انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا ویندوز متن باز خواهد شد؟  (دفعات بازدید: 4966 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
آیا ویندوز متن باز خواهد شد؟
« : 15 فروردین 1394، 02:27 ب‌ظ »
سلام
این خبر به نظرم جالب آمد.
لینک خبر:
http://www.zoomit.ir/it-news/os/19244-could-windows-go-open-source
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1394، 02:29 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
پاسخ : آیا ویندوز متن باز خواهد شد؟
« پاسخ #1 : 15 فروردین 1394، 04:11 ب‌ظ »
به نظر من حتی اگر هم ماکروسافت به طور کامل همه محصولات خودش رو متن باز و رایگان کنه باز هم نمیتونه جای گنو/لینوکس رو بگیره.دلیل من:قدرت ترمینال،سطح دسترسی کاربرها و یا امکانات لینوکس و ... همه اینها باعث میشه تا توزیعهای گنو/لینوکس از ویندوزهای 10 گانه ماکروسافت یک سرو گردن بالاتر باشند.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
« پاسخ #2 : 15 فروردین 1394، 04:23 ب‌ظ »
این همان چیزی است که من دارم هشدار می دهم اینکه برا شرکت هایی مثل میکی ماوس بزمین زدن خرید و نابودی یک سیستم عامل متن باز کاری ندارد ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) نمونه اش Pena Pear Ymlf که همگی از سر نداری یا کار را رها کردند یا توسط سایرین خریده شدند همین توزیع فوق العاده Pear که عروس سیستم عامل های متن باز بود را یک شبه اپل خرید رفت پی کارش توزیعی که مسلما در اینده می توانست محبوب ترین سیستم عامل بشود همین خطر در کمین اوبونتو است گو اینکه می بینیم چطور مخازن فدورا درب داغون هست و برروی ایران خدمات نمی دهد تهدید بزرگتر ویندوز 10 رایگان هست که حتی نادلا اعلام کرده ویندوز های غیر قانونی هم می توانند از طریق اینترنت اپدیت بشوند جریان بدتر رویکرد اپن سورسی های خارج از ایران برای همکاری با میکی ماوس برای تولید framework متن باز است که در حقیقت یک دام برای دلسرد کردن و جذب نخبه های متن باز است در پشت تمام این تصمیمات جریاناتی را اضافه کنید که مستقیما می خواهند صنعت انفورماتیک ایران را به زمین بکوبند

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 15 فروردین 1394، 04:31 ب‌ظ »
خیلی هم خوبه اگه متن‌باز بشه. تحوّلی در امنیت کاربران جهان به وجود می‌آد.

این همان چیزی است که من دارم هشدار می دهم اینکه برا شرکت هایی مثل میکی ماوس بزمین زدن خرید و نابودی یک سیستم عامل متن باز کاری
الآن کجای این بد بود؟

همین توزیع فوق العاده Pear که عروس سیستم عامل های متن باز بود را یک شبه اپل خرید رفت پی کارش
منبع لطفاً

توزیعی که مسلما در اینده می توانست محبوب ترین سیستم عامل بشود
:o

همین خطر در کمین اوبونتو است گو اینکه می بینیم چطور مخازن فدورا درب داغون هست و برروی ایران خدمات نمی دهد
از کجا در می‌اری این‌ها رو؟ کی فدورا به ایران خدمات نداده؟

تهدید بزرگتر ویندوز 10 رایگان هست که حتی نادلا اعلام کرده ویندوز های غیر قانونی هم می توانند از طریق اینترنت اپدیت بشوند جریان بدتر رویکرد اپن سورسی های خارج از ایران برای همکاری با میکی ماوس برای تولید framework متن باز است که در حقیقت یک دام برای دلسرد کردن و جذب نخبه های متن باز است در پشت تمام این تصمیمات جریاناتی را اضافه کنید که مستقیما می خواهند صنعت انفورماتیک ایران را به زمین بکوبند
توهّم توطئه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 15 فروردین 1394، 04:31 ب‌ظ »
نکنه دروغ اول اوریله.؟

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
« پاسخ #5 : 15 فروردین 1394، 04:37 ب‌ظ »
این همان چیزی است که من دارم هشدار می دهم اینکه برا شرکت هایی مثل میکی ماوس بزمین زدن خرید و نابودی یک سیستم عامل متن باز کاری ندارد ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) نمونه اش Pena Pear Ymlf که همگی از سر نداری یا کار را رها کردند یا توسط سایرین خریده شدند همین توزیع فوق العاده Pear که عروس سیستم عامل های متن باز بود را یک شبه اپل خرید رفت پی کارش توزیعی که مسلما در اینده می توانست محبوب ترین سیستم عامل بشود همین خطر در کمین اوبونتو است گو اینکه می بینیم چطور مخازن فدورا درب داغون هست و برروی ایران خدمات نمی دهد تهدید بزرگتر ویندوز 10 رایگان هست که حتی نادلا اعلام کرده ویندوز های غیر قانونی هم می توانند از طریق اینترنت اپدیت بشوند جریان بدتر رویکرد اپن سورسی های خارج از ایران برای همکاری با میکی ماوس برای تولید framework متن باز است که در حقیقت یک دام برای دلسرد کردن و جذب نخبه های متن باز است در پشت تمام این تصمیمات جریاناتی را اضافه کنید که مستقیما می خواهند صنعت انفورماتیک ایران را به زمین بکوبند

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 15 فروردین 1394، 04:42 ب‌ظ »
اصلا اوبونتو عالیه  \\:D/

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 15 فروردین 1394، 04:48 ب‌ظ »
اونجا گفتی دیگه گلم الان جان لاک میاد نگران نباش

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 15 فروردین 1394، 05:06 ب‌ظ »
آقا خبر رو ول کن. نظرهای زیرش رو بخون و هفته‌ای شاد رو در پیش رو داشته باش ((:
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #10 : 15 فروردین 1394، 06:12 ب‌ظ »
رسول جان من که عضو زومیت نیستم
شما که عضوی برو به اینا بگو که این خبر دروغ اول آپریله ، دارن خودشون رو پرپر میکنند
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #11 : 15 فروردین 1394، 07:03 ب‌ظ »
رسول جان من که عضو زومیت نیستم
شما که عضوی برو به اینا بگو که این خبر دروغ اول آپریله ، دارن خودشون رو پرپر میکنند
;D
سلام.
من یک ماهه که دیگه اونجا لاگین نمی کنم. والا ارزشش رو ندارن که من بخوام انگشتای عزیزم رو روی کیبورد به خاطر اون کاربرای .... فشار بدم و خسته کنم  ;D
اینکه این خبر دروغ آوریل باشه یا نباشه رو من خبر ندارم. اگه لینکی چیزی دیدین، به ما هم بگین.
ولی حتی اگه درست باشه:
اولا با متن باز شدنش، مایکروسافت کلی رسوایی به بار میاره. چون دلیل این همه ویروس گرفتنش (حتی وقتی آپدیتش هم می کنی) مشخص میشه  ;D ولی خب بعدش همون طور که دانیال جان گفت، امنیت جهانی بیشتر میشه. البته اینکه یه سیستم عامل فقط سورسش باز باشه تا اینکه آزاد باشه زمین تا آسمون فرق داره. فرضا ویندوز اپن سورس بشه. یعنی سورسش باز بشه و بقیه بتونن ببینن. ولی دلیل نمیشه که بتونن تغییر توش بدن و مطمئنا یه پتنت ها و کپی رایتی براش میذاره که هرکسی نتونه برای خودش فورکش کنه.
دوما قدرت نرم افزاریش از گنو/لینوکس کمتره (مگه اینکه کلا بکوبن از اول بیارنش بالا اونم با الهام از لینوکس و گنو)
سوما همه پی می برن که اپن سورس قدرتش رو ثابت کرده که حتی مایکروسافتی که میگفت لینوکس سرطانه، الان داره میاد سمتش. (و البته نشون میده که من هرچی توی این دو سال توی زومیت میگفتم، راست بود و فقط فحش و توهین نصیبم شد و حالا دیگه کل کاربرای زومیت حساب کار دستشون میاد که فکر نکنن اونی که داره خلاف اونا حرکت می کنه، پس مشکل داره)
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1394، 11:05 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #12 : 15 فروردین 1394، 08:12 ب‌ظ »
یعنی بعد از خوندن این دو خبر اخیر درباره ویندوز و نظرات حالتم به این شکل تغییر یافت:
dfkjverjdfmcwhsdbvkermdsufbv ueodsjcmi erudsbfoicwerufnvcerodsnfcier ijfncierijscmuerhjcmirewhfn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #13 : 15 فروردین 1394، 08:26 ب‌ظ »
یعنی بعد از خوندن این دو خبر اخیر درباره ویندوز و نظرات حالتم به این شکل تغییر یافت:
dfkjverjdfmcwhsdbvkermdsufbv ueodsjcmi erudsbfoicwerufnvcerodsnfcier ijfncierijscmuerhjcmirewhfn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظرات ما یا اونا؟  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #14 : 15 فروردین 1394، 08:42 ب‌ظ »

نظرات ما یا اونا؟  ;D

مال همین فروم خودمون.
من زومیت زیاد نمیرم چون کمابیش سایت های ایرانی اطلاعات درست نمیدن و بیشتر از سایت های معتبر خارجی مثل cnet و gsmarena و.......... استفاده میکنم.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up