انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب کوبونتو در کنار اوبونتو (حل شد)  (دفعات بازدید: 2492 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 422
نصب کوبونتو در کنار اوبونتو (حل شد)
« : 04 آبان 1388، 05:56 ب‌ظ »
سلام
در حال حاضر من روی سیستمم اوبونتو 9.04 رو نصب دارم
پارتیشن ها : swap 5G  - /  6G - /Boot 1G - /Home 10G
حالا میخوام کوبونتو رو روی یه درایو دیگه نصب کنم (چون اساتید میگن روی دو تا درایو جدا باشه بهتره).

1- آیا فقط باید یه درایو برای / درست کنم یا Boot/ و Home/ هم باید بسازم؟
2- آیا باید یه swap دیگه درست کنم یا همون یکی کافیه؟
« آخرین ویرایش: 06 آبان 1388، 01:00 ق‌ظ توسط nima333 »

آفلاین milad-hero

• Full Member
  • *
  • ارسال: 128
  • There are solutions: Even to the hardest problems
برای نصب جدای اوبونتو و کوبونتو به home/ و boot/ جدا هم نیاز داری.
البته من محیط گرافیکی KDE رو از طریق synaptic و در اوبونتو نصب کردم و دیگه نیازی به دو پارتیشن جدا هم ندارم.
تا به حال هم به مشکلی هم برنخوردم و هر دو خوب اجرا میشن.

اگه میخوای کوبونتو هم نصب کنی پیشنهاد میکنم ۳ روز دیگه منتظر بمونی و نسخه ۹.۱۰ اون رو نصب کنی.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
نیازی به جداکردن پارتیشن boot/ نیست ! به نظرم یک پارتیشن / و Home/ جدا برای کوبونتو کافی هست. در ضمن میتونی از پارتیشن swap اوبونتو استفاده کنی و نیازی به ساختن پارتیشن جدا نیست ...

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
احتیاجی به جدا کردن home/ هم نیست . فقط کافیه نام کاربری که می‌سازی رو تغییر بدی
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
برای نصب کافیه روی هاردتون ۱ پارتیشن Swap داشته باشید که در موقع بوت هر کدوم از سیستم عامل ها ازش استفاده می کنن و لزومی نداره که به تعداد سیستم عامل ها Swap داشته باشید .
همچنین برای پارتیشن /home هم کافیه از یه پارتیشن استفاده کنید ! با این تفاوت که نام کاربری ها با هم فرق داشته باشه و همچنین موقع نصب اون پارتیشن رو فرمت نکنید
تنها چیزی که باید از هم جدا باشه همون پارتیشن / باید باشه...

این حالت قبلا من تست کردم و جواب داده !

پی نوشت : توی این چند سال تجربه من ثابت شده که نصب ۲ میزکار Gnome و KDE به مرور زمان باعث بروز مشکلات عدیده می شه ! عاقلانه ترین کار همینه که ۲ سیستم رو جدا از هم نصب کنید...
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین جادی

• *
  • ارسال: 1608
    • در دفاع از آزادی بیان
حالا که همه نظر می دن من هم بدم (: به نظر من نصب میزکارها در کنار هم به هیچ وجه مشکلی درست نمی کنه. لینوکس کتابخونه‌هاش رو فقط در صورت نیاز لود می کنه و در نتیجه اگر شما هم مثل من بیشتر از ۵ تا میزکار رو استفاده کنین و هر چند وقت یکبار تو یکیشون باشین، مشکلی نخواهید داشت (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
حالا که همه نظر می دن من هم بدم (: به نظر من نصب میزکارها در کنار هم به هیچ وجه مشکلی درست نمی کنه. لینوکس کتابخونه‌هاش رو فقط در صورت نیاز لود می کنه و در نتیجه اگر شما هم مثل من بیشتر از ۵ تا میزکار رو استفاده کنین و هر چند وقت یکبار تو یکیشون باشین، مشکلی نخواهید داشت (:

کمی شلوغ و بی نظم میشه  :) گرچه ابزارهایی برای ساماندهی موجوده ولی نصب مستقل به همین شکل که در بالا گفتن زیباتره و با عملکرد سریعتر و پایدارتر  ;)

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
ممنون از راهنمایی همه دوستانحالا اگه برگردیم عقب یه سوال اساسی تر رو باید بپرسم
اصلا تا چه حد نیاز هست که با میزکارهای مختلف و بویژه KDE و GNOME به صورت موازی با هم آشنا شد؟
من روی سیستمم اوبونتو دارم اما بارها و بارها از قدرت محیط KDE شنیدم به همین دلیل این سوال رو مطرح کردم تا بتونم هر دو محیط رو در کنار هم تجربه کنم.

آفلاین جادی

• *
  • ارسال: 1608
    • در دفاع از آزادی بیان
به دو دلیل:

۱- بعضی برنامه‌ها خوبشون فقط توی یک میز کار هست. مثلا بیلبو که بهترین برنامه نوشتن وبلاگ است، فقط توی کی دی ای کار می کنه و در نتیجه من حتی وقتی توی گنوم هستم هم دائما برنامه‌های کی دی ای (مثلا کانتکت، بیلبو، چغوک، ...) اجرا می کنم یا وقتی توی کی دی ای هستم، آهنگ‌هام رو با mplayer پخش می‌کنم.

۲- تنوع. زیبایی لینوکس به تنوع و حق انتخاب است. من دوست دارم یکی دو هفته یک صفحه در حد پنل کنترل سفینه جلوم باشه و بعد برای یکی دو هفته می رم سراغ اوپن باکس که مطلقا هیچ چیز روی صفحه اش نیست. تنوع باعث پیشرفت لینوکسه و خیلی خوبه که همه اینها همزمان توسعه پیدا کنن. حتی چیزهایی مثل رت پویزن هم می تونن یکی دو روز شما رو تو خودشون نگه دارن (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: نصب کوبونتو در کنار اوبونتو (حل شد)
« پاسخ #9 : 06 آبان 1388، 01:04 ق‌ظ »
مثل همیشه ممنون از لطف دوستان