0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
A=2*B *C+3I
B=?
B = ((A-3*I)*C.I)/2
مگه این جواب نمیده؟کد: [انتخاب]B = ((A-3*I)*C.I)/2
نقلقول از: دانیال بهزادی در 07 فروردین 1394، 04:36 بظمگه این جواب نمیده؟کد: [انتخاب]B = ((A-3*I)*C.I)/2البته C باید معکوس شود. خوب چه برنامه این کار را انجام می دهد.
نقلقول از: alend در 08 فروردین 1394، 11:19 قظنقلقول از: دانیال بهزادی در 07 فروردین 1394، 04:36 بظمگه این جواب نمیده؟کد: [انتخاب]B = ((A-3*I)*C.I)/2البته C باید معکوس شود. خوب چه برنامه این کار را انجام می دهد.همونطور که دانیال عزیز اشاره کردن، numpy که امکانات جبرخطی عالی رو در پایتون دراختیار قرار میده و حتی اگه ماتریسها غیرمربعی باشن هم میتونه وارون های چپ و راستشون رو پیدا کنه. octave هم میتونه این محاسبه رو انجام بده. منتها باید C معکوسپذیر و حتما مربعی باشه.
نقلقول از: Arcush در 08 فروردین 1394، 12:26 بظنقلقول از: alend در 08 فروردین 1394، 11:19 قظنقلقول از: دانیال بهزادی در 07 فروردین 1394، 04:36 بظمگه این جواب نمیده؟کد: [انتخاب]B = ((A-3*I)*C.I)/2البته C باید معکوس شود. خوب چه برنامه این کار را انجام می دهد.همونطور که دانیال عزیز اشاره کردن، numpy که امکانات جبرخطی عالی رو در پایتون دراختیار قرار میده و حتی اگه ماتریسها غیرمربعی باشن هم میتونه وارون های چپ و راستشون رو پیدا کنه. octave هم میتونه این محاسبه رو انجام بده. منتها باید C معکوسپذیر و حتما مربعی باشه.ممنون، من نمی خواهم، جبر ماتریس ها به صورت عددی انجام بدهم، می خواهم پارامتری باشد. (معادله را نشان دهد)
نوشتن چنین چیزی در cadabra مستلزم استفاده از تانسورها هست. البته ظاهرا قرار هست نویسنده cadabra تا چند ماه آینده بسیاری از کتابخونه های ریاضی پایتون رو بهش اضافه کنه. مثل الان که میشه در cadabra از تقریبا تمام قابلیت های maxima استفاده کرد. بهرصورت طبق برداشتی که از سوالتون داشتم، یه مثال ساده رو ضمیمه می کنم. منتها باید کتابخونه sympy رو در پایتون نصب کنید. در این مثال من از دو تابع معروف استفاده کردم و ماتریس ها برحسب دوتا متغیر دارن تغیر می کنن. اگر قرار هست از توابع تعریف شده دیگری استفاده کنید، باید اون ها رو هم از این کتابخونه import کنید.