انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه نویسی یک نرم افزار اوبونتو برای ارتباط با سریال.  (دفعات بازدید: 2018 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین M.H.Askari

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
دوستان سلام   
ببخشید اگه سوالم شاید نامفهوم باشه

اما من میخوام ی برنامه بنویسم یعنی یک نرم افزار برای لینوکس که محیط گرافیکی داشته باشه و

بتونه با پورت سریال با دنیای اطرافش ارتباط برقرار کنه و چند دستگاه رو مانیتور کنه

مشکل من سر ساختن خود نرم افزار و برنامه نویسیش هست اگه میشه لطفا راهنمایی بفرمایید. :)

از وقتی وارد لینوکس شدم  جز چند خط کد که توی ترمینال (از توی اینترنت) پیست کردم چیز دیگه ای یاد نگرفتم. 8)

آیا ب زبان جاوا باید برنامه نوشت اگه نه ب چ زبانی باید برنامه نویسی کرد؟ ::)

و اینکه برای محیط گرافیکی چ باید کرد؟ :o

و در مورد سریال ی توضیح کوچیک بدم که مثلا وقتی شما با بلوتوث وصل میشید و فایلی انتقال میدید این وسط ی پورت سریال ایجاد میشه که میشه از توی اون با دستگاه ها و وسایل ارتباط برقرار کرد.

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
معمولا برای اولین تجربه python پیشنهاد میشه , چون با اینکه تقریبا از visual basic 6 آسون تره  , منابع قابل توجهی داره و برای هر منظوری  میتونید با یک سرچ یک lib پیدا کنید

برای محیط گرافیکی هم میتونید  از lib هایی که gtk , Qt ,efl و ... رو  میارند تو محیط پایتون  استفاده کنید.
مثلا سرچ کنید use gtk in python

برای بلوتوث هم همینطور . و برای یادگیری یک کتاب pdf بود “از این پس پایتون “ که خیلی خوب یاد میداد

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
-- ویرایش توسط ناظر --

ان کاری که شما فرمودید ببین دوست من فکر کنم شما سوالی را پرسیدی که من اولین بار ده سال پیش وقتی پاسکال می خواندم پرسیدم پس احتمال قوی تازه واردی البته همه ما تازه واردیم در این نوع از برنامه نویسی شما اول باید (فرقی نمی کنه با کدام زبان ) برنامه نویسی مقدماتی بلد باشی ساختمان داده بلد باشی مرحله بعدی بتونی برنامه نویسی فرم انجام بدهی حالا دو راه پیش رو داری عین گفته شما ابتدا باید برنامه نویسی سیستمی بلد باشی تا اینجای کارت با سی پلاس راه می افته اما راه های ساده تر است بعد بروی سراغ برنامه نویسی پورت و سریال بعد شبکه و پروتکل نویسی اما این نوع برنامه نویسی در خوش بینانه ترین حالت شما یک سال باید وقت تلف کنی اما برنامه نویسی شاخه های هیجان انگیز تری هم داره به شما توصیه می کنم اگر می خواهید شروع کنید ابندا کتاب برنامه نویسی c جعفرنژاد قمی را دانلود و استفاده کنید که به ناچار باید از xp استفاده کنید این برای شروع کار ولی ولی اگر بگردید در اینترنت حتما یاد می گیرید مثال های خوب انرا در لینوکس هم اجرا کنید بعد که خبره شدید بروید سراغ سی پلاس تا مباحث شی گرایی را یاد بگیرید توصیه اکید می کنم به جای جاوا بروید در مرحله بعد دنبال QT این بهترین توصیه من به شماست در کنار QT بروید دنبال PHP و خوب که PHP را یاد گرفتید مستقیما زوم کنید روی مبحث وب سرویس ها این مبحث انقدر جالب و مدرن است که دیگر بازی با سیم و کابل یادتان می رود این راه اصولی بود برای ان چیزی که درون شما می طلبد کسی که این سوال را می پرسد یک هکر در درونش در حال شکل گیری است و پیشنهاد های من می تواند راه درستی روبروی شما باشد
« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1394، 04:32 ب‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین علی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
سلام .
خوبی آقا ؟
برنامه نویسی ++C بلدی شما؟
اگر بلد باشید اصول کار رو، خیلی زود کارتون پیش میره . من توصیه میکنم از کیوت استفاده کنید ، آخرین ورژنش رو از سایتش دانلود کنید فکر کنم ۵.۳ باشه . میتونید اونجا یک محیط گرافیکی بسازید . برای ارتباط سریال هم بعد از کیوت ورژن ۵.۱ یک کلاس جدید به اسم  QSerialPort اضافه شده که با هدری به همین نام به فایل شما اضافه میشه .
اگر برنامه نویسی ++C رو بلد باشید با خوندن Help کیوت از سایتش میتونید خیلی سریع به خواسته مطلوبتون برسید .

با جاوا هم میتونید به مقصودتون برسید اما من جاوا کار نیستم و بلد نیستم .
برای برنامه نویسی هم چون همه کدهای C استاندارد هستند فرقی نمیکنه شما توی ویندوز باشید یا لینوکس ، کدتون رو بنویسید و با دستور
g++ -o execute_file_name source_file_name.cppدر محل قرار گیری سورستون  برنامه رو کامپایل کنید و خروجیشو بصورت اجرایی ببینید .

آفلاین M.H.Askari

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
باتشکر فراوان از همه ی دوستان عزیز که منو راهنمایی کردند :) و دوست عزیزم علی آقا ی گل :)

والا هنوز منتظرم این سایته http://qtips.ir/ بیاد بالا اما هنوز متاسفانه shut DOWN هستش.