگه دقت کنی مایکروسافت داره کلا دسکتاپ رو نابود میکنه و همه چیز رو می بره سمت مترو و رابط مدرن تخت بی ریختش.
نقل‌قول
از طرفی ی سری از کاربرای لینوکسی دلیلشون از بودن در لینوکس اینکه به قولی دزدی نمیخوان بکنن و دارن از ابزارهای رایگان بهره می برند
اینو قبول دارم. ولی خب همون طور که گفتی تعدادشون خیلی نیست. حتی اگه اول واسه رایگان بودن بیان، بعدها به خاطر فلسفه ش موندگار میشن  ;)
نقل‌قول
حالا مایکروسافت با این کار افرادی که به نحوی دارن جذب گنو/لینوکس میشن و در واقع از ویندوز مهاجرت میکنن رو دوباره جذب میکنه
اونایی که لینوکس رو درک نکنن به نظر من نیان توی لینوکس سنگین ترن. بذار مایکی مخشون بزنه روزگارشون سیاه بشه  ;D
نقل‌قول
باز کردن سورس NET.  و تبلیغ ارائه دادن مجموعه آفیس برای گنو/لینوکس از طرف دیگه میتونه خیلی از کاربرایی که دلایلشون از رفتن از مایکروسافت هست رو دوباره هدف بگیره و برگردن
دات نت رو قبول دارم ولی آفیس؟ آفیس بیاد توی گنو/لینوکس، باعث میشه کاربرا برگردن به ویندوز؟؟ منطقی نیست.
قضیه ی دات نت هم مربوط میشه به اینکه مایکی اینجوری داره از متن باز به عنوان بستری برای کارهای خبیث و انحصاری خودش استفاده می کنه که نتیجه شم می بینه به زودی.
نقل‌قول
باز لینوکس رو دوباره برای امور خاص خودش محدود کنه
چه اشکالی داره؟ لینوکس به درد همه نمی خوره. بذار بدرد اونایی که میخوره، ازش استفاده کنن. حساب کن بازار 90 درصدی ویندوز بیفته دست گنو/لینوکس. اوف آبرو دیگه نمیذارن واسه لینوکس. اصن غیر ممکنه لینوکس بخواد آمار دسکتاپش برسه به ویندوز. چون اکثر ویندوزیا حتی اسم لینوکس هم به گوششون نخورده چه برسه بخوان ازش استفاده کنن. حرفایی میزنیا  ;D
نقل‌قول
ماند که ی سری ویژگی های جالب دیگه هم داره میده بیرون مثل hololens یا cortana
هولولنز که فقط روی کاغذ خوب بود. اونم تو محیط کنترل شده فیلم گرفتن. وقتی موقع کار با هولولنز صفحه ی آبی مرگ دیدی اونوخ میفهمی مایکروسافت یعنی چی (خودم بلواسکرین رو توی 10 دیدم)
کورتنا اصلا چیز خوبی نیست. یه هوش مصنوعی خبیثه که کل زندگیت رو میذاره کف دست مایکروسافت. حتی صدات هم تشخیص میده و کافیه فقط لب تر کنی.
نقل‌قول
یا مهمتر از همه اینا شاید universal app ها باشه که شما ی برنامه رو برای ویندوز مینویسی و روی تمام تجهیزات دارای سیستم عامل های مایکروسافتی از xbox,PC گرفته تا mobile ها قابلیت اجرا به ی شکل رو داشته باشه
چیز جدیدی نیست. ده سال پیش شما می تونستی گیمپ رو روی گوشیت اجرا کنی. مایکروسافت هنر نکرده. همین الان هم کافیه یه برنامه واسه اوبونتو بنویسی. توی اوبونتوفون، تبلت، تی وی و دسکتاپ اجرا میشه. بدون هیچ مشکلی.
مایکروسافت به خاطر یونیورسال اپ داره کلا حرفه ای بودن برنامه های دسکتاپ رو حروم می کنه. توقع داری فتوشاپ با همون امکانات بیاد تو ویندوزفون؟ عمرا! واسه اینکه بیاد باید فتوشاپ تحت مترو باشه. یعنی فتوشاپی که روی رم 512 هم روون اجرا بشه. خب حالا دیگه خودت تصور کن قدرت برنامه های ویندوزی تحت مترو رو  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 01 فروردین 1394، 08:40 ب‌ظ »
http://www.gnu.org/philosophy/can-you-trust.fa.html
اینو بخون.
متوجه میشی چرا مایکروسافت داره قربون صدقه ی همه میره  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 01 فروردین 1394، 09:02 ب‌ظ »
Rasubuntu جان خیلی قشنگ و خوب توضیح دادی ممنونم از توضیحات خوبت
ولی بالاخره داره با مورماز بازی ی غلطایی میکنه  ;D
اینکه لینوکس توی خیلی زمینه ها از گجت ها و ابزارهای پوشیدنی و سیستم های تو کار گرفته تا سرورها و ابر رایانه ها استفاده میشه رو همه میدونیم  ولی خوب چه عیبی داره وقتی ظرفیت و کشش پوشش دادن سیستم های دسکتاپ هم داره نره سمتش در واقع گنو/لینوکس برای همه سلیقه ها همه فصول هست  ;D مثلا اوبونتو یکی از سیاست هاش همین قضیه است اپل هم همین حرف شما رو میزنه و میگه یکی شدن برنامه های دسکتاپ و اسمارت فون ها خوب نیست ولی انصافا اگه بشه به نحوی اینارو با هم سینک کرد خیلی خوبه لزومی نداره امکانات نسخه دسکتاپ و اسمارت فون دقیقا یکی باشه ولی اینکه هسته برنامه یکی باشه و بصورت ماژولار نوشته شه و یکسری از ماژول ها توی اسمارت فون ها حذف بشه میتونه راه خوبی باشه من به شخصه خیلی دوست دارم که برنامه های اوبونتو و ابونتو فون همچین ویژگی رو داشته باشند بعدش فکر میکنم بهتر از این کار اینکه که همه چیز بره سمت ابر و سرور و دیوایس های مختلف صرفا نقش ترمینال رو بازی کن با ی سری ویژگی های پردازشی محدود مثلا فکر کن ی برنامه بنویسی و روی سرور ابر نصبش کنی و اگه با موبایل بهش وصل شدی ی رابط متفاوت داشته باشه و روی دسکتاپ ی سری ویژگی ها و رابط دیگه مثلا چیزی مثل ویندوز آزور حالا با اومدن اینترنت اشیا بیشتر به این سمت و سو میرن سیستم عامل ها و از اونجایی که سیستم عامل سرور ها و وسایل لینوکسی هست خوب لینوکس خیلی شانس بیشتری برای موفقیت تو این زمینه داره
« آخرین ویرایش: 01 فروردین 1394، 09:13 ب‌ظ توسط v.taghavi68 »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 01 فروردین 1394، 09:16 ب‌ظ »
نقل‌قول
Rasubuntu جان خیلی قشنگ و خوب توضیح دادی ممنونم از توضیحات خوبت
خواهش می کنم  ;)

نقل‌قول
ولی بالاخره داره با مورماز بازی ی غلطایی میکنه  ;D
اگه لینک رو کامل خونده باشی متوجه میشی که هرکاری مایکروسافت داره انجام میده برای رسیدن به پالادیوم و پروژه ی خیانت کارانه هست. حتی الان هم یه کیلاگر به اسم فیدبک گرفتن توی ویندوز10 نصبه و قولت میدم بعدها هم باز سر جاشه  ;D
نقل‌قول
ولی خوب چه عیبی داره وقتی ظرفیت و کشش پوشش دادن سیستم های دسکتاپ هم داره نره سمتش
ببین. منم دوست دارم گنو/لینوکس کل دنیا رو بگیره. ولی خب هدف چیه ؟؟
ببین شما خودت و دور و بریات رو حساب کن. خداوکیلی، از هر 100 نفر توی دور و بریات، چند نفر لینوکسی ان؟ غیر از اینه که فقط خودتی؟ حالا حساب کن از کل جمعیت دنیا چند نفر لینوکسی ان؟ اگه قرار باشه کاربرای لینوکس 1 میلیارد نفر بشن، مطمئن باش که دنیا باید بالای 1 میلیون میلیارد جمعیت داشته باشه  ;D میگیری چی میگم؟ ببین اکثر ویندوزیا غیر از آهنگ گوش دادن و وب گردی و چارتا کلمه تایپ توی آفیس، کار دیگه ای انجام نمیدن. اون حرفه ای هاش و گیک هاش باور کن به همون اندازه ان که ما توی لینوکس حرفه ای و گیک داریم. منتها هر کی میاد سمت لینوکس استعداد حرفه ای شدن و گیک شدن داره ولی ویندوزیا اینجوری نیستن. اگه لینوکس دسکتاپ، 2 درصد کاربر داره. دقیقا همین مقدار هم توی ویندوز کاربر حرفه ای هست. نه بیشتر. فقط کافیه دور و بریات رو حساب کنی یه حساب کتاب سر انگشتی انجام بدی. متوجه میشی که لینوکس به درد 88 درصد ویندوزیا نمی خوره اصن. اصلا براشون صرف نمی کنه بخوان همون آهنگی رو که داشتن گوش میدادن حالا بیان توی لینوکس گوش بدن. مجبورن مگه؟  ;)
نقل‌قول
اپل هم همین حرف شما رو میزنه و میگه یکی شدن برنامه های دسکتاپ و اسمارت فون ها خوب نیست
من نمیگم یکی شدن بده. اتفاقا خوبه ولی یکی شدن به قیمت از دست دادن برنامه های حرفه ای اصلا خوب نیست. شما اپ موزیک ساده ی اوبونتوتاچ رو میتونی توی اوبونتو14.10ت نصب کنی. اپ حرفه ای vlc رو هم می تونی بدون هیچ تغییری توی اوبونتوتاچ نصب کنی. این وسط برنامه ی حرفه ای از بین نمیره.  همین الان هم اوبونتوتاچ با اوبونتو یکیه. کاملا یکیه. هسته ها یکی ان. پکیج ها یکی ان. شما تو اوبونتوتاچ بزن sudo apt-get install vlc اگه نصب نکرد من اسممو عوض می کنم  ;) حالا شما بیا فتوشاپ رو نصب کن روی ویندوزفون. ببینم میشه اصن یا نه  ;D
بعد اوبونتو و اوبونتوتاچ دقیقا یکسانن. ولی ویندوز و ویندوزفون با هم فرق دارن.
ببین یعنی شما باید یه ویندوز روی PC داشت باشی. یه ویندوز هم روی لپ تاپ. یه ویندوز هم روی تبلتت و یه ویندوز هم روی گوشیت. بعد دلت خوش باشه اینا همه با هم سینک میشن؟؟ خو چه کاریه آدم از این همه دیوایس استفاده کنه؟؟ شما یه گوشی ی تبلت اوبونتویی میخری. بهش ماوس وصل کنی میشه دسکتاپ. نکنی میشه همون تاچ. دیگه می دونی یه دیوایس خریدی همونو هرجا بزنی تغییرحالت میده. گوشی اوبونتویی رو میخری بعد وصلش می کنی به داک تبلت یا مانیتور، خودش سوییچ می کنه روی رابط های مخصوصش. همگرایی کنونیکال رو با همگرایی مایکروسافت مقایسه می کنی؟ فحشت بدم الان؟  ;D
اون لینک رو هم حتما بخون  ;)

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 561
« پاسخ #7 : 01 فروردین 1394، 11:26 ب‌ظ »
نقل‌قول
دیگه پولی هم برای خود ویندوز از کاربراش نمیگیره
سال اولش رایگانه
ویندوز ۱۰ را برای کاربران ویندوز های 7، 8 و 8.1 فارغ از اینکه از نسخه های معتبر یا غیر قانونی این سیستم عامل ها استفاده می کنند می توانند از این بروز رسانی بهره مند شوند در یک سال اول به طور رایگان عرضه می‌کند.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #8 : 02 فروردین 1394، 01:12 ق‌ظ »

درود

چیزی که من تاحالا از اساتید و کاربرا دیدم و البته خودم , اینه که استفاده از لینوکسجات اولش دلایل خاص داره مثل رایگان بودن و امن بودن و عدم نیاز به آنتی‌ویروس و راحتی برنامه‌نویسا و حفظ منافع و حریم کاربران ووووووووو ولی :

اگه همهٔ سیستم‌عاملهای جهان کامپیوتر هم به این خصوصیات دست بیابند :o کاربران لینوکسی همچنان به راهشون ادامه میدن که نشون‌دهندهٔ علاقهٔ اوناست و این علاقه است که باعث میشه کاربر از راحتی و به اصطلاح ویندوزیها کاربرپسند بودن ویندوز دست بکشه و کارهاشو حتی دشوارتر در لینوکسجات انجام بده . همهٔ اون دلایل فنی ممکنه متزلزل بشن ولی علاقهٔ لینوکسی ...

فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 02 فروردین 1394، 03:19 ب‌ظ »
نقل‌قول
فحشت بدم الان؟
خخخ نه نیازی نیست با بر و بچه های زومیت طرف نیستی که  ;D

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 02 فروردین 1394، 04:56 ب‌ظ »
نقل‌قول
فحشت بدم الان؟
خخخ نه نیازی نیست با بر و بچه های زومیت طرف نیستی که  ;D

خخخ
اینو که به شوخی گفتم  ;)
ولی با زومیتیا شوخی ندارم اصن  ;D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19814
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 03 فروردین 1394، 08:37 ق‌ظ »
من با این که خیلی با رسول حال می‌کنم یه جا رو باهاش مخالفم. اونم این که گنو/لینوکس برای آدم‌های حرفه‌ایه!
من خودم برای یه زن کارمند و پسر دبستانی‌اش که یه کامپیوتر قدیمی ضعیف داشتن آرچ با xfce ریختم و کانفیکش کردم دو سال پیش. هنوز که هنوزه من رو می بینن تشکّر می‌کنن که این قدر کامپیوترشون رو سریع کردم D':
اتّفاقاً یکی از بزرگ‌ترین پتانسیل‌ها رو برای کاربر گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد شدن، همین افرادی دارن که کارشون با کامپیوتر محدود به فیلم دیدن، آهنگ گوش کردن و وب‌گردیه، چون از همه‌ی برنامه‌هایی که اون‌ها بهش نیاز دارن، ما بهترینش رو داریم، به اضافه‌ی یه پایه‌ی خیلی قوی و پایدار و سریع (':
در مورد بحث اصلی موضوع هم باید بگم از نظر من هیچ مشکلی نیست. اگه مایکروسافت الآن برای همه یه سال ویندوز مجانی می‌ده، برای ما که همیشه یه عمر ویندوز مجانی می‌داده D'; اتفاقاً با وجود وابستگی شدیدش به اینترنت و وضع بد اینترنت ما، به نظرم افراد زیادی هم پیدا می‌شن که چون نمی‌تونن با ویندوز جدید درست کار کنن، می‌آن سمت گنو/لینوکس. و خب در نهایت این که اصلاً زیاد بشن برای ما خوبه یا نه؟ برای خودشون مطمئناً خوبه، برای ما هم بد نیست؛ ولی من واقعاً هنوز قانع نشدم که برای ما هم خوب باشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 03 فروردین 1394، 11:58 ق‌ظ »
سلام دانیال جان.
ممنون از لطفت.  ;)
منظور من این نبود که گنو/لینوکس مخصوص حرفه ای هاس فقط. چون من خودمم حرفه ای نیستم  ;)
منظورم اینه که کسی می تونه باهاش کار کنه که باید فهمیده باشه چیه. بتونه درکش کنه.
شما اون سیستم رو براشون کانفیگ کردی. اونا که خودشون کانفیگ نکردن. کاربرایی ک نیاز های کمی دارن (مثل همین آهنگ گوش دادن و وبگردی و نوشتن چندتا تکست اداری و ...) اولش نمی تونن فلسفه ی گنو/لینوکس رو درک کنن. مثل اون جریان لگو که توی مقاله لینوکس ویندوز نیست (ترجمه ی جادی) شده. ی کاربر با نیازهای محدود، دنبال لگو نیست. دنبال یه چیز آماده س که همه چیز داشته باشه. همون شخص اگه قرار باشه آهنگ گوش بده، توی اوبونتو باید مخازن روآپدیت کنه بعد بسته ی ubuntu-restricted-extras رو نصب کنه یا اینکه بعد از آپدیت مخازن روی فایل های مولتی مدیا کلیک کنه کدک هاشون رو نصب کنه. خب اون شخص متوجه نمیشه که چرا توی لینوکس الان به طور پیشفرض کدک ها نیستن (هرچند تو بعضی توزیع ها کدک ها هم پیشفرض نصبن مثل مینت یا لوبونتو) و بهانه میگیره که چرا همچین چرا همچون.
من میگم کسی که بفهمه گنو/لینوکس چیه و هدفش چیه خیلی راحت می تونه بهش مهاجرت کنه. نیاز هم نیست که حتما حرفه ای باشه. موضوع اینه که اکثرا شناخت ندارن و نظر من اینه که اگه قراره گنو/لینوکس برای هر کسی مفید باشه، پس باید ما هم برای شناسوندن گنو/لینوکس به همه قشری از کاربرها، تلاش کنیم  ;)
شما هم اون سیستم رو برای اون بنده خدا، تبدیل به یه چیز ایده آل کردی. مسلمه که اونا از خداشون هم بوده و کلی هم ازتون تشکر کردن. وگرنه همون آرچ رو شما بده یه زومیتی نصب کنه. همون اولش که میخواد بوت بشه شروع می کنه به غر زدن. چون نمیدونه چیه.
البته اینا نظر من بود و کسی که دو سال هم نیست با لینوکس کار کرده و تجربه ی زیادی نداره. شما خودت استاد تری  ;)
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1394، 12:15 ب‌ظ توسط Rasubuntu »

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #13 : 03 فروردین 1394، 06:44 ب‌ظ »
نقل‌قول
و خب در نهایت این که اصلاً زیاد بشن برای ما خوبه یا نه؟ برای خودشون مطمئناً خوبه، برای ما هم بد نیست؛ ولی من واقعاً هنوز قانع نشدم که برای ما هم خوب باشه

دانیال جان میشه این تکه‌ی آخر رو کمی بیشتر توضیح بدی؟ ;)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19814
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 03 فروردین 1394، 08:13 ب‌ظ »
منظورم اینه که برام سواله هنوز که اگه افراد بیش‌تری بیان روی گنو/لینوکس برای ما نفعی هم داره یا نه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن