انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اشکال در استفاده از تمام حافظه مموری{حل شد}  (دفعات بازدید: 2078 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
سلام
بنده یک فلش 7 گیگ داشتم که به دلایلی غیر قابل استفاده شده بود و برای استفاده روزانه به وسیله ویندوز اکس پی زدم FAT کردمش

سپس برای استفاده اون رو به کامپیوتر خودم متصل و ماونت کردم
با این که همون موقعی که متصلش میکنم میگه
sd0:7385 MB,1853 cyl,255 head,32 sec.....ولی موقع ماونت کردنdev/sd0e  پانصد و خرده ای مگابایت بیشتر نداره! (تو ویندوز هم همینطور)
« آخرین ویرایش: 09 فروردین 1394، 08:17 ب‌ظ توسط sun microsystems »

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
پاسخ : اشکال در استفاده از تمام حافظه مموری
« پاسخ #1 : 04 فروردین 1394، 07:56 ب‌ظ »
با توجه به غیر قابل استفاده بودن فلش مورد نظر،باید این رو در نظر داشته باشید که fat بیشتر از 4gb نمیشناسه.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #2 : 04 فروردین 1394، 08:18 ب‌ظ »
با توجه به غیر قابل استفاده بودن فلش مورد نظر،باید این رو در نظر داشته باشید که fat بیشتر از 4gb نمیشناسه.
میشه بیشتر توضیح بدین...

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
« پاسخ #3 : 04 فروردین 1394، 08:36 ب‌ظ »
فرمت fat بیشتر از  4gb رو نمیشناسه.براساس گفته دوستمون هم فلش اسیب دیده،پس احتمال داره بیشتر از پانصدو خرده ای نشناسه.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #4 : 04 فروردین 1394، 09:27 ب‌ظ »
فلشتون چیه؟
7 گیگ ندیدم(نامیزونه) معمولا 8 هست.(باینری میره جلو)
===========
سیستم فایل Fat32 مشکلی با پارتیشن بیشتر از 4 گیگ نداره ولی تک فایل بیشتر از 4 گیگ رو نمیتونه باهاش کار کنه :)

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #5 : 04 فروردین 1394، 09:36 ب‌ظ »
خوب اگه میشه gparted رو نصب کنین و از گوشه بالا سمت راست گزینه /dev/sdb رو انتخواب کنین(یا هر دیوایسی که به فلشتون اشاره میکنه )
و یه اسکرین شات بگیرینو اپلود کنین

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #6 : 04 فروردین 1394، 11:46 ب‌ظ »
فلشتون چیه؟
7 گیگ ندیدم(نامیزونه) معمولا 8 هست.(باینری میره جلو)
===========
سیستم فایل Fat32 مشکلی با پارتیشن بیشتر از 4 گیگ نداره ولی تک فایل بیشتر از 4 گیگ رو نمیتونه باهاش کار کنه :)

دقیقا درسته . سیستم فایل Fat32 فقط برای مثلا کپی‌پیست و نقل و انتقال و امثالهم ایراد میگیره . من همچین مشکلی رو فقط در زمان استفاده از دستور dd تجربه کرده بودم که میخواستم یه فلش ۱۶ رو بوتیبل کنم و چاکرا رو با اون بوت کردم که حدود ۲ گیگ رو استفاده کرد و بقیه‌اش رو کلا مخفی کرد انگار که فلش ۲ هست و با کلی دردسر تونستم دوباره فلش رو به عدد قبلی برگردونم مثلا با کلی سروکله‌زدن با نرم‌افزار Disks در اوبونتو .
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 05 فروردین 1394، 12:52 ق‌ظ »
@jack sheperd
نه , اسیب ندیده بود  :D. طی یک فرایندی ufs شده بود که من چیزی نداشتم بازش کنم ! به همین خاطر گفتم غیر قابل استفاده شده بود
@ghost shadow
اتفاقا به اسم ۸ گیگ گرفتم ولی دیدم ۷ و اندیست :D
@alireza.crs
به خاطر یک اشتباه مفتضحانه که اونم مرتبط به پارتیشن بندیه امکان هیچ حرکتی که فضا رو اشغال کنه ندارم(اصلا فلشم رو FAT کردم برای gparted ریختن )  :'(
@narayana
به طرز عجیبی فکر میکنم مشکلم همین است...
ولی بدبختانه هیچ ابزار پارتیشن بندی ندارم  :'(

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #8 : 05 فروردین 1394، 01:04 ق‌ظ »

سلامی دوباره

حجم فلشت درسته ۷وخورده‌ای که برمبنای  ۱۰۲۴ یا ۱۰۰۰ بایت عدد متفاوتی میده . من فقط با همون نرم‌افزار Disks که بطور پیش‌فرض در اوبونتو نصبه تونستم که فلش رو نجات بدم اونم چندین بار سروکله زدم وگرنه دفعات اول و دوم هی ارور میزد ولی بالاخره درست شد . تو هم با همون نرم‌افزار Disks کلنجار برو درست میشه .
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 05 فروردین 1394، 01:15 ق‌ظ »
@jack sheperd
نه , اسیب ندیده بود  :D. طی یک فرایندی ufs شده بود که من چیزی نداشتم بازش کنم ! به همین خاطر گفتم غیر قابل استفاده شده بود
@ghost shadow
@alireza.crs
به خاطر یک اشتباه مفتضحانه که اونم مرتبط به پارتیشن بندیه امکان هیچ حرکتی که فضا رو اشغال کنه ندارم(اصلا فلشم رو FAT کردم برای gparted ریختن )  :'(
@narayana
یه جورایی حجم باز کن دیگه‌ شرایط بحرانیه مثلا!یه چیزی مثل libreoffice یا هرچیزی که الان بهش احتیاج نداری پاک کن یه کاری بکن وگرنه بعید میدونم بدون gparted بتونی این شرایطو درست کنی!
بدون gparted چیز خاصی به ذهنم نمیرسه چون دقیق نمیدونم مشکل چیه
ولی احتمال میدم مشکل از partition table باشه.برای ساختن یه پارتیشن تیبل جدید اول دستور زیرو بزن
sudo fdisk /dev/sdb
به جا sdb ادرس فلشتو جایگذاری کن.بعد که عبارت Command (m for help): رو دیدی w رو بزن و خارج شو.
دقت کن که قراره همه چیز پاک شه
« آخرین ویرایش: 05 فروردین 1394، 01:17 ق‌ظ توسط alireza.crs »

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 05 فروردین 1394، 12:24 ب‌ظ »
@jack sheperd
@ghost shadow
@alireza.crs
@narayana
یه جورایی حجم باز کن دیگه‌ شرایط بحرانیه مثلا!یه چیزی مثل libreoffice یا هرچیزی که الان بهش احتیاج نداری پاک کن یه کاری بکن وگرنه بعید میدونم بدون gparted بتونی این شرایطو درست کنی!
ولی احتمال میدم مشکل از partition table باشه.برای ساختن یه پارتیشن تیبل جدید اول دستور زیرو بزن
sudo fdisk /dev/sdb
به جا sdb ادرس فلشتو جایگذاری کن.بعد که عبارت Command (m for help): رو دیدی w رو بزن و خارج شو.
کلا یک وضع عجیبیه !  سه تا پارتیشن کیلو بایتی شدن بعد 80 درصد هارد رفته تو usr !
بعدXserver هم زیربار رابط گرافیکی نمیره ! همه کارامو با خط فرمان انجام میدم (مرورگر lynx خیلی خوبه هر چند اصلا فارسی نمیاره)

کلا gparted نصب کردن خیلی تخیلیه

ببخشید اسم file system رو بزنم یا  device?
(sd0e یاsd0)

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 05 فروردین 1394، 03:30 ب‌ظ »
@jack sheperd
@ghost shadow
@alireza.crs
@narayana
sudo fdisk /dev/sdb
کلا یک وضع عجیبیه !  سه تا پارتیشن کیلو بایتی شدن بعد 80 درصد هارد رفته تو usr !
بعدXserver هم زیربار رابط گرافیکی نمیره ! همه کارامو با خط فرمان انجام میدم (مرورگر lynx خیلی خوبه هر چند اصلا فارسی نمیاره)

(sd0e یاsd0)
از لحاظ فنی هیچ کدوم!اگه فقط همون فلش به کامپیوترت متصل باشه باید بزنی sdb
باید اسم دیوایسی که به فلشت اشاره میکنه بزنی که اونم میتونی از دستور lsblk لیست دیوایس هارو پیدا کنی
دقت کن اشتباها به جای اسم دیوایس اسم پارتیشن اون دیوایسو نزنی
مثلا به جای sdb اشتباها بزنی sdb1

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #12 : 05 فروردین 1394، 08:25 ب‌ظ »
@jack sheperd
@ghost shadow
@alireza.crs
@narayana
sudo fdisk /dev/sdb

(sd0e یاsd0)
از لحاظ فنی هیچ کدوم!اگه فقط همون فلش به کامپیوترت متصل باشه باید بزنی sdb
باید اسم دیوایسی که به فلشت اشاره میکنه بزنی که اونم میتونی از دستور lsblk لیست دیوایس هارو پیدا کنی
دقت کن اشتباها به جای اسم دیوایس اسم پارتیشن اون دیوایسو نزنی
مثلا به جای sdb اشتباها بزنی sdb1

خیلی راحت اول با gparted کل پارتیشن های روی فلش رو پاک کن تا فقط یه فضا اون هم با نام unallocated باقی بمونه.
مرحله بعد از منوی device گزینه ساخت پارتیشن تیبل جدید و بعد هم فرمت به فرمت دلخواه.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 05 فروردین 1394، 09:20 ب‌ظ »
یه لحظه درست کردن فلشو بیخیال
مگه نگفتی فلشو میخوای برای نصب gparted؟
خوب از اینجا توزیعش رو(توزیعی که فقط اون روش نصبه) دانلودش کن بریز تو فلشت
http://gparted.org/download.php
دویست و خورده ای حجم داره

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 09 فروردین 1394، 08:16 ب‌ظ »
منم منظورم توزیعش بود ولی به حجمش دقت نکرده بودم !!
خیلی ممنون , حل شد...