انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دو سوال در مورد Virtualbox ( اشتراک فایل ها و اینترنت )  (دفعات بازدید: 11159 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین bahramwhh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 80
سلام دوستان
با هر زحمتی که بود لینک آخرین نسخه ی VirtualBox برای ابونتوی 9.04 رو پیدا کردم و دانلود کردم. اما حالا دو سوال برام پیش اومده که نتونستم جوابشون رو در اینترنت پیدا کنم :

الان من Kubuntu 9.04 دارم و ویندوز Vista Ultimate رو روی VirtualBox نصب کردم حالا :

1- اگر با Vista روی VirtualBox به اینترنت وصل بشم می تونم اون connection رو با میزبان ( یعنی لینوکسم ) share بکنم ؟! ( به خاطر اینکه درایور مودمم رو برای لینوکس پیدا نکردم )

2- چطوری به فایل های داخل ویندوز از طریق لینوکسم دسترسی داشته باشم ( فکر می کنم فایل ها توی پوشه ی hosts در virtualbox. ذخیره میشن ولی اونجا فقط یک فایل هست که نمی تونم کاریش بکنم ! )

اگه میشه روششون یا اینکه یه لینک یا منبعی بدید ممنون میشم
بازم ممنون

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
سلام دوستان
با هر زحمتی که بود لینک آخرین نسخه ی VirtualBox برای ابونتوی 9.04 رو پیدا کردم و دانلود کردم. اما حالا دو سوال برام پیش اومده که نتونستم جوابشون رو در اینترنت پیدا کنم :

الان من Kubuntu 9.04 دارم و ویندوز Vista Ultimate رو روی VirtualBox نصب کردم حالا :

1- اگر با Vista روی VirtualBox به اینترنت وصل بشم می تونم اون connection رو با میزبان ( یعنی لینوکسم ) share بکنم ؟! ( به خاطر اینکه درایور مودمم رو برای لینوکس پیدا نکردم )

2- چطوری به فایل های داخل ویندوز از طریق لینوکسم دسترسی داشته باشم ( فکر می کنم فایل ها توی پوشه ی hosts در virtualbox. ذخیره میشن ولی اونجا فقط یک فایل هست که نمی تونم کاریش بکنم ! )

اگه میشه روششون یا اینکه یه لینک یا منبعی بدید ممنون میشم
بازم ممنون

سلام

1 - گمان نمیکنم این کار امکان پذیر باشه چون میهمان تا لونجا که میدونم به پرتهای واقعی دسترسی ندارد

2 - فایلها یه صورت مستقیم خونده نمیشن ، باید یه فولدر را شیر کنید ، داخل سیستم میهمان فایل یا فایلهای مورد نظر رو توی اون فولدر کپی کنید تا بتونید توی میزبان اونها رو بخونید

موفق باشید

آفلاین TomCat

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
نقل‌قول

راستش منم تازه کارم. ولی اون موقع که تو ویندوز با vmware کار می کردم میتونستی interfaceت رو bridge تعریف کنی. اینجوری عملا از کارت شبکه کامپیوترت استفاده کنی. حالا نمی دونم virtualbox این قابلیت رو داره !

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
نقل‌قول

راستش منم تازه کارم. ولی اون موقع که تو ویندوز با vmware کار می کردم میتونستی interfaceت رو bridge تعریف کنی. اینجوری عملا از کارت شبکه کامپیوترت استفاده کنی. حالا نمی دونم virtualbox این قابلیت رو داره !
بله در VirtualBox هم میتونی تنظیمات کارت شبکه رو bridge یا Nat یا... قرار بدی...

در ضمن به تاریخ پست هم دقت کنید لطفا...

آفلاین tornaddo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • HP-ProBook-4530s os: ubuntu 12 & windows 7
سلام به همه
میشه در رابطه با share کردن فولدر و نمایش درایو توی ویندوز مجازی بیشتر توضیح بدین...
سیستم میزبان من پارسیکس و مجازی xp هستش.
ممنون

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
اول از منوی device میری و VBoxGuestAdditions رو نصب میکنی
بهتره از یه vpn استفاده کنی یا اگه نمیتونی بگی تا برات فایلش رو آپلود کنم چون کشور ما تحریمه و به طور مستقیم نمیتونی دانلود کنی
بعدش داخل تنظیمات vbox میری به shared folder و درایو ها رو از مسیر /media/ اضافه میکنی
مثلا من درایو other رو به shared folder اضافه میکنم و دستور زیر رو برای اضافه شدن توی run>cmd میزنم
اونوقت یه درایو با اسم G یا هرچیزی که توی دستور پایین بهش بگی توی my computer ساخته میشه
net use g: \\vboxsvr\other
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام به همه
میشه در رابطه با share کردن فولدر و نمایش درایو توی ویندوز مجازی بیشتر توضیح بدین...
سیستم میزبان من پارسیکس و مجازی xp هستش.
ممنون

سلام ایمان تقریبا شرح داد اما بهتره اینو هم ببینید :

http://wiki.ubuntu.ir/VirtualBoxOnLucidLynxHowTo?highlight=%28virtual%29#head-5141ff881a153f6e7ebc89c44f3df0f478052344

آفلاین tornaddo

• Full Member
  • *
آقا لینکی که گذاشتین هرکار کردم باز نشد.
میشه بیشتر توضیح بدین؟
divice کجا هست؟ تو virtualbox?
پیداش نکردم.
چطور باید اونی که گفتینو دانلود کنم؟
synaptic?
اگه میشه مفصلتر توضیح بدین من تازه ۱ هفتست به لینوکس مهاجرت کردم!! ;D
مرسی.

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
آقا لینکی که گذاشتین هرکار کردم باز نشد.
....
اینطوری هم باز نمیشه ؟ مجددا تست کنید :
http://wiki.ubuntu.ir/VirtualBoxOnLucidLynxHowTo

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
لینکی که حسن گذاشت شما رو میبره سر موضوع اصلی
ولی خب شما با این لینک دوستمون هم چک کن
بعضی وقتها این ویکی به خواب میره
احتمالا چند بار که تست کنی در بازه های زمانی متفاوت برات باز میشه
در مورد Devices هم بگم که وقتی سیستم رو از توی vbox ران میکنی یه پنجره باز میشه که لوگوی ویندوز میاد و کلا ویندوز توشه
اون بالای برگه سه تا گزینه هست که یکیش Devices هست گزینه آخر این منو همون VBoxGuestAdditions هست که وقتی ویندوز داخل vbox اومد بالا باید بزنی روش تا توی ویندوز نصبش کنه
بازم میگم لینکی که حسن داد خیلی کامل در مورد همه چی بحث کرده  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین tornaddo

• Full Member
  • *
سلام این لینکی که گذاشتینو دیدمو یکم گیج شدم.
چون اولا نفهمیدم کدوم قسمتو باید تو ماشین مجازی وارد کنم کدوم دستورو تو سیستم خودم.
دوم هیچ چیزی در مورد دانلود اونی که گفتین تو سربرگ device نبود. راستی حجمش چقدره؟ اندازه ۱ سی دی هستش؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: دو سوال در مورد Virtualbox ( اشتراک فایل ها و ای
« پاسخ #11 : 30 شهریور 1389، 09:03 ق‌ظ »
چون مطمئنم توی دانلودش با مشکل مواجه میشی برات آپلود کردم
حجمش نزدیک به 30 الی 40 مگابایته
فایل زیر رو که دانلود کردی
http://lb.rapidpars.com/900303/2100/1/VBoxGuestAdditions_3.2.4.iso
کپیش میکنی داخل پوشه home/USERNAME/.VirtualBox/
 USERNAMEهم برابره با  نام کاربری خودت
چون اول VIrtualBox نقطه داره این پوشه مخفیه و باید از منوی view> show hidden file فایل های مخفی رو ظاهر کنی تا بتونی فایل رو داخلش کپی کنی

همه کار هایی که بالا گفتم رو داخل لینوکس انجام میدی
بعد ویندوز مجازی رو ران که کردی و ویندوز بالا اومد از منوی Device میری و میزنی روی Install VBoxGuestAdditions بعد ویندوز داخل ماشین مجازی ازت میخواد که ریست بشه
که ریست میکنی و دستوراتی که گفتم رو برای اشتراک گذاری فایلهات میزنی

« آخرین ویرایش: 30 شهریور 1389، 09:25 ق‌ظ توسط eMan »

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
حجمش نزدیک به 4 مگابایته و زیاد نیست
فایل زیر رو که دانلود کردی
http://lb.rapidpars.com/900303/2100/1/VBoxGuestAdditions_3.2.4.iso
4mB؟؟؟؟!!!!؟؟؟!!!
این که از 30mB هم بیشتره....

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
ممنون مهدی جان بابت تذکرت
اشتباه تایپی بود  ;)

آفلاین tornaddo

• Full Member
  • *
بازم سلام
آقا یه مشکل دیگه . فایلو دانلود کردم پوشه username نبود توی همون home\.virtualbox کپی کردم بعد که رفتم device نصبش کنم این پیغامو داد:
Do you wish to register this CD image and mount it on the virtual CD/DVD drive?
mount رو زدم این پیغامو داد:
Failed to open the CD/DVD image /home/moji/.VirtualBox/VBoxGuestAdditions_3.2.6.iso.
Could not open the medium '/home/moji/.VirtualBox/VBoxGuestAdditions_3.2.6.iso'.
VD: error VERR_VD_RAW_INVALID_HEADER opening image file '/home/moji/.VirtualBox/VBoxGuestAdditions_3.2.6.iso' (VERR_VD_RAW_INVALID_HEADER).
مشکل از کجاست؟؟
مرسی