انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالی در رابطه با شاخه های جاوا (حل شد)  (دفعات بازدید: 1574 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
سوالی در رابطه با شاخه های جاوا (حل شد)
« : 02 فروردین 1394، 09:59 ب‌ظ »
سلام بچه ها
من میخوام switch کنم روی جاوا ، اما وقتی وارد تئوری کار میشی ، میبینی j2ee ، jse و و و ..
من هدفم ساخت نرم افزار های مختلف که قابلیت اتصال به شبکه رو داشته باشه هست (در بستر لینوکس)
وارد کدوم شاخه باید بشم؟! این مسئله روی اعصاب میره همش!!
مرسی :)
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1394، 02:06 ب‌ظ توسط API »
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین abdoullah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
پاسخ : سوالی در رابطه با شاخه های جاوا
« پاسخ #1 : 03 فروردین 1394، 04:24 ق‌ظ »
برای کار با شبکه باید با j2ee کار کنی ولی بزرگان این زبان پیشنهاد میکنند اول از j2se شروع کنی اونم به خاطر اینکه با روش کد نویسی و دستورات اصلی جاوا اشنا بشی و بعد از اون بری سمته j2ee چون j2ee دیگه نمیاد اینا رو بهت یاد بده مستقیم میره سراغ سرولت و کار با xml و jsp و فریم ورک های مختلف و .....  ;)
شاخه های جاوا به این شکلن :

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

j2se : جاوا استاندارد
j2ee : جاوا در بستر شبکه (البته بیشترش) و اینکه بیشتر برای برنامه های موقعیت سازمانی استفاده میشه (البته با j2se هم میشه برنامه های سازمانی نوشت ) که راستیتش من زیاد با j2ee اشنا نیستم
j2me : جاوا برای استفاده برای دستگاه های همراه
و شاخه های دیگه که میتونی توی سایته oracle اونا پیدا کنی .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اینو اضافه کنم که جاوا یه زبان کروس پلت فروم هست (یعنی اینکه همه جا میتونی اجرا کنی بسته به سیستم عاملت نیست ) 

شما هم اگه تازه میخوای بیای سمته جاوا بشین j2se بخون بعد بیا سمت j2ee برات مسایل راحت تر میشه
و اینکه زبانتونم باید یه خورده خوب باشه کارت راه بیافته چون منابع فارسی برای جاوا خیلی خیلی نسبت به زبان های دیگه کمتره و باید دست به سرچت خوب باشه

موفق باشی
زندگی کردن با لینوکس رو دوست دارم

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
پاسخ : سوالی در رابطه با شاخه های جاوا
« پاسخ #2 : 03 فروردین 1394، 02:05 ب‌ظ »
مرسی عبدالله جان از دید عالی که به بنده دادی
حل شد
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.