انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پارتیشن سوپ (swap) و ماشین مجازی  (دفعات بازدید: 2948 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mar11

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
پارتیشن سوپ (swap) و ماشین مجازی
« : 03 فروردین 1394، 01:38 ب‌ظ »
سلام دوستان

من خودم چند سریه که سیستم عامل را نصب میکنم پارتیشن سوپ نمیذارم و سیستم کاملا خوب و روان کار میکنه اما تو کانال گفتگو که میچرخیدم یه نفر بهم گفت اگه میخوای از ماشین مجازی استفاده کنی باید سوپ هم بذاری الان که پوباره از بچه های کانال پرسیدم کسی نتونست جوابم را بده میخوام بدونم که :
۱-ایا حتما لازمه برای استفاده از ماشین مجازی پارتشن سوپ بذارم؟
۲-با توجه به اینکه ۳ گیگ رم دارم چقدر پارتیشن سوپ بذارم که از همه اش استفاده کنه و بی خودم حجم هاردم درگیر بشه و هیچ کار نکنه؟؟؟

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
پاسخ : پارتیشن سوپ (swap) و ماشین مجازی
« پاسخ #1 : 03 فروردین 1394، 02:09 ب‌ظ »
۱- بستگی به این داره که شما چقدر میخواید از RAM را به سیستم عامل مجازی اختصاص بدی.
بنظر من اگر کار سنگینی با سیستم انجام نمی دی و در سیستم عامل مجازی به بیش از 1GB RAM نیاز نداری، برات فرقی نداره که SWAP داشته باشی یا نه.

۲-به تجربه خودم، برای سیستم کمتر از 2GB RAM فضای SWAP را ۲ برابر RAM در نظر بگیر و برای بیش از 3GB فضا را ۱.۵ برابر RAM در نظر بگیری، مناسبه.

آفلاین mar11

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 03 فروردین 1394، 03:57 ب‌ظ »
۱- بستگی به این داره که شما چقدر میخواید از RAM را به سیستم عامل مجازی اختصاص بدی.
بنظر من اگر کار سنگینی با سیستم انجام نمی دی و در سیستم عامل مجازی به بیش از 1GB RAM نیاز نداری، برات فرقی نداره که SWAP داشته باشی یا نه.

۲-به تجربه خودم، برای سیستم کمتر از 2GB RAM فضای SWAP را ۲ برابر RAM در نظر بگیر و برای بیش از 3GB فضا را ۱.۵ برابر RAM در نظر بگیری، مناسبه.

علیرضا ممنون از جوابت بیین من میخوام بعد از ران کردن ۷ تو ماشین مجازی از متلب تو ویندوز استفاده کنم حالا نمیدونم ۱ گیگ رم واسه متلب کافیه یا نه؟؟؟

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
« پاسخ #3 : 03 فروردین 1394، 04:02 ب‌ظ »

علیرضا ممنون از جوابت بیین من میخوام بعد از ران کردن ۷ تو ماشین مجازی از متلب تو ویندوز استفاده کنم حالا نمیدونم ۱ گیگ رم واسه متلب کافیه یا نه؟؟؟

اگه بخواید توی ماشین مجازی از چیزی مثل متلب استفاده کنید، من پیشنهاد می کنم یه ویندوز در کنار اوبونتو نصب کنید.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #4 : 03 فروردین 1394، 04:47 ب‌ظ »
من تاحالا با MATLAB کار نکردم.

اما تا اونجا که میدونم اگر شما بخواید از Windows 7 استفاده کنید، راحت 512MB از RAM شما استفاده میشه.

در آدرس های زیر هم میزان RAM مناسب برای MATLAB گفته شده، که 2GB هست:
http://www.mathworks.com/support/sysreq/current_release/
http://www.mathworks.com/products/availability/index.html#ML

با این حساب 1GB کم هم هست. و شما باید راحت 3GB RAM بهش اختصاص بدید.

تنها پیشنهاد من نصب Windows در کنار GNU/Linux هست. مگر اینکه حداقل RAM خود را تا 2GB دیگر ارتقاع دهید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 03 فروردین 1394، 08:09 ب‌ظ »
چرا از متلب توی گنو/لینوکس استفاده نمی‌کنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mar11

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 03 فروردین 1394، 08:32 ب‌ظ »
چرا از متلب توی گنو/لینوکس استفاده نمی‌کنی؟

من رفتم تو لاگ اصفهان به هر کسی گفتم متلب گفتن اصلا نیست یا اونی که هست یه چیزیه خیلی کمتر از متلب ویندوز منم خودم هر چقدر گشتم به نتیجه ی درست و درمونی نرسیدم

اگه بخواید توی ماشین مجازی از چیزی مثل متلب استفاده کنید، من پیشنهاد می کنم یه ویندوز در کنار اوبونتو نصب کنید.

دلم میخواد اما انگار سخت افزار من یه مشکل خاصی داره که اصلا از ویندوز ایکس پی به اون طرف روش نصب نمیشه تو مرحله دوم نصب که میره تو ویندوز هنگ میکنه
« آخرین ویرایش: 04 فروردین 1394، 12:27 ب‌ظ توسط mar11 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 03 فروردین 1394، 08:47 ب‌ظ »
من رفتم تو لاگ اصفهان به هر کسی گفتم متلب گفتن اصلا نیست یا اونی که هست یه چیزیه خیلی کمتر از متلب ویندوز منم خودم هر چقدر گشتم به نتیجه ی درست و درمونی نرسیدم
نه، این طور نیست. متلب یه نرم‌افزار جاواست و روی سکّوهای مختلف هیچ فرقی نمی‌کنه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mar11

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 04 فروردین 1394، 12:30 ب‌ظ »
نه، این طور نیست. متلب یه نرم‌افزار جاواست و روی سکّوهای مختلف هیچ فرقی نمی‌کنه!

ببین آقا دانیال من میخوام مثلا یه چیزی شبیه راکتور شیمیایی را تو متلب مدل ساری کنم یعنی شما میگی خود متلب لینوکس را نصب کنم هیچ فرقی با ورژن ویندوز نداره و میتونم دقیقا همین کار را باهاش کنم

از این لینک های زیر کدومش بهتره:

http://neuro.debian.net/blog/2013/2013-05-31_matlab_64bit_on_32bit.html

-- ویرایش توسط ناظر --
« آخرین ویرایش: 04 فروردین 1394، 08:54 ب‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 04 فروردین 1394، 01:46 ب‌ظ »
طبق شواهد و مدارک موجود

برنامه MATLAB برای چندین سیستم عامل طراحی شده و GNU/Linux هم شامل این لیست هست.
http://en.wikipedia.org/wiki/MATLAB

Operating system Cross-platform: Microsoft Windows, Linux, and Mac OS X

پس شما نیازی به Windows مجازی برای اجرای MATLAB ندارید.

آفلاین mar11

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 04 فروردین 1394، 02:17 ب‌ظ »
طبق شواهد و مدارک موجود

برنامه MATLAB برای چندین سیستم عامل طراحی شده و GNU/Linux هم شامل این لیست هست.
http://en.wikipedia.org/wiki/MATLAB

Operating system Cross-platform: Microsoft Windows, Linux, and Mac OS X

پس شما نیازی به Windows مجازی برای اجرای MATLAB ندارید.

ولی دوستان میگن که تو لینوکس هم جزوه برنامه های کپی رایت محسوب میشه و تو لینوکس هم باید کرکش کرد واسه همین هم من اطمینان ندارم که مثلا ۸ گیگ برای متلب دانلود کنم ولی اگه بعد نتونم کرکش کنم و ازش استفاده کنم به درد نمیخوره

دوستان ببخشید که بخث تاپیک منحرف شد ;) ;) ;D ;D
« آخرین ویرایش: 05 فروردین 1394، 12:13 ب‌ظ توسط mar11 »

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 04 فروردین 1394، 02:38 ب‌ظ »
ولی دوستان میگن که تو لینوکس هم جزوه برنامه های کپی رایت محسوب میشه و تو لینوکس هم باید کرکش کرد واسه همین هم من اطمینان ندارم که مثلا ۸ گیگ برای متلب دانلود کنم ولی اگه بعد نتونم کرکش کنم و ازش استفاده کنم به درد نمیخوره

پوستان ببخشید که بخث تاپیک منحرف شد ;) ;) ;D ;D

من کلا از وقتی که اومدم تو دنبای Linux یا از برنامه رایگان استفاده کردم، یا پولشو پرداخت کردم.

-- ویرایش توسط ناظر --
« آخرین ویرایش: 04 فروردین 1394، 08:55 ب‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
« پاسخ #12 : 04 فروردین 1394، 05:20 ب‌ظ »
دلم میخواد اما انگار سخت افزار من یه مشکل خاصی داره که اصلا از ویندوز ایکس پی به اون طرف روش نصب نمیشه تو مرحله دوم نصب که میره تو ویندوز هنگ میکنه
mar11 عزیز، من متوجه منظورتون نشدم.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 04 فروردین 1394، 09:03 ب‌ظ »
ببین آقا دانیال من میخوام مثلا یه چیزی شبیه راکتور شیمیایی را تو متلب مدل ساری کنم یعنی شما میگی خود متلب لینوکس را نصب کنم هیچ فرقی با ورژن ویندوز نداره و میتونم دقیقا همین کار را باهاش کنم
دقیقا

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 201
    • متن های عاشقانه وزیبا
« پاسخ #14 : 08 فروردین 1394، 02:13 ب‌ظ »

.
سلام دوست من
شما نیازی به این کار نداری .کافیه یکم سرچ کنی  متلب 64 بیتی رو دانلود کنی بعد یا پولی اونو استفاده کنی یا از روش های غیر پولی
دیگه نه رم کم میاری نه از دست لینوکس عصبانی میشی و...
من خودم با متلب دارم کار می کنم چندتا پروژه هم نوشتم البته نه به سختی  پروژه شما
لینک دانلودم نمیشه بزارم وگرنه برات میزاشتم
بازم اگه مشکلی با نصب داشتی بگو خوشحال میشم کمکت کنم