رسول جان من که عضو زومیت نیستم
شما که عضوی برو به اینا بگو که این خبر دروغ اول آپریله ، دارن خودشون رو پرپر میکنند
سلام.
من یک ماهه که دیگه اونجا لاگین نمی کنم. والا ارزشش رو ندارن که من بخوام انگشتای عزیزم رو روی کیبورد به خاطر اون کاربرای .... فشار بدم و خسته کنم
اینکه این خبر دروغ آوریل باشه یا نباشه رو من خبر ندارم. اگه لینکی چیزی دیدین، به ما هم بگین.
ولی حتی اگه درست باشه:
اولا با متن باز شدنش، مایکروسافت کلی رسوایی به بار میاره. چون دلیل این همه ویروس گرفتنش (حتی وقتی آپدیتش هم می کنی) مشخص میشه
ولی خب بعدش همون طور که دانیال جان گفت، امنیت جهانی بیشتر میشه. البته اینکه یه سیستم عامل فقط سورسش باز باشه تا اینکه آزاد باشه زمین تا آسمون فرق داره. فرضا ویندوز اپن سورس بشه. یعنی سورسش باز بشه و بقیه بتونن ببینن. ولی دلیل نمیشه که بتونن تغییر توش بدن و مطمئنا یه پتنت ها و کپی رایتی براش میذاره که هرکسی نتونه برای خودش فورکش کنه.
دوما قدرت نرم افزاریش از گنو/لینوکس کمتره (مگه اینکه کلا بکوبن از اول بیارنش بالا اونم با الهام از لینوکس و گنو)
سوما همه پی می برن که اپن سورس قدرتش رو ثابت کرده که حتی مایکروسافتی که میگفت لینوکس سرطانه، الان داره میاد سمتش. (و البته نشون میده که من هرچی توی این دو سال توی زومیت میگفتم، راست بود و فقط فحش و توهین نصیبم شد و حالا دیگه کل کاربرای زومیت حساب کار دستشون میاد که فکر نکنن اونی که داره خلاف اونا حرکت می کنه، پس مشکل داره)