0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلان به همه من مشکل جدی با ON SCREEN KEYBOARD اوبونتو دارم هر کیبوردی رو گرفتم یا کار نداد یا حروف فارسی رو نشون نداد خواهشن کمکم کنید اخه من لبتاب دارم حروف فارسی روش نیس کمممممممککککککک
نقلقول از: malasfore در 02 آبان 1388، 01:32 قظسلان به همه من مشکل جدی با ON SCREEN KEYBOARD اوبونتو دارم هر کیبوردی رو گرفتم یا کار نداد یا حروف فارسی رو نشون نداد خواهشن کمکم کنید اخه من لبتاب دارم حروف فارسی روش نیس کمممممممککککککک سلاممنم دنبال یه همچین برنامهای میگشتم. تا حالا هیچ برنامهٔ کیبورد مجازی ندیدم که از فارسی پشتیبانی کنه. فقط اون قدیما یه برنامهای توی سوزه دیده بودم به اسم viki (که با qt3 نوشته شده بود) که خیلی جالب بود. چند وقت پیش گشتم و گشتم و هر جوری شده پکیج rpm ش رو پیدا کردم(خیلی نایاب بود، به زور پیدا کردم) بعد به deb تبدیل کردم و با اوبونتو هماهنگش کردم. فعلاً یه جای موقتی آپلود کردم...viki_0.0-154-3ubuntu_i386.deb
سلام اقا بی نهایت ممنون انشالا جبران کنمتنها دلیلم برای اینکه پنجره رو نگه دارم از بین بردی چون واقعابا فارسی مشکل داشتم
نقلقول از: malasfore در 02 آبان 1388، 11:31 قظسلام اقا بی نهایت ممنون انشالا جبران کنمتنها دلیلم برای اینکه پنجره رو نگه دارم از بین بردی چون واقعابا فارسی مشکل داشتمخواهش میکنمولی کدوم پنجره رو میگید؟!راستی این رو هم ببینید، چیز جالبیه.http://www.google.com/transliterate/persian