انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مایکروسافت در حال ساخت یک توزیع لینوکس به نام Miux  (دفعات بازدید: 4520 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
سلام
اونطوری که من از لینک زیر متوجه شدم انگار مایکروسافت توزیع لینوکسی به نام Miux داره میسازه که این توزیع دارای میزکاری تازه و همینطور مرورگری جدید به نام Asterix خواهد بود.
لینک خبر:
http://itsfoss.com/microsoft-announces-linux-os/

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
دروغ اول آپریل :D ;D
رسم خیلی عجیبیه :)
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
دروغ اول آپریل :D ;D
رسم خیلی عجیبیه :)

عجیب عاشقشم خیلی باحاله.
اقا علی شما هم هرچی خوندی باور نکن.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
این همان چیزی است که من دارم هشدار می دهم اینکه برا شرکت هایی مثل میکی ماوس بزمین زدن خرید و نابودی یک سیستم عامل متن باز کاری ندارد ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) نمونه اش Pena Pear Ymlf که همگی از سر نداری یا کار را رها کردند یا توسط سایرین خریده شدند همین توزیع فوق العاده Pear که عروس سیستم عامل های متن باز بود را یک شبه اپل خرید رفت پی کارش توزیعی که مسلما در اینده می توانست محبوب ترین سیستم عامل بشود همین خطر در کمین اوبونتو است گو اینکه می بینیم چطور مخازن فدورا درب داغون هست و برروی ایران خدمات نمی دهد تهدید بزرگتر ویندوز 10 رایگان هست که حتی نادلا اعلام کرده ویندوز های غیر قانونی هم می توانند از طریق اینترنت اپدیت بشوند جریان بدتر رویکرد اپن سورسی های خارج از ایران برای همکاری با میکی ماوس برای تولید framework متن باز است که در حقیقت یک دام برای دلسرد کردن و جذب نخبه های متن باز است در پشت تمام این تصمیمات جریاناتی را اضافه کنید که مستقیما می خواهند صنعت انفورماتیک ایران را به زمین بکوبند

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
این همان چیزی است که من دارم هشدار می دهم اینکه برا شرکت هایی مثل میکی ماوس بزمین زدن خرید و نابودی یک سیستم عامل متن باز کاری ندارد ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) نمونه اش Pena Pear Ymlf که همگی از سر نداری یا کار را رها کردند یا توسط سایرین خریده شدند همین توزیع فوق العاده Pear که عروس سیستم عامل های متن باز بود را یک شبه اپل خرید رفت پی کارش توزیعی که مسلما در اینده می توانست محبوب ترین سیستم عامل بشود همین خطر در کمین اوبونتو است گو اینکه می بینیم چطور مخازن فدورا درب داغون هست و برروی ایران خدمات نمی دهد تهدید بزرگتر ویندوز 10 رایگان هست که حتی نادلا اعلام کرده ویندوز های غیر قانونی هم می توانند از طریق اینترنت اپدیت بشوند جریان بدتر رویکرد اپن سورسی های خارج از ایران برای همکاری با میکی ماوس برای تولید framework متن باز است که در حقیقت یک دام برای دلسرد کردن و جذب نخبه های متن باز است در پشت تمام این تصمیمات جریاناتی را اضافه کنید که مستقیما می خواهند صنعت انفورماتیک ایران را به زمین بکوبند

دوست عزیز شما چند جا میخواهید یه حرف رو بزنید؟(این حرکت شما مخالف قوانین انجمن هستش.)
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,114062.msg924162.html#msg924162
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
تا در یک جایی جواب قانع کننده ای بگیرم

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
نقل‌قول
۹. شما توافق می‌کنید که از ارسال یک پرسش مشابه در چندین انجمن پرهیز نموده و تا زمان دریافت پاسخ از سوی سایر کاربران صبور باشید.

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,242.0.html
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
چیکار کنم حالا هی تکرار می می کنید جواب دارید در خدمتم بشنوم شما فعلا برو یک دور هم قوانین لاست را مرور بکن الان تو جزیره  گم می شی باید بفرستیم دنبال جان لاک پیدات کنه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
تا در یک جایی جواب قانع کننده ای بگیرم
پرسشی که کردی همون‌طوری که در اون‌جا هم نوشتم خودش اشتباهه. پرسش اشتباه، جواب قانع‌کننده نمی‌گیره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • aliila
@ ا م
لطفا یه کمی از علایم نگارشی استفاده کنید
خوندن متن هاتون واقعا سخته :)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
نقل‌قول
مایکروسافت در حال ساخت یک توزیع لینوکس به نام Miux

عرضه شو نداره  ;D
این مطلب رو اول آوریل خوندم و از اونجایی که تگش Fun بود همون موقع متوجه شدم که مسخره بازیه.
ولی نادلا داره یه کارایی می کنه. داره آسمون و زمین رو بهم می دوزه که همه ی مردم دنیا از ویندوزاستفاده کنن. و بعد.... محاسبات خیانت کارانه اجرایی میشه و فکر کنم اون روز، روز قیامت مایکروسافتیا باشه.  ;D
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1394، 07:13 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
خداییش مشتری مداری و ابتکار ویندوز می ارزه به هزار تا از این ناظرین و فول ممبر و مدیران فروم دانیل که فقط کلید کرده غلطه غلطه شما هم از دم متعصب به لینوکس جای غم انگیز هم اینجاست نه حال ابتکار دارید نه گوش شنوا نه اصلا کاری برای لینوکس می کنید یک جایی هم کم میاورید می رید پیش مامانتون گزارش می دهید جک و گلتونم این nixoon است ادم یاد امپول می افته به یک چیز هایی گیر میده اخیرا هم شوخ طبع شده می گه هر جا تو لینوکس گیر کردی برو با پایتون حل کنم

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • aliila

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
خداییش مشتری مداری و ابتکار ویندوز می ارزه به هزار تا از این ناظرین و فول ممبر و مدیران فروم دانیل که فقط کلید کرده غلطه غلطه شما هم از دم متعصب به لینوکس جای غم انگیز هم اینجاست نه حال ابتکار دارید نه گوش شنوا نه اصلا کاری برای لینوکس می کنید یک جایی هم کم میاورید می رید پیش مامانتون گزارش می دهید جک و گلتونم این nixoon است ادم یاد امپول می افته به یک چیز هایی گیر میده اخیرا هم شوخ طبع شده می گه هر جا تو لینوکس گیر کردی برو با پایتون حل کنم

ام عصبانی میشود ٫ به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم :))
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان

ام عصبانی میشود ٫ به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم :) )
بابا بس کنین دیگه...