انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بالاخره جاوا یا c++؟؟؟ (حل شد)  (دفعات بازدید: 6064 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
بالاخره جاوا یا c++؟؟؟ (حل شد)
« : 03 فروردین 1394، 02:11 ب‌ظ »
سلام بچه ها
من تا امروز اسکریپت نویس بودم، قصدم توسعه ی سیستم عامل است و اجزائه اونه..
اما یه مسئله است که از هرکسی میپرسم یه چیزی میگه!
جاوا یا c++ مسئله این است؟!!
دوستانی میگن که جاوا سرعت اش بسیار نسبت به c family پایین تره! پس c بهتره
باز یه سری دیگه میگن c قدیمیه و امروز از java برای توسعه استفاده میکنن و c منسوخ شده!!
من قبول دارم جاوا کتابخانه ی بسیار کاملی داره و اصلا بحث این نیست!
میخوام بدونم واقعا توسعه دهنده های واقعی لینوکس از کدوم برای کارکرد استفاده میکنن!
استاد خوبم آقای بهزادی (دانیال) پیشنهادشون c++ هستش اما یه سری دوستان دیگه میگن جاوا!!
بالاخره کدوم؟؟
مرسی :)
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1394، 06:10 ب‌ظ توسط API »
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
پاسخ : بالاخره جاوا یا c++؟؟؟
« پاسخ #1 : 03 فروردین 1394، 02:19 ب‌ظ »
سلام
برای توسعه ی کرنل باید سراغ سی و ... برین، برای نوشتن نرم افزار های معمولی و ... هم  سی پلاس پلاس و سی بیشتر استفاده میشن (نرم افزار های کاربردیمون اکثر رو فریمورک های کیوت و جی تی کی پلاس نوشته شدن)
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #2 : 03 فروردین 1394، 02:32 ب‌ظ »
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم و شواهد نشون میده

خانواده C خیلی بهتره

اولا تا اونجا که من دیدم و میدونم برای استفاده از JAVA شما باید چنتا برنامه پیش نیاز رو سیستم نصب کنی تا بتونی اجراش کنی.
اما در بیشتر سیستم ها یکی از خانواده C حضور داره و نیازی به برنامه پیش نیاز نیست.

اگر شما می خوای تا ته سیستم عامل بری و بتونی تغییرش بدی مثل تغییر Kernel، برو سمت خانواده C.
اما اگر میخوای برنامه برای سیستم عامل بنویسی، فرقی نداره. با هردو می تونی برنامه بنویسی. و این قسمت کاملا سلیقه ای هست.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 03 فروردین 1394، 02:33 ب‌ظ »
توسعه سیستم‌عامل و اجزاء اون، تعریف دقیقی نیست. خیلی خیلی باید دقیق‌تر بیان کنید تا بشه نظر داد.
زبان اصلی‌ای که من استفاده می‌کنم C و ++C هست، ولی خوب بسته به شرایط مختلف، با زبان‌های دیگه مثل Python و PHP و Lua و ... هم کد می‌نویسم.

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 03 فروردین 1394، 02:50 ب‌ظ »
توسعه سیستم‌عامل و اجزاء اون، تعریف دقیقی نیست. خیلی خیلی باید دقیق‌تر بیان کنید تا بشه نظر داد.
زبان اصلی‌ای که من استفاده می‌کنم C و ++C هست، ولی خوب بسته به شرایط مختلف، با زبان‌های دیگه مثل Python و PHP و Lua و ... هم کد می‌نویسم.
در زبون هایی مثل lua که خب کلا مفهوم برنامه نویسی به نظرم عوض شده! (شما بهتر میدونین باز، من فقط یک دوره ی کوتاه باهاش برنامه نوشتم که خب یکمی عجیب غریب شده و مفهوم و اون اصولی که همیشه خوندیم برای چارت برنامه نویسی تغییر کرده)
و من کلا با اینا کاری ندارم، من قصدم اینه که مثلا یه چیز جدید به gnome اضافه کنم .
فرض رو میذاریم روی اینکه gnome فارسی نداره، و من بخوام به عنوان توسعه دهنده فارسی نویس رو اضافه کنم..
هدفم اینه ، امیدوارم تونسته باشم خوب منظورم رو برسونم  :)

از بقیه ی دوستام هم ممنونم بابت جوابشون و اینکه با همشون موافقم ، c به نظر خودم هم بهتره :) (شما که استادین دیگه)
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 03 فروردین 1394، 03:01 ب‌ظ »
زبان اصلی پروژه گنوم، C و Javascript هستش.

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 03 فروردین 1394، 06:08 ب‌ظ »
مرسی nixoeen عزیز

حل شد

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
پاسخ : بالاخره جاوا یا c++؟؟؟ (حل شد)
« پاسخ #7 : 03 فروردین 1394، 07:55 ب‌ظ »
زبان اصلی پروژه گنوم، C و Javascript هستش.
البته بود!
پروزه گنوم داره تک تک ابزار هاشو با زبان vala بازنویسی میکنه
دارن مهاجرت میکنن به vala

آفلاین abdoullah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
پاسخ : بالاخره جاوا یا c++؟؟؟ (حل شد)
« پاسخ #8 : 04 فروردین 1394، 01:51 ق‌ظ »
جاوا زبان مناسبی برای نوشتن سیستم عامل از پایه نیست (البته با وجود کرنل) زبان سی و سی پلاس پلاس (بهتر) برای کارت خوبه
جاوا برای برنامه کاربری خیلی خوبه با توجه به کتابخانه هایی که داره هیچ موقعه به بن بست نمیخوری البته جا داره اینجا از پایتون هم صحبت بشه که زبان خیلی خوبیه
برای توسعه یه برنامه تو لینوکس بایدببینی اون برنامه ایی که میخوای توسعش بدی با چه زبانی نوشته شده که بتونی با اون کار کنی و توسعش بدی
زندگی کردن با لینوکس رو دوست دارم