انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در زمینه ساخت نرم افزار متن باز  (دفعات بازدید: 1237 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 201
    • متن های عاشقانه وزیبا
سوال در زمینه ساخت نرم افزار متن باز
« : 10 فروردین 1394، 12:11 ب‌ظ »
سلام دوستان

ضمن تبریک مجدد سال نو به همه دوستان خوبم  , امیدوارم هر جا که هستین  خوب خوش سلامت باشید .

بنده در زمینه برنامه نویسی فعالیت میکنم و از شما دوستان خوبم سوالی رو دارم  تا بتونم از تجربه دوستان خوبم نهایت بهره رو ببرم .

میخوام از دوستانی که تجربه کار با نرم افزارهای متن باز رو دارن منو راهنمایی کنند که آیا

میشه نرم افزاری رو طراحی کرد و بعد کد اونو دراختیار عموم  قرار داد و

همچنین خود نرم افزار و کلیه خدمات اونو رو هم به  رایگان , در اختیار مشتریان قرار بدهیم با این تفاوت که

از قسمت هایی از اون درامد زایی داشته باشیم  .

مثلا گرفتن تبلیغات یا با ارائه اطلاعاتی مهم تری از مشتریان پول   بگیریم.

به نظر شما مشکلی در این زمینه وجود دارد ؟یا باید کلیه خدمات را رایگان ارائه نمود

همچنین در زمینه مجوز یا لایسنس هم اگه اطلاعی دارید ممنون میشم بهم بگید  که آیا میشه این گونه نرم افزار ها رو در کشور های دیگه هم ارائه کرد ؟ 

با تشکر از توجه شما

آفلاین hira_m2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • امروز اولین روز از بقیه عمر ماست...
پاسخ : سوال در زمینه ساخت نرم افزار متن باز
« پاسخ #1 : 10 فروردین 1394، 12:22 ب‌ظ »
قرار نیست چون برنامه آزاد یا متن باز هستش حتما رایگان هم باشه.
شما می‌تونید خود برنامه رو بفروشید یا قسمت‌هایی از اون رو پولی کنید.
یا می‌تونید از راه تنلیغات پول در بیارید. یا قسمت کمک مالی تو برنامه بزارید و یا راه‌های دیگه
اگه یه سرچی هم توی انجمن بکنید در مورد لایسنس‌ها اطلاعات لازم رو بدست می‌یارید
زندگی میکنم...
حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!
چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد
بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد،
حتی زندگی را

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
    • متن های عاشقانه وزیبا
« پاسخ #2 : 10 فروردین 1394، 01:01 ب‌ظ »
قرار نیست چون برنامه آزاد یا متن باز هستش حتما رایگان هم باشه.
شما می‌تونید خود برنامه رو بفروشید یا قسمت‌هایی از اون رو پولی کنید.
یا می‌تونید از راه تنلیغات پول در بیارید. یا قسمت کمک مالی تو برنامه بزارید و یا راه‌های دیگه
اگه یه سرچی هم توی انجمن بکنید در مورد لایسنس‌ها اطلاعات لازم رو بدست می‌یارید

بیشتر خواستم بحث و گفتگو صورت بگیره وگرنه  با سرچ مشکلی ندارم . الان برای ساخت یک برنامه متن باز  و لایسنس چه مراحلی رو باید طی کرد ؟
« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1394، 01:04 ب‌ظ توسط gholami.vahid »

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
« پاسخ #3 : 10 فروردین 1394، 02:45 ب‌ظ »
فکر میکنم بهترین حالت این باشه که ۲ نسخه از نرم افزار رو release کنین.
یکی نسخه ی کاملا رایگان +آزاد که ذکر کنین توسعه ی این نسخه به دست توسعه دهنده ها و علاقه مندان هستش.
دومی هم نسخه ی آزاد اما پولی که با پشیبانی و توسعه ی تیم شما همراه هستش. درواقع یه نسخه ی enterprise
برای هربار release کردن و آپدیت مشتریاتون میتونین پول خوبی بگیرید+ پشتیبانی که این روزا خیلی از شرکت های بازمتن مثل درهت ازش درآمد بسیار خوبی دارن
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین Thomson

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 258
« پاسخ #4 : 10 فروردین 1394، 02:54 ب‌ظ »
توسّط ناظر حذف شد
سید جان ما الان رو به توسعه ایم.. درسته توسعه توی کشورمون شاید خیلی سرعتش بالا نباشه
مخصوصا چیزی که درک مردمومن ازش این بوده که "نرم افزار یعنی = سرچ درگوگل و دانلود +path"
این رو قبول دارم. چون خودمون هم بخشی از جامعه هستیم و میدونیم چه خبره اما دلیل به نامیدی نیست.
الان قدم های بسیار خوبی داره برداشته میشه توسط دولت برای سویچ کردن ارگان ها دولتی رو لینوکس و نرم افزار های آزاد.
و این نشونه ی بسیار بسیار خوبیه. شاید هنوز راه زیادی تا همهگیر شدنش مونده باشه ولی این که بگیم توی ایران این اتفاق نمی افته و نمیشه و هزار بهونه ی دیگه برای توسعه پیدا نکردن , خیلی غیر منطقیه.
استالمن هم یک جنبش رو شکل داد , اگر ما نمیتونیم مثل مردم کشور های دیگه که رفتن به سمتش و درک کردن که چه فوایدی داره دیگه مشکل ماست و درک پایینمون.
« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1394، 07:34 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
همواره تشکر میکنم از بهترین دوستانم، در انجمن اوبونتو فارسی که استادانه بنده علم آموختند.

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
    • متن های عاشقانه وزیبا
« پاسخ #5 : 10 فروردین 1394، 04:17 ب‌ظ »
توسّط ماظر حذف شد

خوب مشتی اگه کسی بخواد  ی برنامه بنویسه که تو چند تا کشور دیگه هم بشه ازش استفاده کرد  چی ؟ اونوقت هم این حرفو میزنی

خودم میدونم که  تو ایران  نمیشه استفاده کرد و اهمیتی نداره واسه همین تاپیک زدم ببینم از بچه ها کسی هست که نرم افزاری داشته باشه که اپن سورس باشه و ازش درامد داشته باشه . میخواستم مشکلاتشو ببینم چیا هست . اصلا کار منطقی هست یا نه

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
« پاسخ #6 : 10 فروردین 1394، 04:29 ب‌ظ »
توسّط ناظر حذف شد

خوب مشتی اگه کسی بخواد  ی برنامه بنویسه که تو چند تا کشور دیگه هم بشه ازش استفاده کرد  چی ؟ اونوقت هم این حرفو میزنی

خودم میدونم که  تو ایران  نمیشه استفاده کرد و اهمیتی نداره واسه همین تاپیک زدم ببینم از بچه ها کسی هست که نرم افزاری داشته باشه که اپن سورس باشه و ازش درامد داشته باشه . میخواستم مشکلاتشو ببینم چیا هست . اصلا کار منطقی هست یا نه
ببین مگر اینکه برنامت قرار باشه کار خیلی خیلی خاصی انجام بده.
در مورد کشور های دیگه اگه قرار باشه تو ایران کد بزنی هزینه هات خیلی میره بالا (اینو هم فراموش نکن که برنامه نویسی یه کار گروهیه و یه جورایی دوره خلاقیت فردی به این معنی که یه نفر یه نرم افزار خیلی کوچیک بنویسه و دنیا رو تکن بده توش به سر اومده)
خیلی از توسعه دهندگان نرم افزار فقط واسه اینکه رزومه کاریشونو قویتر کنن میان و توی پروژه های متن باز شرکت میکنن .

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
    • متن های عاشقانه وزیبا
« پاسخ #7 : 10 فروردین 1394، 04:33 ب‌ظ »
فکر میکنم بهترین حالت این باشه که ۲ نسخه از نرم افزار رو release کنین.
یکی نسخه ی کاملا رایگان +آزاد که ذکر کنین توسعه ی این نسخه به دست توسعه دهنده ها و علاقه مندان هستش.
دومی هم نسخه ی آزاد اما پولی که با پشیبانی و توسعه ی تیم شما همراه هستش. درواقع یه نسخه ی enterprise
برای هربار release کردن و آپدیت مشتریاتون میتونین پول خوبی بگیرید+ پشتیبانی که این روزا خیلی از شرکت های بازمتن مثل درهت ازش درآمد بسیار خوبی دارن
ممنون از پاسخ خوب شما دوست عزیز

ببینید ما یه بانک اطلاعاتی داریم که مشتریانمون  میتونن از سیستم یا گوشی با نرم افزار های که ما براشون مینویسیم وصل بشن و یک  سری خدمات رو که داده کاوی هست رو براشون انجام بدیم . نرم افزار ها چون به صورت رایگان دراختیار مشتری قرار میگیره ما گفتیم که این رو  اپن سورسش کنیم تا برو بچه هایی که علاقمند هستن  رو اون کار کنن و  گسترش بدن  .

نکته مهم اینکه چون تو بازار های مالی قراره استفاده بشه این کار اپن سورس میتونه باعث اعتماد بیشتر به نرم افزار بشه و همچنین  این نرم افزار قابلیت این رو داره که داده های هر کشوری رو بگیره و واسه مشتریان اون کشور  همین خدمات رو ارائه بده و چون تو بعضی از اون جاها بحث اپن سورس و لایسنس مطرح هست  خواستم ببینم مزیتی داره این کار  یا نه .

اما این موضوع که گفتید   خیلی میتونه مفید باشه اما بحث دونسخه release و enterprise رو باید بشینیم در بیاریم که میشه اینطوری نوشت یا نه .

چون هدف بیشتر تبلیغات و فروش یک سری داده خاص است و عملا فرقی نمیکنه به اینکه از یک نسخه استفاده کنیم یا نه
« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1394، 04:36 ب‌ظ توسط gholami.vahid »