خب بنده اول فایل asound.conf رو در پوشه etc با ترمینال و بوسیله nano ساختم . مقادیر زیر رو داخلش قرار دادم و save کردم .
::::::::::::::
/etc/asound.conf
::::::::::::::
pcm.!default {
type hw
card 0
device 3
}
ctl.!default {
type hw
card 0
device 3
}
بعد ی reboot کردم اما صدا نیومد . پس امدم و به همون روش بالا
.asoundrc
رو در home ساختم و مقادیر زیر رو هم داخل اون قرار دادم :
pcm.!default {
type hw
card 0
device 0
}
ctl.!default {
type hw
card 0
device 0
}
و دوباره ی reboot کردم و در vlc ی mp4 رو باز کردم (نرفتم رو نت و مثلا با سایتی مثل آپارات تست کنم صدا رو اول هرچند قبل از این که هر کدوم از مراحل asound.conf و asoundrc برم و بعد reboot باز هم رو نت تست نکردم صدا رو !!) اما خب بازم بعد از ان دو مرحله صدا نداشتم . vlc رو باز کردم و به audio و به زیر منو audio devide رفتم که یک لیست برام از انواع device ها رو باز کرد و بطور پیش فرض اولی که discard all sample .... بود رو انتخاب کرده بود و من HDA intel PCH , CX 20757 analog default audio device بود رو انتخاب کردم و بعد از یک باز باز و بسته کردن vlc صدا وصل شد و بعد به سایت آپارات رفتم و اونجا هم صدا وصل شده بود . بعدش که دقیق متوجه نشده بودم ایراد از کجاس فایل asound.conf رو پاک کردم و reboot کردم باز صدا وصل بود , در مرحله بعد asoundrc رو هم حذفش کردم و باز reboot کردم و دوباره تست کردم دیدم صدا وصله . برگشتم تو vlc و دوباره audio device رو روی discard قرار دادم و برگشتم تا روی وب تست کنم که نتیجه این شد که صدای vlc قطع شد اما تو سایت آپارات صدا داشتم !!! الان من متوجه نشدم باز ایراد از کجا بود ؟!
بعنی همون دفعه اول که با vlc کارت صدا رو عوض کردم و صدا امد به سیستم اون کارت صدا معرفی شد ؟! یعنی فایل هایی که حذف کردم یه کپی خود سیستم جای دیگه ازشون داره الان ؟!
ببخشید ! می دونم خیلی طولانی شد . (بیشتر شبیه به یه قصه شده !!!
) اما خب من الان چند وقته دارم روی این موضوع کار می کنم و برام مهمه که بدونم چرا و چطور صدای سیستم وصل شد !!!
پیشاپیش از کمکتون ممنونم